TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 17.01.2016
20:00
Umri pokončno 2
Na božični večer John McClane na nabitem washingtonskem letališču čaka svojo ženo Holly, ki prihaja iz Los Angelesa. Med čakanjem opazi nekdanjega fanatičnega vojaškega oficirja, polkovnika Stuarta. Kljub svoji počitniški podobi se McClane odpravi za njim, ker se mu zdi stvar zelo sumljiva. In res Stuart iz torbe potegne pištolo ter strelja na svojega zasledovalca. Stuart poskuša s svojo ekipo osvojiti letališki stolp in računalniški sistem letališča. Ko zasedejo letališče, najprej pogasnejo luči, tako da nobeno letalo ne more pristati. Poleg tega začne močno snežiti, kar letalom še bolj otežuje pristanek. McClane poskuša po koščkih razkrinkati njihov načrt.
22:00
Firma
Mitch McDeere diplomira na Harvardu. Zaposli se v ugledni odvetniški firmi v Memphisu, kamor se preseli z ženo Abby. Njegov mentor postane stari pravniški maček Avery Tolar. Mitch je s službo nadvse zadovoljen, dokler v sumljivih okoliščinah ne umreta dva njegova sodelavca.
00:35
Črni labod
Nina je članica newyorškega baletnega ansambla, ki je tako kot njena zahtevna mama izredno nadarjena balerina. Ko se umetniški direktor Thomas Leroy odloči zamenjati svojo prima balerino z drugo plesalko, ki naj bi v Labodjem jezeru odigrala tako vlogo belega kot črnega laboda, za njeno naslednico izbere prav Nino. Toda na Leroya naredi vtis tudi nova balerina Lily. Medtem ko se rivalstvo med Nino in Lily razvije v sprevrženo prijateljstvo, se Nina čedalje bolj približuje svoji temačni plati, ki jo v predstavi predstavlja črni labod, in počasi izgublja razum. Natalie Portman, ki je v filmu upodobila Nino, je za svoje delo leta 2011 prejela oskarja.
02:20
Osmi potnik
Čeprav pri vhodu v matično ladjo zaznajo nenavadne stvari, kljub nasprotovanju nekaterih članov posadke brez pregleda spuščajo v ladjo. Kmalu pred njihovimi očmi iz okuženega kolega izbruhne grozljivi stvor, ki si daje duška z neusmiljenim in krutim opustošenjem nad posadko. Najdlje se čudnega stvora brani častnica Ripley, vendar pošast tudi njej streže po življenju.
04:15
Nočni program Kino
06:00
Nočni program Kino
06:30
Lassie: Handfordova točka
Idilo Handfordov zmoti podjetnik Corey Stuart, ki bi rad njuno zemljo odkupil in na njej zgradil mali turistični raj. Chris in Drew temu nasprotujeta, saj se zavedata, da lahko Stuartovi načrti uničijo njuno prizadevanje za ohranitev čistega okolja. Brata imata tudi slabe sosedske odnose s sumničavim Tomom Wadom, ko pa se njegova hčerka Luci znajde v nevarnosti, ji prav onadva priskočita na pomoč. In seveda Lassie.
07:40
Pri Addamsovih 2
Mati Morticia in oče Gomez sta navdušena nad dojenčkom, otroka Wednesday in Pugsley pa čisto nič. Starša se odločita, da za najmlajšega Addamsovega najameta varuško. Med številnimi kandidatkami se odločita za živahno Debbie, ki pa kmalu pokaže svoj pravi obraz. Z navidezno prijaznostjo očara strica Festerja in se namerava dokopati do njegovega denarja.
09:15
Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje
Lucy in Edmund Pevensie se skupaj s svojim bratrancem Eustaceom vrneta v čarobno Narnio, kjer ponovno srečata princa Kaspijana. S Kaspijanovo ladjo Potepuška zarja se odpravijo proti robu sveta, da bi Narnijo rešili pred grozečo nevarnostjo. Na poti se morajo spopasti s celo vrsto nevarnosti, ki jim jo predstavljajo hudobni trgovci s sužnji, čarobni škrati, divji zmaji in uročena morska bitja. Glede na to, da bodo svojo nalogo opravili le, če bodo pogumni, drzni, iznajdljivi in srčni, morajo Lucy, Edmund, Eustace in Kaspijan dati vse od sebe, da bi Narnijo rešili pred propadom.
11:10
Sam doma
Osemletni Kevin McCallister si želi, da bi njegova družina enostavno izginila. Želja se mu uresniči, ko ga starši pozabijo vzeti na božično potovanje v Pariz. Kevin sprva uživa v samoti, vendar bo njegova svoboda zahtevala določeno ceno. Ko poskušata klateža Harry in Marv vdreti v njegovo hišo, se za Kevina prava zabava šele začne. Spoprijatelji se tudi s čudaškim sosedom, ki si ne upa vzpostaviti stika z odtujenim sinom.
12:50
Sam doma 2
Družina McCallister bo božične praznike preživela v Miamiju. Vse lepo in prav, če se ne bi najmlajši sin Kevin vkrcal na napačno letalo in pristal v New Yorku. Očetova kreditna kartica fantu omogoči nastanitev v luksuznem hotelu in vse kaže, da bo praznike preživel sam. A potem spet sreča falota Harryja in Marva, s katerima je pred časom že obračunal.
14:50
Zvesti sopotnik
Grace s pomočjo najdenega psa hitro najde svojo boljšo polovico, čednega veterinarja Sama, medtem ko Bethin zakon z arogantnim kirurgom Josephom čedalje bolj razpada. Leto dni kasneje se Grace in Sam poročita v družinski gorski koči, Joseph pa psa med sprehodom v divjini izgubi. Obupana Beth se z ostalimi svati odpravi na naporno iskanje.
16:35
Nevarna smer
Popolna tujca, ki živita vsak v svojem svetu in se v normalnih okoliščinah verjetno nikoli ne bi srečala. Mlad in uspešen odvetnik Gavin Banek sredi jutranje gneče zaradi gostega prometa zamuja na sodišče, zato je vse bolj živčen. Na sosednjem pasu za volanom svojega starega razpadajočega avtomobila sedi temnopolti Doyle Gipson, zdravljeni alkoholik, ki se bori za skrbništvo nad sinom. Na prvi pogled sta Banek in Gipson zelo različna človeka. Banek uživa srečno družinsko življenje z zagotovljenim bogastvom, Gipson pa se obupno želi dvigniti s socialnega dna. Toda majhna prometna nezgoda oba pahne na rob samouničenja in dokaže, da lahko bes človeka spremeni v pošast.
18:15
Klub vražjih babnic
Brenda se je poročila z bogatašem, Elise je postala filmska zvezda, Annie pa gospodinja. Vse tri so svojim soprogom pomagale do poslovnega uspeha, oni pa so se jim zahvalili tako, da so si našli mlajše ljubice. Dame so odločene, da njihovi bivši zaslužijo kazen in maščevanje bo sladko.
20:00
Umri pokončno 4
Ko 4. julija, na dan ameriškega državnega praznika, nekdo vdre v FBI-jevo računalniško bazo in v nevarnost pahne celotno delovanje ZDA ter s tem ogrozi ves svet, je McClane eden izmed tistih, ki mora poiskati enega izmed hekerjev, ki bi lahko izvedli tako nevaren zločin. Ko začne nekdo streljati na njiju, se oba znajdeta v smrtni nevarnosti, v katero je nazadnje pahnjena tudi McClanova hčerka.
22:05
Ujemi me, če me moreš
Frank se brez težav izdaja za zdravnika, odvetnika ali pilota. Prav tako je nadarjen ponarejevalec in si s ponarejenimi čeki prisvoji milijone. Sčasoma pritegne pozornost agenta FBI Carla Hanrattyja, ki hoče pretkanega zločinca ujeti in pripeljati pred sodišče. Toda Frank je vedno korak pred Carlom, zato se njuna izzivalna igra mačke in miši vleče več let. Frank je na begu prisiljen kar naprej spreminjati identiteto, zaradi česar je zelo osamljen. Nekje na poti se nepričakovano zaljubi, ko pa mu je Carl vse bližje, pa je spet prisiljen bežati.
00:25
Neposredna nevarnost
Jack Ryan postane svetovalec ameriškega predsednika. Razvozlati poskuša smrt predsednikovega znanca in vplivnega poslovneža. Ker je z umorom povezan kolumbijski preprodajalec mamil Ernesto Escobedo, predsednik iz maščevanja proti njemu uperi skrivno vojno. Ryan se temu upre in se vmeša v njegov načrt. S tem si pridobi nove sovražnike v vladnih vrstah in se znajde na begu za življenje.
02:45
Osmi potnik 2
Poročnica Ripley se dobro zaveda, kakšno moč imajo neznana bitja, s katerimi se bo morala ponovno spoprijeti. Spremlja jo ekipa vesoljskih marincev in kljub temu, da so opremljeni z najbolj kakovostnim orožjem, jih stvori enega za drugim pokončajo. Kmalu je živa le še Ripleyjeva, ki jo čaka končni obračun s kraljico smrtonosnih bitij.