TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 17.10.2015
01:10
Gostilna išče šefa
02:35
Na terapiji
Majda in Roman se na terapiji pogovarjata, kako otroci sprejemajo njune težave. Majda je užaljena, ker šele zdaj izve za pogovora, ki jih je Roman imel z Anžetom in Tino. Tudi Roman šokiran izve, da njegova hči jemlje kontracepcijske tablete, ima fanta in kadi travo. Medtem ko obtožuje Majdo, da mu ničesar ne pove, mu Ema poskuša dopovedati, da je morda sam ne zna poslušati in da je preveč burno odreagiral na vse.
03:05
Zaklonišče
Ko ga neke noči začnejo preganjati nočne more, postajajo njegove slutnje o bližajoči se apokalipsi čedalje močnejše. Prestrašen in zbegan začne Curtis na domačem vrtu kot obseden graditi zaklonišče, ki naj bi njega in njegovo družino obvarovalo pred najhujšim. Toda ali so njegovi strahovi sploh upravičeni?
05:25
Nočni program Kino
07:35
Na terapiji
Romanu se je zamašilo stranišče v delovnem prostoru, ki ga uporabljajo njegovi pacienti, zato prosi Majdo, da pokliče vodovodarja. Maša pride z veselo novico, da se bo poročila s Tadejem, a Romana ne prepriča njena nenadna sreča, saj je bila še en teden nazaj zelo nezadovoljna s svojim življenjem. Maša pa kar vztraja pri veselju in pripoveduje o obisku pri Tamari, ki ima dojenčka.
08:05
Na terapiji
Roman je presenečen, ko Matej ponovno pride na terapijo. Prepričan je bil, da ga ne bo več nazaj. Matej se je udeležil pogreba nedolžnega najstnika, ki je bil žrtev njegovih strelov v policijski akciji. Na pogrebu ni občutil ničesar, nobenega obžalovanja in sočutja, razmišljal je le o tisti akciji. Roman meni, da je veliko tvegal, ker se je udeležil pogreba, saj bi ga lahko kdo prepoznal.
08:35
Zlati kadilak
Z največjim navdušenjem se udeleži zbora delničarjev, pripravljena izvedeti čim več o podjetju. Toda člani uprave nad njenimi vprašanji niso navdušeni, saj so vsi po vrsti podkupljivi goljufi, ki upajo, da bodo z novimi projekti zaslužili še več denarja. Edini pošteni član uprave je Edward McKeever, ki je navdušen nad Laurino iskrenostjo in vnemo in ki ne namerava več sodelovati v novih spletkah svojih kolegov. Toda Laura je prepričana, da bi Edward moral ostati za vajetmi podjetja.
10:30
Poletna dogodivščina
Ko se Herb in Žabec nekega dne ustavita tudi v Rockyjevem mestecu, Žabca nekdo ukrade, Herbovo oddajo pa posledično umaknejo s programa. Rocky je ves iz sebe in ker FBI nikakor ne more najti ne tatu ne lutke, deček prosi svojega starejšega brata Elliota za pomoč pri iskanju pogrešanega Žabca. Pri tem jima pomaga tudi simpatična nova soseda Haley.
12:25
Nor na konje
Poleg tega skušata Duke in Karl, znana tatova konjev, ki sta pravkar pobegnila iz zapora, ukrasti dragocenega mladiča. Kradljivca pri tem ne računata na osemletna dvojčka, na njuno najstniško varuško Sam in velikanskega grizlija Thora.
14:10
Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje
S Kaspijanovo ladjo Potepuška zarja se odpravijo proti robu sveta, da bi Narnijo rešili pred grozečo nevarnostjo. Na poti se morajo spopasti s celo vrsto nevarnosti, ki jim jo predstavljajo hudobni trgovci s sužnji, čarobni škrati, divji zmaji in uročena morska bitja. Glede na to, da bodo svojo nalogo opravili le, če bodo pogumni, drzni, iznajdljivi in srčni, morajo Lucy, Edmund, Eustace in Kaspijan dati vse od sebe, da bi Narnijo rešili pred propadom.
16:20
Simpsonovi
Člani punk rock skupine Green Day umrejo sredi springfieldskega jezera, ki je tako onesnaženo, da je raztopilo njihovo barko, na kateri so nastopali. Maggie in njen irski fant Colin se zato odločita domačine prepričati, da je skrajni čas, da jezero očistijo. Ju bo sploh kdo jemal resno? Homer medtem posvoji pujska, ki je pobegnil iz restavracije Krusty Burger, in ga poimenuje Spider Pig.
18:05
Frajerske superge
Tudi njegova največja želja je povezana s košarko. Sanja o tem, da bi postal slaven košarkar in se seznanil z najboljšimi igralci iz lige NBA. Toda profesionalni košarkarji so vsi po vrsti velikani z neverjetnimi telesnimi sposobnostmi. Kako naj se torej Calvin kosa z njimi? Potem pa nekega dne obuje par starih športnih copat z obledelim napisom ‘MJ’. Očitno gre za copate, ki jih je nekoč nosil Michael Jordan, saj se Calvinove sanje dobesedno čez noč uresničijo. Nenadoma postane košarkarski superzvezdnik, ki zabija atraktivne koše, navdušuje z neverjetnimi podajami in drugimi košarkarskimi triki. Postane tudi član profesionalne ekipe, a bolj kot po slavi in medijski pozornosti Calvin hrepeni po družini.
20:00
Ameriške sanje
V želji, da bi pritegnil še več občinstva, Tweed v novi sezoni v studio pripelje same čudaške tekmovalce. Medtem ameriški predsednik doživlja osebno krizo. Je močno depresiven in popolnoma odvisen od svojega šefa osebja, ki ga v želji, da bi povečal predsednikovo priljubljenost, prepriča, da kot član žirije sodeluje pri omenjenem kvizu. Nihče pa ne ve, da nameravajo teroristi vse to izkoristiti v svoj prid.
22:05
Možje v črnem 2
Zdaj Jay nekega dne čisto slučajno naleti na načrt zlobne Serleene, ki je v resnici pošast z drugega planeta. Ker namerava Serleena uničiti Zemljo, se Jay zave, da pomoč govorečega psa Franka tokrat ne bo dovolj. Zato poišče svojega nekdanjega sodelavca Kaya, ki pa so mu izbrisali spomin. Zaradi tega Kay zdaj živi kot navaden civilist. Ker je edini, ki bi znal premagati Serleeno, mora dobiti nazaj svoje spomine ter veščine, s katerimi je včasih tako spretno lovil nezemljane. Medtem Serleena ne počiva in počasi uresničuje svoj načrt. Tako je usoda človeštva spet odvisna od Jaya in Kaya ter njune iznajdljivosti.
23:45
Poljub vampirja
Ker je Estellin oče znanstvenik, ki se ukvarja z raziskavami o nesmrtnosti, bi se Alex morda z njegovo pomočjo lahko za vedno znebil nesmrtnosti. Toda dr. Henderson deluje pod okriljem skrivne in vplivne organizacije Iluminati, katerih član Victor Price, ki finančno podpira Hendersonove projekte, bi rad prišel do vampirske nesmrtnosti. Price želi v zameno za Alexovo smrtnost pridobiti nesmrtnost zase in za ostale Iluminate, toda kako se bo na to odzval Alex?