TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 19.10.2015
00:00
Super tornado
Ko se v Severni Ameriki začnejo pojavljati hude nevihte, postane jasno, da se je nevihta, ki je več stoletij krožila okrog Jupitra in ki smo jo z Zemlje videli kot rdečo liso na njegovi površini, nenadoma začela bližati našemu planetu. Glede na to, da nevihta za seboj pušča popolno opustošenje, Zemlji grozi, da se bo njena atmosfera v nekaj dneh spremenila in ne bo več omogočala življenja na planetu. Se lahko naš planet izogne uničevalni super nevihti?
01:45
Gostilna išče šefa
03:30
Zaklonišče
Ko ga neke noči začnejo preganjati nočne more, postajajo njegove slutnje o bližajoči se apokalipsi čedalje močnejše. Prestrašen in zbegan začne Curtis na domačem vrtu kot obseden graditi zaklonišče, ki naj bi njega in njegovo družino obvarovalo pred najhujšim. Toda ali so njegovi strahovi sploh upravičeni?
05:50
Nočni program Kino
07:00
Opalne sanje
Ko nekega dne prijatelja izgineta neznano kam, Kellyanne zboli za nerazložljivo boleznijo. Ko Ashmol vidi trpljenje svoje sestrice, se odloči, da bo poiskal njena izgubljena prijatelja, kar pa ga popelje na nepopisno potovanje.
08:40
Šola za vohune
Zato ni nič čudnega, da mu nihče ne verjame, da je po naključju slišal za zaroto proti hčerki predsednika ZDA, ki jo nameravajo ugrabiti neznanci. Toda Thomas enkrat za spremembo govori resnico, ker mu nihče ni pripravljen pomagati zaščititi predsednikove hčerke, pa mu ne preostane drugega, kot da se tako odgovorne naloge loti kar sam.
10:15
Padec šampiona
Benko se pri svojem delu poslužuje tudi nezakonitih metod, da bi svojemu varovancu zagotovil dvoboj z bivšim prvakom Gusom Dundeejem, ki se potem v ringu zgrudi in umre. Toro se čuti krivega za njegovo smrt in noče ponovno v ring, vendar potrebuje denar. Willis je zgrožen zaradi igric v boksarskem zakulisju, zato se odloči, da bo udaril nazaj tako kot najbolje ve in zna: z razkritjem v časopisu.
12:20
Bi ali ne bi?
Neveste mora prepričati, da so čudovite, pomiriti njihove sorodnike, izpolniti vse želje, poskrbeti za cvetje in ne prekoračiti proračuna. Skratka delati čudeže, čeprav vse zasluge na koncu pobere njena šefinja Gennifer. Lauren mora sedaj organizirati poroko za razvajeno bogatašinjo Darlo Tedanski, obenem pa poskrbeti še za svoje osebno življenje. Zaljubi se in spozna, da vse ne more biti popolno, še najmanj ljubezen, ki je popolnoma nepredvidljiva.
14:00
Onjegin
Petrograd, dvajseta leta 19. stoletja. Jevgenij Onjegin je mlad in čeden plemič, naveličan življenja in ljudi. Na svojem posestvu, ki ga podeduje od premožnega strica, spozna soseda Lenskija, njegovo zaročenko Olgo ter njeno mlajšo sestro Tatjano. Vase zagledanemu Onjeginu se zdi Tatjana zanimiva, dekle pa se vanj tako močno zaljubi, da mu v pismu izpove svoja čustva. Toda Onjegin jo zavrne in se raje obrne k Olgi. S tem močno užali prijatelja Lenskija, ki prijatelja izzove na dvoboj.
16:00
Enid
Vsi poznamo njeno zbirko Pet prijateljev, ki je polna napetih zgodb. Je pa tudi avtorica številnih drugih uspešnic. Rojena je bila 11. avgusta 1897 v Londonu. Že kot deklica je veliko brala, bila je nadarjena pianistka, v mladih letih pa je nekaj časa delala kot učiteljica. Imela je nesrečno otroštvo, zaradi težkih preizkušenj nikoli ni zares odrasla, bila je dvakrat poročena in mama dveh hčera. Umrla je leta 1968 zaradi Alzheimerjeve bolezni.
17:40
Izposojena srca
Njen šef Sam Field pa bi rad sklenil dobičkonosen dogovor s poslovnežem Javierjem Del Campom, ki je prepričan, da je Sam srečno poročen in družinski človek. Odločen je, da bo posel sklenil na obisku pri Samu in njegovi družini. Toda Sam v resnici nima družine. A po čudežnem naključju se v njegovem domu znajdeta Kathleen in Zoe in Sam ju pregovori, da mu priskočita na pomoč. Toda izkaže se, da skrivnostni Javier Del Campo ni to, kar se zdi in da Sam ni hladen brezsrčen mogotec.
19:25
Na terapiji
Maša se oglasi pri Romanu, ker skupaj odhajata na pogreb. Roman ji prizna, da mu do sedaj še noben pacient ni umrl. Maša najraje sploh ne bi šla na pogreb, vendar se ji zdi, da bi to bilo nespoštljivo do Matejeve žene. Pogovarjata se o Mateju in obema je hudo za njegovo smrt. Romana je o nesrečnem dogodku obvestil Primož. Ko je Roman obvestil Mašo, je ona poiskala oporo v Tadeju, ki ga ni videla, odkar sta se razšla. Roman obžaluje, da ni ustavil Mateja.
20:00
Devet mesecev
Zato si lahko predstavljate njegov šok, ko mu dolgoletna družica Rebecca (Julianne Moore) pove, da je noseča. Ona se otroka sicer neizmerno veseli, vendar pa Samuel nad dejstvom, da bo že čez devet mesecev postal očka, ni niti najmanj navdušen in zagrabi ga panika. Poleg glavnih igralcev in zabavne zgodbe si je film vredno gledati tudi zaradi zasedbe stranskih vlog ter Robina Williamsa, ki se je odlično znašel v vlogi zmedenega ruskega porodničarja.
22:00
Semenj ničevosti
V središču zgodbe je bistro in ambiciozno dekle revnega porekla Becky Sharp, ki je odločena splezati po družbeni lestvici in narediti vtis na premožno družino aristokrata Pitta Crawleyja, kjer se zaposli kot varuška. Lepa Becky kmalu zapelje Crawleyjevega sina Rawdona in se z njim poroči. Toda njen ugled in finančno varnost kmalu ogrozi Rawdonovo igranje na srečo in popivanje, zaradi česar si dekle hitro najde novo žrtev: čednega in vplivnega markiza Steynea.