TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 20.06.2015
01:50
Sence preteklosti
Spoznamo poklicna morilca Mikeyja in Rose. Njun odnos je zelo zapleten. Vežejo ju močna ljubezenska čustva, obenem pa je Mikey tudi Rosein krušni sin. Ko morata umoriti svojo najnovejšo žrtev, si premislita, ko ugotovita, da gre za visoko nosečo žensko. Za Rose, Mikeyja in njuno nesojeno žrtev se tako začne mučno življenje na begu.
03:25
Je ali ni?
Vse dotlej, ko njegov nekdanji učenec Cameron Drake, ki je uspel kot filmski igralec, na podelitvi oskarjev pred svetovnim občinstvom pove nekaj besed o Howardovi spolni usmerjenosti in ga prikaže kot homoseksualca. Mediji pograbijo njegovo zgodbo in tako se Howard znajde v središču zanimanja. Novinar Peter Malloy je odločen, da se dokoplje do resnice. Je Howard res gej? Ampak kako, če je tik pred poroko z ljubko Emily? Tudi drugi si postavljajo isto vprašanje. Je ali ni?
04:55
Nočni program Kino
07:45
Kolega Joey
Nekoč spozna bogato vdovo Vero Simpson in vse kaže, da se bosta njuni žiljenjski poti združili. A Joey nenadoma spozna mlado plesalko Lindo English in se zaljubi vanjo. Podrejo se mu vsi načrti in zmešnjava je popolna.
09:35
Kot v nebesih
Nekega deževnega večera doživi prometno nesrečo in umre. Medtem se David preseli v novo stanovanje v San Franciscu. Ravno ko začne uživati v svojem malem kraljestvu, se v stanovanju nenadoma pojavi Elizabeth, pravzaprav njen duh, ki vztraja, da je stanovanje njeno. Potem ko prebrodita začetne nesporazume, skupaj začneta odkrivati, kaj se je zgodilo z Elizabeth in zakaj je David edini, ki jo lahko vidi. Pri tem odkrijeta marsikaj presenetljivega, tudi ljubezen.
11:10
Nikoli v torek
Tam bi si rada ogledala tipične kalifornijske znamenitosti, predvsem razgaljena in zagorela dekleta. Med potjo pa se sredi puščave zaletita v edini avto, ki ga srečata na poti in ki ga vozi Tuesday, najlepša ženska, ki sta jo Matt in Eddie kdajkoli videla. Ujeta sredi puščave, daleč stran od civilizacije, začneta fanta sanjariti o Tuesday, medtem ko čakata na pomoč. Toda ali jima bo pestra mešanica mimoidočih pripravljena pomagati?
12:45
XXL punce
Skupaj s prijateljico Stacey sta preizkusili že celo vrsto diet, toda kaj, ko nobena nima pravega učinka. Ko Jazmin izve, da je na nagradni igri zadela tri vstopnice za v luksuzne toplice v Palm Springsu, se s Stacey in svojo vitko sostanovalko Mio hitro odpravi razvajanju naproti. Tam dekleta spoznajo skupino mladih zdravnikov, ki prihajajo iz Nigerije in ki jim suhljata dekleta, kakršna je Mia, niso prav nič všeč. Veliko bolj se ogrejejo za Jazmin in Stacey.
14:25
Batman za vse čase
Oba imata razlog, da se ga za vselej znebita. Medtem se naš junak zaljubi v lepo zdravnico Chase Meridian, ki preučuje pojav razcepljenih osebnosti. In kdo bi bil boljši za preučevanje kot Batman, ki sliši tudi na ime Bruce Wayne?
16:30
Cukrček
Da bi uresničila svoje sanje, se preseli v osrčje mesta, kjer so ulice polne energije, plesa in glasbe. Življenje je sicer naporno in polno ovir, vendar Honey trdno verjame, da bo ves njen trud nekoč bogato poplačan. Nekega dne jo opazi režiser videospotov Michael Ellis in ji ponudi vlogo plesalke v enem od svojih projektov. Honey s tem končno dobi priložnost, da pokaže svoje znanje in sposobnosti. Odprejo se ji vrata v svet slavnih in bogatih in kmalu začne skrbeti za koreografijo glasbenih zvezd. Vendar se mora nato po bliskovitem uspehu soočiti z razočaranjem, ko Michael pokaže svoj pravi obraz.
18:05
Klik - za popolno življenje
Michael v prostorih podjetja pomotoma zaide v sobo v ozadju, kjer mu čudaški zaposleni ponudi poskusni daljinec, ki naj bi spremenil njegovo življenje. Kmalu Michael vključuje vsako napravo v svojem domu s samo enim klikom na gumb. Poleg tega ima daljinec še druge vznemirljive funkcije. Ne samo, da lahko čudežno utiša družinskega psa, ampak lahko naprej prevrti tudi nadležen prepirček z ženo. Ampak še preden se zave, začne nenavadna naprava upravljati njega.
20:00
Butec na večerji
Zato ga njegov šef Lance povabi na večerjo, ki se je bodo udeležili sami pomembneži. Ti naj bi s seboj pripeljali vsak svojega gosta, iz katerih se bodo med večerjo pošteno ponorčevali. Timu zamisel ni prav nič všeč, še manj pa njegovi zaročenki Julie, toda ko prihodnji dan spozna prismuknjenega davkarja Barryja z nadvse nenavadnim hobijem, se odloči, da ga bo povabil s seboj na večerjo.
21:55
Zvesti vrtnar
Ko je med misijo v Afriki brutalno umorjena, Justin začne raziskovati okoliščine njene smrti. Nenehni spomini na njuno ljubezen in govorice o Tessini nezvestobi so mu več kot zadostna vzpodbuda, da se poda na nevarno odisejado. Odločen, da bo opral ženino ime, začne iskati resnico, ki ji je bila Tessa očitno preblizu. Kmalu obupan spozna, da je posredi globalna zarota, ki je terjala že na tisoče nedolžnih življenj, sedaj pa grozi tudi njemu.