TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 21.09.2015
01:20
Gostilna išče šefa
03:00
Zaklonišče
Ko ga neke noči začnejo preganjati nočne more, postajajo njegove slutnje o bližajoči se apokalipsi čedalje močnejše. Prestrašen in zbegan začne Curtis na domačem vrtu kot obseden graditi zaklonišče, ki naj bi njega in njegovo družino obvarovalo pred najhujšim. Toda ali so njegovi strahovi sploh upravičeni?
05:00
Nočni program Kino
07:25
Je bella cesta
Na bello cesto bo tokrat zakorakal Tadej Toš in doživel res lep sprejem. Klemen mu bo zapel posebej zanj napisano pesem, zaigrali pa mu bodo tudi gasilci in zaplesale mažoretke. A za Tadeja ne bo vse samo z rožicami postlano. Znašel se bo celo v zaporu, poskušali ga bodo ozdraviti tudi njegove nadležne odvisnosti od mobilnih telefonov. V Klemenovi imitaciji bomo videli novo akcijo Boruta Pahorja, Zvezdan pa bo dobil svojega prvega (pre)zvestega oboževalca.
08:30
Življenje teče dalje
Ker ne moreta najti drugega dela, se zaposlita v bližnji piceriji in počasi spoznavata, da jima študij ni prinesel tistega, kar sta hotela od življenja. Še posebej Dennis čuti, da je v primerjavi s svojimi srednješolskimi sošolci, iz katerih se je vedno norčeval, močno nazadoval, medtem ko Phil po dolgem času spet sreča svojo bivšo punco, ki jo je pustil zaradi odhoda na kolidž.
10:05
Nor na konje
Poleg tega skušata Duke in Karl, znana tatova konjev, ki sta pravkar pobegnila iz zapora, ukrasti dragocenega mladiča. Kradljivca pri tem ne računata na osemletna dvojčka, na njuno najstniško varuško Sam in velikanskega grizlija Thora.
11:40
Vse poti do doma
Belle za materino smrt krivi svojega užaloščenega očeta Codyja, zato postaja čedalje bolj uporniška. Ker ni kos njeni neukrotljivi naravi, jo oče odpelje na podeželje k dedku Hocku, ki pa ga vnukinja preveč spominja na umrlo hčerko in se zato ne more zbližati z njo. Ko Belle že počasi obupuje nad svojimi bližnjimi in življenjem, spozna psička Atticusa, ki ji pokaže drugačno, pozitivnejšo plat življenja.
13:35
Vprašaj prah
Želi si bogastva in kopice glamuroznih žensk. Namesto tega najde mehiško natakarico Camillo, ki poleg pisanja postane njegova velika ljubezen. Njuna zveza je polna strasti, a tudi težav.
15:35
Sladki poslej
Iz pasivnega žalovanja jih zbudi prihod odvetnika Stephensa, ki bi se rad okoristil na račun užaloščenih staršev in sprožil sodni proces, v katerem naj bi starši umrlih ali poškodovanih otrok tožili tiste, ki naj bi domnevno zakrivili nesrečo. Toda namesto da bi Stephens s svojo prisotnostjo poskrbel, da bi žalujoči združili moči in delovali enotno, med njimi pride do novih razkolov.
17:30
Hollywoodski kifeljci
Prekaljeni detektiv Joe Gavilan je vsega naveličan, a neumoren policijski veteran, ki dobi novega sodelavca, mladega K.C.-ja Caldna. Oba bolj kot policijsko delo zanimajo postranski zaslužki. Joe se tako v prostem času ukvarja z nepremičninami in sanja o donosnem poslu, zaradi katerega bo finančno preskrbljen do konca življenja. K.C. pa medtem ugotavlja, da bi bil veliko raje igralec kot policist. Potem nekega dne dobita nalogo, da raziščeta razvpit množičen umor.
19:30
Na terapiji
Maša Romanu zelo podrobno pripoveduje o večeru z Matejem. O seksu in mislih, ki so se ji vmes podile po glavi. Zelo slikovito opiše orgazem in še doda, da bi moral biti ponosen nanjo, ker se ji je uspelo tako povezati sami s sabo. Roman meni, da to dela iz nekega maščevanja do njega, saj je Matej njegov pacient, on pa jo je zavrnil. Maša se s tem seveda ne strinja.
20:00
Prekrokana noč 2
Pred slovesnostjo v razkošnem letovišču si fantje skupaj z Edovim bodočim svakom Teddyjem privoščijo nepozabno fantovščino. Pravzaprav se zjutraj, ko se zbudijo v zanemarjenem stanovanju nekje sredi Bangkoka, izkaže, da se ne spomnijo ničesar, kar so počeli noč prej. Toda dovolj zgovorne so podrobnosti. Doug je živ in zdrav v letovišču, Alan ima pobrito glavo, Stu ima tetovažo na obrazu, Teddyja ni nikjer, po stanovanju tava opica, najdejo pa tudi starega znanca Chowva in odrezan človeški prst, ki ga očitno nekdo pogreša. Morda Teddy?
21:45
Vulkan
Marsikdo ob njem pomisli na filmske zvezde in bleščeče zabave, le malokdo pa na to, da je mesto tudi epicenter skoraj vseh naravnih katastrof. Mesto čaka nova katastrofa apokaliptičnih razsežnosti. Izbruhne vulkan, ki med nič hudega slutečimi prebivalci nenadoma povzroči pravi kaos. Tommy Lee Jones poskuša v zmešnjavo vnesti nekaj reda, a nima lahke naloge, saj vroča lava zalije ceste in mesto spremeni v pravi goreči pekel.
23:30
Slepota
Neokužena žena zdravnika, ki je oslepel, sledi možu v karanteno, s katero poskušajo oblasti zaustaviti napredovanje epidemije. Pri tem je priča grozljivemu propadu vseh socialnih, družbenih in moralnih vrednot. Nazadnje se odloči z manjšo skupino ljudi pobegniti, a tudi zunanji svet se je spremenil.