TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 22.06.2015
01:00
Sence preteklosti
Spoznamo poklicna morilca Mikeyja in Rose. Njun odnos je zelo zapleten. Vežejo ju močna ljubezenska čustva, obenem pa je Mikey tudi Rosein krušni sin. Ko morata umoriti svojo najnovejšo žrtev, si premislita, ko ugotovita, da gre za visoko nosečo žensko. Za Rose, Mikeyja in njuno nesojeno žrtev se tako začne mučno življenje na begu.
02:40
Vojaška kariera
Navajen je vsega hudega in za njegovo zadnjo nalogo pred upokojitvijo mu naložijo urjenje mladih vojakov, ki to nočejo biti in si vojsko predstavljajo čisto drugače od njega. Njihove sposobnosti so kmalu postavljene na preizkušnjo, ko morajo rešiti skupino ameriških študentov medicine.
04:45
Nočni program Kino
06:30
Očka, rocker
Ne zna se spopasti s konfliktnimi čustvi in napornim delovnikom, ki mu ga narekuje njegova služba, in je zato toliko zahtevnejši do svoje najstniške hčerke Karen, ki ji po drugi strani ne namenja dovolj pozornosti. Ko se udeleži 30. obletnice mature in spet sreča svoje stare prijatelje iz glasbene skupine, pa se Max odloči ponovno poprijeti za inštrument in zaigrati z njimi. Njegov glasbeni preporod pozitivno vpliva tako nanj kot na njegov odnos s hčerko, saj Karen svojega očeta spozna v novi luči.
08:00
Mišji lov
Fanta sta sprva razočarana, potem pa spoznata, da je posestvo v resnici arhitekturna mojstrovina, vredna več milijonov. Odločita se, da bosta hišo prodala, a obstaja le ena težava. V hiši si je življenje ustvarila žilava miška, ki svojega doma ne namerava zapustiti. Ernie in Lars ji zato nastavita past, vendar je miš bolj prebrisana od njiju in jima temeljito zagreni življenje.
09:40
Mladi Herkul
Mladi Herkul je trmasti najstnik, ki išče svoj prostor pod soncem. Poln idealizma, ponosa in negotovosti poskuša narediti dober vtis na očeta Zeusa, kralja bogov, s katerim nima nobenih stikov. Mati Alkmena ga pošlje na akademijo, kjer iz dečkov delajo bojevnike. Tam se Herkul z novimi prijatelji zaplete v številne nepozabne dogodivščine in odraste v odgovornega mladeniča.
11:15
Mi nismo angeli
Da bi prišla v Kanado, kjer ju čaka svobodno življenje, morata prečkati reko, a nobeden od njiju ne zna plavati. Po številnih zapletih se fanta naposled znajdeta v samostanu, kjer ju zamenjajo za svetovno znana meniha, ki prihajata na strokovni obisk. Bivša zapornika se zdaj po svojih najboljših močeh pretvarjata, da bi se izognila policiji in prikrila svojo prevaro.
13:05
Spoznaj očeta
Zaljubi se v tipično podeželsko ameriško dekle Melanie. Ko se Melanie nekega dne odpravi v rodno Georgijo na obisk k svojemu očetu, polkovniku Bransonu, pa Peter kmalu prejme njen klic na pomoč, naj se čim prej zglasi pri njej doma in jo reši pred njeno noro družino. Nič hudega sluteč se Peter odpravi k Melanie in k njeni nori družini, kjer spozna njena brata Larryja in Dinka ter ekscentričnega očeta, ki so pripravljeni narediti vse, da bi razdrli njuno zvezo.
14:40
Sladko maščevanje
42-letni Henry Bell je ločenec, ki je pravkar dobil odpoved, Karen Knightly pa 25-letna bogatašinja, ki jo je zapustil njen ljubimec Anthony. Srečata se na Albert Bridgeu v Londonu, ko poskušata storiti samomor, nazadnje pa se raje dogovorita, da se bosta oba maščevala v imenu drugega. Karen se tako zaposli v podjetju, kjer je delal Henry, in se namerava maščevati njegovim delodajalcem, Henry pa naj bi medtem umoril Imogen. Zaplete pa se, ko se Henry v Imogen zaljubi.
16:15
Vojaška kariera
Navajen je vsega hudega in za njegovo zadnjo nalogo pred upokojitvijo mu naložijo urjenje mladih vojakov, ki to nočejo biti in si vojsko predstavljajo čisto drugače od njega. Njihove sposobnosti so kmalu postavljene na preizkušnjo, ko morajo rešiti skupino ameriških študentov medicine.
18:30
Gola pištola 3
Toda kolegi ga prepričajo, da se še zadnjič vrne v službo. Terorist Rocco grozi, da bo na podelitvi oskarjev sprožil bombo, ki bo odnesla v zrak največje filmske zvezde. Poleg tega ima ubogi Frank opravka še z Roccovo prsato ljubico Tanyo.
20:00
Brodolom
Zaradi službenih obveznostih je stalno na poti v najbolj oddaljene kraje in proč od življenjske sopotnice Kelly. Tako mora Chuck na božični večer sredi večerje hitro na letalo. Nekje sredi Pacifika letalo strmoglavi v morje. Chuck čudežno preživi in se reši na samoten tropski otok, kjer se mora soočiti s preživetjem in samoto. Po štirih letih se povsem spremenjen vrne nazaj med ljudi, kjer se je tudi marsikaj spremenilo.
22:20
Korak pred smrtjo
Tudi Jasonov najboljši prijatelj, agent FBI Sonny Mathis, bi rad izginil, saj mu po življenju streže plačan morilec. A nekaj gre narobe in Sonny umre. Jason se po tej tragediji preseli v majhen kraj in odpre restavracijo. Njegovo življenje se ponovno zaplete, ko ga obišče skrivnostna Renee Brooks, Sonnyjeva ljubica, in ga prosi za pomoč.