TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 22.06.2016
00:10
Flashdance
Alexino življenje je razpeto med tovarno, kjer dela kot varilka, in napornimi večernimi treningi ter nastopi v nočnem lokalu. Nekega večera Alexin nastop očara lastnika gradbenega podjetja ...
01:50
Preko vseh meja
Sarahin tast občasno prireja dobrodelne večerje, kjer ob dragi hrani in pijači zbira denar za dobrodelne organizacije. Nekega dne se na takšni zabavi prikaže humanitarni delavec, zdravnik Nick Callahan, ki s seboj pripelje sestradanega afriškega dečka. Na ta način hoče bogate goste na zabavi prisiliti, da bi pomislili na lačne in bolne v Afriki, ki nujno potrebujejo njihovo pomoč. Sarah njegove besede sežejo do srca, zato se na lastno pest z veliko zalogo hrane in zdravil poda k Nicku v Afriko. Pod žgočim afriškim soncem spozna vso bedo tamkajšnjih prebivalcev in se odloči, da jim bo posvetila svoje življenje. Skrb za revne, bolne in nemočne ljudi jo do temeljev pretrese. Hkrati se zbliža z Nickom in tako ju poleg humanitarnega dela povežejo tudi močna čustva. A za svojo ljubezen se bo Sarah morala še močno boriti.
04:10
Točno opoldne
Will na dan svoje poroke izve, da se v mesto vrača maščevalno razpoloženi morilec, ki ga je pred leti spravil za zapahe. Kljub obljubi, ki jo je dal ženi, se Kane odloči, da bo ostal v mestu in se soočil z morilcem. Pri tem upa, da se bo lahko zanesel na svojega bivšega namestnika Harveyja, ki pa je preveč strahopeten, da bi karkoli ukrenil. Tako Kaneu ne preostane drugega, kot da točno opoldne z morilcem obračuna sam.
05:40
Nočni program Kino
07:20
Medeni teden za enega
Eve zaročenca nekega večera po naključju ujame z drugo žensko in dojame, da jo je ves čas samo izkoriščal. Ko odpove poroko, jo prijatelji prepričajo naj si oddahne in odpotuje na Irsko, kamor sta z Gregom nameravala na medene tedne. Tam spozna postavnega domačina Seana, s katerim si na začetku nista najbolj naklonjena. A ne da se zanikati, da med njima obstaja privlačnost. Kmalu pa se na vratih prikaže Greg, ki je odločen, da bo ponovno osvojil Eve. Le za katerega se bo odločila?
08:55
Lepotica v rožnatem
Andie prihaja iz revne četrti. Obiskuje srednjo šolo, kjer prevladujejo učenci iz bogatih družin. Bogatašev se raje izogiba, prosti čas pa preživlja s prijateljema Duckiejem in Iono. Ko jo bogati Blane, v katerega je zatreskana, povabi na maturantski ples, Andie sprejme povabilo. To je uvod v trčenje dveh različnih kultur.
10:40
Dva za ločitev
Šestdesetletna Margaret se ločuje. Njena odvetnica Emily Bennett bo poskrbela, da bo njen mož ostal brez vsega. Možev odvetnik Kenton Rhodes mora poskrbeti, da se to ne bo zgodilo. Emily in Kenton sta kljub svoji mladosti prepričana, da ljubezen ne obstaja, toda ko se srečata na sodišču, je obema povsem jasno, da sta si všeč. In medtem ko na sodišču bijeta boj vsak za svojega klienta, se zasebno med njima splete erotičen odnos, ki je kljub njunim prepričanjem vse prej kot zgolj seks.
12:10
Montevideo, bog te je videl
Film pripoveduje o pripravah nogometne reprezentance Kraljevine Jugoslavije za nastop na prvem prvenstvu, ki je bilo istega leta odigrano v urugvajskem glavnem mestu. Aleksandar Tirnanić - Tirke in Blagoje Marjanović - Moše sta bila največja zvezdnika takratne reprezentance, ki ji je uspelo premostiti številne 'logistične' ovire in si zagotoviti nastop na premiernem nogometnem SP-ju. Seveda, pripoved se ne ukvarja izključno z nogometom, veliko prostora je namenjeno ljubezenskim prigodam glavnih likov, ki svojo tekmovalnost z nogometnih zelenic prenesejo na privatno življenje in se spustijo v boj za naklonjenost dveh beograjskih lepotic.
14:45
Poletje v koloniji
Kolinijo vodi navihani Tripper s pomočjo simpatične Roxanne in direktorja Mortyja. Tripper se trudi, da bi otrokom pričaral odlično vzdušje, ko mu v oči pade nesrečni Rudy. Medtem ko se Tripper odloči pomagati Rudyju, pa želi otroke pripraviti na olimpijado z rivalskim kampom, ki jih vedno premaga. Bo tokrat sreča njim bolj naklonjena?
16:30
Okus romantike
Sarin trud, da bi v lokal pritegnila več gostov, ne obrodi sadov, vse pa se še poslabša, ko bivši gasilec Gill tik zraven njenega lokala odpre svojo restavracijo. Čeprav v njej streže povsem povprečne jedi, Gillova restavracija hitro postane velika uspešnica, nad čimer Sara ni navdušena. Ko spozna Gillovo 10-letno hčerko Hanno, pa začne Sara počasi spreminjati mnenje o svojem tekmecu.
18:15
Podmornica
15-letni Oliver Tate ima dva cilja: izgubiti nedolžnost pred naslednjim rojstnim dnevom ter pogasiti ljubezenski ogenj med mamo in njenim bivšim ljubimcem, saj si le ta želi obnoviti zvezo z mamo. Film bo prikazal njegove prav posebne značilnosti, kot naprimer, ko je poskušal zapeljati sošolko Jordano Bevan izključno s pomočjo misli.
20:00
Terminator: Odrešitev
Podjetje Skynet pripravlja nov smrtonosni napad na preostalo peščico ljudi. Tako bi enkrat za vselej obračunali s človeškimi uporniki in mogočnim robotom dali prosto pot, da zavladajo Zemlji. Connorju in njegovim upornikom se pridruži tudi skrivnostni Marcus Wright, ki ne ve, kdo je, in se spominja le tega, da je bil obsojen na smrtno kazen in čakal na usmrtitev. Je Marcus vreden Connorjevega zaupanja?
22:00
Potopljeni svet
Ljudje živijo na nekakšnih ročno narejenih otočkih, kjer jih neprestano ogrožajo pirati pod vodstvom Deacona. Edino upanje za maloštevilne in nemočne prebivalce je Mariner, ki verjame, da dobro vedno premaga zlo. Obenem je odločen, da bo našel košček suhe zemlje, čeprav nihče ne ve zagotovo, da res obstaja.