TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 22.08.2015
01:25
Je bella cesta
Na Je belli cesti se bo vse vrtelo okrog ljubic. V družbi znanih, predvsem pa vrhunskih plesalcev Maestro bo nastopila Bilbi. Klemna bo obkrožilo kar 20 ljubic in to naenkrat in to kar na odru! Napočil bo finalni trenutek za pisce in pevce, publika pa bo določila, kdo bo postal zmagovalec. Da pa ne bodo samo ljubice, bo za ''kontro'' poskrbel ljubimec Ken. Le katera bo njegova Barbie?
02:25
Nočna straža
Odkar so pred tisoč leti sklenili premirje, ponoči za ravnovesje obeh sil skrbijo pripadniki Teme, podnevi pa pripadniki Luči. Toda starodavna prerokba pravi, da bo prišel dan, ko se bo pojavil izbranec in enkrat za vselej prekinil boj med Temo in Lučjo. Ta dan je prispel, in sicer v Moskvi, izbrancu pa je ime Anton. Toda nihče ne ve, za katero stran se bo Anton odločil. Bo postal pripadnik Teme in s tem poskrbel za uničenje sveta, ali pripadnik Luči in svet rešil pred propadom?
04:15
Nočni program Kino
07:00
Opalne sanje
Ko nekega dne prijatelja izgineta neznano kam, Kellyanne zboli za nerazložljivo boleznijo. Ko Ashmol vidi trpljenje svoje sestrice, se odloči, da bo poiskal njena izgubljena prijatelja, kar pa ga popelje na nepopisno potovanje.
08:30
Nikoli v torek
Tam bi si rada ogledala tipične kalifornijske znamenitosti, predvsem razgaljena in zagorela dekleta. Med potjo pa se sredi puščave zaletita v edini avto, ki ga srečata na poti in ki ga vozi Tuesday, najlepša ženska, ki sta jo Matt in Eddie kdajkoli videla. Ujeta sredi puščave, daleč stran od civilizacije, začneta fanta sanjariti o Tuesday, medtem ko čakata na pomoč. Toda ali jima bo pestra mešanica mimoidočih pripravljena pomagati?
10:05
Samo ti
Leta minevajo in Faith je tik pred poroko. Nekaj dni pred veselim dogodkom prejme telefonski klic. Na drugi strani telefonske linije je prijatelj njenega zaročenca in ime mu je nič drugače kot Damon Bradley. Faith ne more verjeti, da nekdo s tem imenom res obstaja. Tega tipa mora videti! Sledi mu v Italijo, tam pa spozna prodajalca čevljev Petra in se z njim zaplete v romantično pustolovščino.
12:00
Mlada ugrabitelja
Tam naj bi odslej živela pri svojem dedku Jamesu. Toda ta je po sinovi smrti postal zagrenjen ter poln predsodkov in sovraštva, zaradi česar sta njegova vnuka prepuščena sama sebi in svojim domislicam. Ko nekega dne na plaži najdeta dojenčka, se dečka odločita, da ga bosta odnesla domov in na skrivaj skrbela zanj. Medtem pa dojenčkova starša in policija zaženejo vik in krik ter sprožijo temeljito preiskavo.
13:35
Je bella cesta
14:25
Je bella cesta
Smuk preža in Je bella cesta bosta v četrtek imeli močno skupno točko. Bella cesta se bo namreč vila okrog Tine Maze, debata pa se bo dotaknila tudi športne lepote. Ne samo naše Tine, tudi ameriške blondinke Lindsey Vonn. Na stran katere se bo postavila publika niti ni vprašanje, a vmes bo vskočil še Andreo Massi. V studiu bo odmevalo v duhu smučarskega hita »My way is my decision« , a na odru Je belle ceste ga boste ekskluzivno slišali v slovenski verziji.
15:15
Klub duhov
Svojega prijatelja Jesseja, ki je pravi mali izumitelj, zato prosi za pomoč, da bi nagajivemu duhu nastavila past in ga ujela. Ko izve, da skuša lakomni poslovnež zapreti prodajalno sladoleda njene matere, se Carrie odloči ujetega duha uporabiti v svoj prid in brezobzirnega poslovneža pošteno prestrašiti.
16:45
Lara Croft: Tomb Raider
Šolala se je na najbolj elitnih šolah, govori celo vrsto jezikov, je izurjena v borilnih veščinah ter potuje v nevarne kraje, kjer išče izgubljene grobnice in pozabljena kraljestva. Tokrat je pred njo največji izziv doslej. Najti mora obe polovici starodavnega artefakta, ki je zakopan nekje v prostoru in času. Kdorkoli artefakt dobi v svoje roke, ima največjo moč. Usoda človeštva je zato odvisna od Lare, ki jo naloga med drugim popelje v Kambodžo in Sibirijo.
18:25
Ti, ti lažnivec
Fletcher Reede je gobezdav odvetnik in največji lažnivec na svetu. V resnici ni slab človek, vprašljiva so le njegova moralna načela. V pretiravanju mu nihče ni kos in je kljub laganju zelo prepričljiv. Žal pa ne teče vse tako gladko v Fletcherjevem zasebnem življenju. Ko njegov sin Max praznuje rojstni dan, ga Fletcher po svoji stari navadi spet pusti na cedilu. Max je razumljivo razočaran in ko upihne svečke na torti, si zaželi, da bi njegov očka vsaj en dan govoril samo resnico. Kdo bi si mislil, da se bo njegova želja uresničila? Fletcher je seveda zgrožen, ko ugotovi, da ne more več lagati.
20:00
Brodolom
Zaradi službenih obveznostih je stalno na poti v najbolj oddaljene kraje in proč od življenjske sopotnice Kelly. Tako mora Chuck na božični večer sredi večerje hitro na letalo. Nekje sredi Pacifika letalo strmoglavi v morje. Chuck čudežno preživi in se reši na samoten tropski otok, kjer se mora soočiti s preživetjem in samoto. Po štirih letih se povsem spremenjen vrne nazaj med ljudi, kjer se je tudi marsikaj spremenilo.
22:25
Italijanska misija
Iz močno zastražene palače v Benetkah ukradejo zlato, vredno več kot trideset milijonov dolarjev. Ko je plen na varnem v njihovih rokah, že veselo razmišljajo, kaj bodo počeli z denarjem. Toda nihče od njih ne sluti, da jih bo nekdo iz ekipe prevaral. Leto dni kasneje se Charlie, Lyle, Rob in Levouhi pripravljajo na maščevanje. Pridruži se jim tudi Johnova lepa hčerka Stella, specialistka za vlamljanje v sefe in trezorje. Steveu sledijo v Los Angeles, kjer nameravajo še enkrat ukrasti zlato in pobegniti med največjo prometno zmedo, kar jih je mesto kdaj videlo.