TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 23.01.2016
21:35
Prenašalec 2
Nekdanji specialec dela kot prenašalec. Prevaža to, kar od njega zahteva naloga, naj gre za predmete ali ljudi. Ob tem nikoli ne postavlja vprašanj o ničemer. On samo dostavi, kar mu je naročeno. Frank se je iz Francije preselil v Miami, kjer prijatelju na uslugo prevaža premožno Audrey Billings in njenega sina Jacka. Frank ni pričakoval, da se bo navezal na malega Jacka, ki ga vozi v šolo in iz nje. Ko nekega dne Jacka ugrabijo, mora Frank uporabiti vse svoje veščine, da bi dečka našel in ga živega pripeljal v mamin objem. Istočasno mora ugrabiteljem preprečiti njihov načrt s smrtonosnim virusom.
23:05
Bumerang
Marcus Graham v podobi Eddieja Murphyja je poslovnež v neki newyorški kozmetični firmi. V prostem času najraje preganja ženske, jih zapeljuje in nato brez slabe vesti zavrže. Nekega dne pa fant spozna svojo novo šefinjo, osupljivo lepo Jacqueline, ki se do njega začne obnašati tako, kot se on žensk. Lepotica ga kljub temu očara in mu celo stre srce, medtem pa se v Marcusa zagleda prijazna sodelavka Angela, ki hodi z njegovim najboljšim prijateljem.
01:00
28 dni pozneje
Borci za pravice živali vdrejo v raziskovalni laboratorij, kjer so nemočne živali podvržene najrazličnejšim poskusom. Ko enega od aktivistov ugrizne okužena opica, ne traja dolgo, da se nevaren virus razdivja nad Veliko Britanijo. Virus se prenaša s krvjo in okužene v nekaj sekundah pahne v stanje morilskega besa. V 28 dneh je država na kolenih in peščica preživelih začne reševati prihodnost. Vendar jih ogroža več kot samo virus.
03:00
28 tednov pozneje
Ameriška vojska, ki je uspela virus izničiti, v državi ponovno vzpostavlja red in mir, na Otok pa se vračajo prvi begunci. Tudi Don in Alice Harris se po dolgem času spet pridružita svojima otrokoma, Andyju in Tammy. Toda njihovo veselje je kratkotrajno. Kljub vzpostavljeni karanteni v London prispe človek, okužen s smrtonosnim virusom. Izbruh nove epidemije in s tem nasilja in panike je neizbežen.
04:35
Nočni program Kino
06:03
Lassie: Lajež radosti
Toda zdaj se pokaže lepa priložnost, da ji v Los Angelesu z operacijo končno pomagajo. Lucy, Elaine in družinskega prijatelja Keitha v velemesto spremlja tudi Lassie, ki je Lucyjina dobra prijateljica. Medtem ko je Lucy na operaciji, se Lassie v velikem mestu, kjer se bojijo psov, znajde v nevarnosti, ko poskuša pomagati otroku v vozičku.
07:05
Justin Bieber Believe
Poleg osupljivih vizualnih posnetkov s koncertov, na katerih je Justin predstavil svoje največje hite, bomo priča tudi dogajanju v zaodrju turneje. Pokukali bomo v zvezdnikovo življenje izven odra in spremljali njegovo pot od povprečnega najstnika do popzvezdnika, ki je postal idol svoji generaciji in ima ogromno bazo oboževalk.
08:40
Božič v Texasu
Potem ko med sošolcema DJ-jem in Rodneyjem pride do pretepa, ju DJ-jev oče in Rodneyjeva babica kaznujeta tako, da morata dečka dva tedna preživeti v družbi drug drugega. Vendar se jima niti ne sanja, da bo v tem času med njima zraslo prijateljstvo, ki ju bo za vedno povezalo.
10:10
Vročica sobotne noči
Tam prepleše vse sobotne noči in s plesnimi spretnostmi postane kralj disko scene. Ko spozna Stephanie, se odločita, da bosta skupaj nastopila na plesnem tekmovanju. Tony bi rad z njo začel tudi romantično zvezo, a se mu ona izmika. Ker ima v življenju večje cilje, se preseli na Manhattan, Tony pa sčasoma postane razočaran nad življenjem, ki ga živi. S Stephanie hočeta začeti na novo in skleneta, da si bosta pomagala.
12:10
Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje
Lucy in Edmund Pevensie se skupaj s svojim bratrancem Eustaceom vrneta v čarobno Narnio, kjer ponovno srečata princa Kaspijana. S Kaspijanovo ladjo Potepuška zarja se odpravijo proti robu sveta, da bi Narnijo rešili pred grozečo nevarnostjo. Na poti se morajo spopasti s celo vrsto nevarnosti, ki jim jo predstavljajo hudobni trgovci s sužnji, čarobni škrati, divji zmaji in uročena morska bitja. Glede na to, da bodo svojo nalogo opravili le, če bodo pogumni, drzni, iznajdljivi in srčni, morajo Lucy, Edmund, Eustace in Kaspijan dati vse od sebe, da bi Narnijo rešili pred propadom.
14:05
Želim si te
Postavni George Hanson je homoseksualec. Nekega večera na zabavi spozna simpatično Nino Borowski. Odlično se ujameta in med njima se spletejo trdne prijateljske vezi. Postaneta celo sostanovalca in si zaupata vse skrivnosti. Ninin fant Vince nad tem ni prav nič navdušen, saj pričakuje, da se bo Nina, ki pričakuje njegovega otroka, poročila z njim. Toda ona začuti, da z njunim razmerjem ni vse v redu, zato se raje odloči, da bo otroka vzgajala skupaj z Georgeom, v katerega je vse bolj zaljubljena.
16:00
Klub vražjih babnic
Brenda se je poročila z bogatašem, Elise je postala filmska zvezda, Annie pa gospodinja. Vse tri so svojim soprogom pomagale do poslovnega uspeha, oni pa so se jim zahvalili tako, da so si našli mlajše ljubice. Dame so odločene, da njihovi bivši zaslužijo kazen in maščevanje bo sladko.
17:45
Wall Street: Denar nikoli ne spi
Njegova idealistična hčerka Winnie je medtem izgubila stik z očetom, za katerega meni, da je sebičen, grabežljiv in brez moralnih vrednot. Njen fant, mladi, izredno sposobni in ambiciozni borzni posrednik Jacob Moore, je drugačnega mnenja. Potem ko svojega bodočega tasta spozna na podpisovanju Gordonove knjige na temo pohlepa, skuša ne le pobotati Winnie in njenega očeta, temveč namerava z njegovo pomočjo zašiti pohlepnega Brettona Jamesa, ki je uničil Jacobovega šefa Zabela. Toda Gordon ima z bodočim zetom svoje načrte.
20:00
Ko se vrne sreča
Monte Wildhorn je nergav alkoholik in pisatelj. Zaradi prometne nesreče je pristal v invalidskem vozičku, njegova žena pa je v nesreči umrla. Nečak Henry ga čez poletje odpelje v kočo ob jezeru, kjer naj bi Monte ponovno začel ustvarjati. Njegovo edino delo je, da mora skrbeti za lastnikovega psa in se prenehati smiliti samemu sebi. Ko spozna čedno sosedo Charlotte, mati treh odraščajočih hčerk, ki je velika ljubiteljica klasične glasbe in klavirja, Monte v sebi spet začuti pozitivno čustvo in ustvarjalni navdih.
21:50
Neustavljiv
Frank je izkušeni veteran, mladi Will pa začetnik in s tem boleč opomin za vse ostarele železničarje, ki jih bodo slej ko prej nadomestili z mlado krvjo. Ko skupaj upravljata tovorni vlak, je očitno, da njun odnos ni idealen, toda kljub temu morata združiti moči. Medtem nepazljivi železniški delavec na drugem koncu države dovoli, da tovorni vlak odpelje s postaje brez sprevodnika, tako da se vlak hitro spremeni v hitro in grozečo nevarnost. Glede na to, da vlak drvi naravnost proti njima, ga morata Frank in Will ustaviti, sicer bo povzročil nepopisno tragedijo.
23:30
Neposredna nevarnost
Jack Ryan postane svetovalec ameriškega predsednika. Razvozlati poskuša smrt predsednikovega znanca in vplivnega poslovneža. Ker je z umorom povezan kolumbijski preprodajalec mamil Ernesto Escobedo, predsednik iz maščevanja proti njemu uperi skrivno vojno. Ryan se temu upre in se vmeša v njegov načrt. S tem si pridobi nove sovražnike v vladnih vrstah in se znajde na begu za življenje.
01:50
Osmi potnik 3
Med njimi pristane poročnica Ripley, ki s seboj pripelje nezaželenega gosta - smrtonosnega osmega potnika. A prebivalci pustega planeta nimajo ne razvite tehnologije ne sodobnega orožja, da bi se branili pred njim.
03:45
Osmi potnik 4: Vstajenje
Skupina znanstvenikov poskuša Ripley klonirati in po več letih neuspešnih poskusov jim končno uspe. A v klonu raste tudi matica stvora, ki zaradi mešanja DNK postane še veliko bolj inteligentna od svojih predhodnikov. Toda to znanstveniki ugotovijo prepozno in njihovo življenje se kmalu spremeni v pravo nočno moro ter napeto bitko za lastno preživetje in za preživetje človeštva.