TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 23.06.2016
00:25
Nevarna metoda
Freudov učenec Carl Jung skuša v umobolnici s pomočjo freudovskih tehnik pomagati pacientki Sabini, ki je bila v otroštvu trpinčena s strani svojega nasilnega očeta. Toda globlji ko je njegov odnos s Sabino, težavnejši je odnos med Jungom in njegovim mentorjem. Jung, ki se s Sabino spusti v razmerje, namreč počasi spoznava, da Freudova psihoanaliza ni tako vsemogočna, kot je mislil.
02:10
Kitajska četrt
Nicholsonova zadnja tarča je bogati veleposestnik Hollis Mulwray, ki vara ženo Evelyn. Jake ga kmalu zasači z neko mladenko in njuno srečanje ovekoveči s fotoaparatom. Nedolgo zatem pa Hollisa nekdo umori in Jake ne bi bil Jake, če ne bi začel zadeve raziskovati ...
04:30
Nočni program Kino
07:15
Zveri južne divjine
Deklico Hushpuppy njen oče Wink vzgaja v neustrašno, trpežno dekle. Pripravlja jo na čas, ko bo vesolje pokazalo zobe in njega ne bo več tam, da bi jo lahko zaščitil.
08:55
Podmornica
15-letni Oliver Tate ima dva cilja: izgubiti nedolžnost pred naslednjim rojstnim dnevom ter pogasiti ljubezenski ogenj med mamo in njenim bivšim ljubimcem, saj si le ta želi obnoviti zvezo z mamo. Film bo prikazal njegove prav posebne značilnosti, kot naprimer, ko je poskušal zapeljati sošolko Jordano Bevan izključno s pomočjo misli.
10:35
Ritem soula
Hooks se je po uspešni karieri v glasbeni skupini odločil stopiti na samostojno pot, vročekrvna Floyd in Louis pa sta se hitro sprla, oddaljila in odšla v pozabo. Ko po več kot tridesetih letih uspešne kariere Hooks nepričakovano umre, glasbena televizija VH1 povabi samomorilskega Floyda in filozofsko nastrojenega Louisa, da nastopita na posebnem koncertu v spomin na njunega umrlega prijatelja. Floydu uspe Louisa prepričati, da privolita, toda pot do New Yorka, kjer naj bi se odvijal koncert, je dolga, potrpežljivost pa zagotovo ni njuna vrlina.
12:25
Princ odkriva Ameriko
Bogat afriški princ Akeem živi v ogromni palači, kjer ga razvajajo služabniki in služabnice. Še v kopalni kadi ga ne pustijo pri miru! Ker je princ ravno prav zrel za poroko, sta mu starša že izbrala nevesto. Toda on se načrtovani poroki upre in odpotuje v Ameriko, kjer si namerava poiskati nevesto po svojem okusu. S seboj vzame tudi zvestega prijatelja Semmija, s katerim poskušata na ulicah New Yorka dajati vtis, da sta čisto navadna fanta. Tako si Akeem pod krinko navadnega delavca poišče delo v restavraciji s hitro hrano. Tam naposled odkrije dekle, ki ustreza njegovim željam.
14:35
Poletje v koloniji 2
Lastnik Giddy se mora domisliti, kako bo svoj kamp rešil pred zaprtjem, saj želi nepridiprav Hershey kupiti ozemlje okrog jezera in razširiti svojo kolonijo. Rivala se dogovorita, da bosta spor rešila s tradicionalno boksarsko tekmo ob koncu poletja.
16:15
Koča
Američanka Lily Macdougall in Irec Conor Macdougall sta oba samska starša. Vsak s svojimi otroci se odpravita na družinske počitnice na škotskem podeželju. Čeprav si družini nista v sorodu, v letovišču pride do pomote zaradi istih priimkov, zato si bosta tuji družini prisiljeni deliti isto kočo. Na začetku se člani obeh družin ne morejo nikakor sporazumeti, a sčasoma jim le uspe najti skupen jezik. Povsem nepričakovano vmes poseže tudi ljubezen.
17:55
Terminator: Odrešitev
Podjetje Skynet pripravlja nov smrtonosni napad na preostalo peščico ljudi. Tako bi enkrat za vselej obračunali s človeškimi uporniki in mogočnim robotom dali prosto pot, da zavladajo Zemlji. Connorju in njegovim upornikom se pridruži tudi skrivnostni Marcus Wright, ki ne ve, kdo je, in se spominja le tega, da je bil obsojen na smrtno kazen in čakal na usmrtitev. Je Marcus vreden Connorjevega zaupanja?
20:00
Potopljeni svet
Ljudje živijo na nekakšnih ročno narejenih otočkih, kjer jih neprestano ogrožajo pirati pod vodstvom Deacona. Edino upanje za maloštevilne in nemočne prebivalce je Mariner, ki verjame, da dobro vedno premaga zlo. Obenem je odločen, da bo našel košček suhe zemlje, čeprav nihče ne ve zagotovo, da res obstaja.
22:20
Dovolj mi je
Življenje Hillerjev s hčerko Grace ne bi moglo biti lepše, toda idila se poruši, ko Slim odkrije, da jo Mitch vara. Ko ga hoče zapustiti, odkrije Mitchev drugi obraz: temačen in nasilen alter ego, ki zaupanje in ljubezen spremeni v strah in grozo. Mitch ji zagrozi, da jo bo ubil, če bo res odšla. Slim se zaradi strahu sprva obotavlja, potem pa zbere pogum in skupaj s hčerko pobegne. Da bi se zaščitila pred nasilnim možem, se začne učiti borilnih veščin.