TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 23.09.2015
01:40
Gostilna išče šefa
02:30
Na terapiji
Matej pride na terapijo prezgodaj in pojasni, da se je želel ustaviti v službi, pa so ga na vhodu zavrnili, ker ni imel s seboj osebnega dokumenta. Tokrat je isti večer, ki sta ga preživela z Mašo, opisan z Matejeve strani. Cel večer se mu je zdel splaniran kot ritual parjenja, najprej večerja in nato spalnica. Kljub temu pa je obremenjen, ker se ni izkazal, ker je med večerjo razmišljal o svojem prvem zmenku z zdaj že bivšo ženo.
03:05
Smrtonosno prijateljstvo
Pri 23 letih jo je leta 1985 umoril njen znanec Andrew Leyshon-Hughes. Kljub dobremu srcu in želji, da bi pomagala prijatelju v težavah, je nič hudega sluteča Nancy morala za svojo dobroto plačati visoko ceno.
04:35
Nočni program Kino
06:30
Je bella cesta
Tokrat bo glavna tema oddaje pivo! Napolnili bodo kar 50 kozarcev piva in na njih zaigrali lanski hit Gajba piva. Svoj vložek v pivsko glasbeno točko bo prispeval tudi gost, Jernej Kuntner. Eden od vrhuncev oddaje pa bo nedvomno Klemnova imitacija, saj jo bo tokrat izvedel kar v zraku. Ker je Klemen pred kratkim v oddaji izgubil stavo proti Đuru in ker je mož besede, bo med skokom s padalom imitiral Halida Bešlića. Đuro pa ga bo ob pristanku na trdna tla počakal oblečen v slovensko narodno nošo. Je bella cesta, tega pa res ne gre zamudit'!
07:35
Šola za vohune
Zato ni nič čudnega, da mu nihče ne verjame, da je po naključju slišal za zaroto proti hčerki predsednika ZDA, ki jo nameravajo ugrabiti neznanci. Toda Thomas enkrat za spremembo govori resnico, ker mu nihče ni pripravljen pomagati zaščititi predsednikove hčerke, pa mu ne preostane drugega, kot da se tako odgovorne naloge loti kar sam.
09:05
Življenje za Lorenza
Nenadoma pa so se v njegovem organizmu začele pojavljati nepravilnosti, ki so se izražale kot izguba zavesti, spomina, govora in druge motnje. Zdravniška diagnoza je pokazala, da je zbolel za neozdravljivo možgansko boleznijo. Lorenzova predana starša, ki ju igrata Susan Sarandon in Nick Nolte, zavrneta smrtno obsodbo, saj se ne moreta sprijazniti s postavljeno diagnozo. Pretresljiv film spremlja njun boj za sinovo življenje. Polna volje in neizmerne ljubezni se podata na pot iskanja rešitve v upanju, da bosta odkrila zdravilo, ki bo ustavilo potek smrtnonosne bolezni.
11:20
Vitezova usoda
Revni William Thatcher sanja, da bo nekega dne postal čisto pravi vitez, žal pa je v tem času vzpenjanje po družbeni lestvici povsem nemogoče. Če se rodiš reven, reven tudi umreš. Nekega dne na viteškem turnirju, kjer vitezi preizkušajo svoje spretnosti in živce, William dobi nepričakovano priložnost. Ko umre njegov gospodar, William obleče njegov oklep in na turnirju zmaga. Tako postane prvak v športu, ki je rezerviran samo za plemstvo. William spozna tudi možakarja, ki mu izdela ponarejene dokumente. Tako začne pod novim imenom Ulrich von Lichtenstein nastopati na viteških turnirjih. Redna gledalka viteških tekmovanj je tudi lepa plemkinja Jocelyn, ki Williama popolnoma prevzame. Hkrati William postane velik sovražnik grofa Aldemarja, ki se namerava z Jocelyn poročiti.
13:35
Bodite uvidevni, previjte
Tako v videoteki, ki je last prijatelja Elroya, izbriše vse VHS kasete. Da bi rešila posel, morata Jerry in njegov najboljši prijatelj Mike na novo posneti filme, med katerimi sta tudi Izganjalci duhov in King Kong. Filmi so seveda popolnoma zanič, a med obiskovalci videoteke postanejo prave uspešnice.
15:20
Dedek na zmenku
Zato se odloči, da bo nekaj svojih izkušenj prenesel tudi na svojega osamljenega dedka Joeja. Davidovo delo kmalu obrodi sadove, saj Joe hitro postane najbolj priljubljeni samec v soseski. Žal pa z dedkovo priljubljenostjo Davidova očitno upada, saj dekle njegovega življenja ostaja popolnoma hladna do njegovih osvajalskih podvigov. Zdaj je Joe tisti, ki mora vnuka naučiti, da je iskrenost veliko boljši magnet za ženske kot zgolj poigravanje z njihovimi čustvi.
17:15
V njenih čevljih
Medtem ko je Rose resna in odgovorna odvetnica, njena mlajša sestra Maggie uživa v divjem življenju, polnem zabav in spogledovanja z moškimi, obenem pa ni sposobna zadržati redne službe. Ko Maggie zaradi nespodobnega obnašanja mačeha vrže iz domače hiše, jo k sebi vzame Rose. Potem ko Maggie skoči v posteljo z njenim fantom, se njuni poti razideta. A usoda ju ponovno združi, ko Maggie v očetovi mizi odkrije skrivnostna pisma. Tako izvesta, da imata babico, za katero nista niti vedeli. Bosta na koncu ugotovili, da vendarle nista tako različni?
19:30
Na terapiji
Zarja pride na terapijo kar z nočne zabave, oblečena v kratko krilo in visoke pete, tokrat prvič brez mavca na rokah. Očitno je za njo dolga noč. Večkrat omeni Romanu, da ve za pogovor med njim in njeno mamo. Po pogovoru o prejšnji noči jo Roman prosi, naj mu pove o nesreči in Zarja mu v joku pripoveduje, kaj se je zares podilo po njenih mislih v času nesreče.
20:00
Bližnji odnosi
Zgodba se dogaja v Londonu. Dan je pisatelj, ki se preživlja s pisanjem osmrtnic. Živi z mlado ameriško striptizeto Alice, a se noro zaljubi v fotografinjo Anno. Anna je poročena z zdravnikom Larryjem, ki ga je, kako ironično, spoznala prav preko Dana. Med temi štirimi ljudmi se začne razvijati zgodba o strasti, varanju, maščevanju, lažeh in vseh čustvih, ki ob tem privrejo na dan.
21:45
En dan
Medtem ko bi Emma rada pomagala in spremenila svet na boljše, bi ga Dexter predvsem rad prikrojil svojim željam, zato njuna bežna romanca nima prihodnosti. Kljub temu ostaneta v stiku, njuno dolgoletno prijateljstvo in postopno dozorevanje pa se nam skozi obdobje dvajsetih let razkriva vsako leto na isti dan, 15. julija.
23:35
Zaklonišče
Ko ga neke noči začnejo preganjati nočne more, postajajo njegove slutnje o bližajoči se apokalipsi čedalje močnejše. Prestrašen in zbegan začne Curtis na domačem vrtu kot obseden graditi zaklonišče, ki naj bi njega in njegovo družino obvarovalo pred najhujšim. Toda ali so njegovi strahovi sploh upravičeni?