TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 24.08.2015
00:00
Poslednja bitka
Tam z železno roko vlada sadističen polkovnik Winter, ki Irwina spoštuje zaradi njegovih dosežkov. Winterjevo spoštovanje pa se spremeni v sovraštvo, ko Irwin na glas pove svoje negativno mnenje o njegovih disciplinskih metodah. Winter je pripravljen uporabiti vsa sredstva, da bi zlomil Irwinovega duha in mu vzel voljo do življenja.
02:05
Zemlja v nevarnosti
Če znanstveniki ne bodo naredili nič, bo slej ko prej padel na naš planet in uničil človeštvo. Edino upanje je orožje za množično uničenje, imenovan Projekt 7, ki ga je ustvaril osramočeni znanstvenik. Bo ta dobil še eno priložnost, da dokaže svoje znanstvene sposobnosti, si povrne ugled in spotoma reši naš planet?
03:35
Je bella cesta
Na dan reformacije se bo na Je belli cesti govorilo v in o slovenskem jeziku. Pisan na praznik bo s slovensko poezijo tudi izziv tedna. Zlatko in Predin bosta držala ritem in družbo Klemnu. Ali pa bo ravno obratno. Kakorkoli že, s svojim hitom »Here I come, here I go« bo na Je belli cesti zažgal tudi Magnifico.
04:30
Je bella cesta
Osrednja tema Je belle ceste bodo tokrat družbena omrežja – Facebook, Twitter in podobno. Všečkanje, komentiranje, ''šeranje'' in vse kar sodi zraven. Mogoče tudi odvisnost? Prav o tej bo prepeval Oto Pestner. Je bella cesta, prav zaradi Twitterja pa bo Slovenijo obiskal celo sam papež Frančišek!
05:20
Nočni program Kino
06:55
Psička Sheeba
Po ločitvi svojih staršev se mora z mamo iz velemestne newyorške soseske preseliti k dedku na podeželje. Toda dolgočasne podeželske dneve mu kmalu začne krajšati psička Sheeba, ki postane Clayeva najboljša prijateljica. Ko se Clay znajde v težavah zaradi nasilneža Waxa, se njegovo življenje v trenutku obrne na glavo. Vse kaže, da bo Clay potreboval pomoč svojega očeta in nove najboljše prijateljice Sheebe.
08:25
Bud Spencer: Charleston
Vendar niti ne sluti, da bo na koncu njega izigral profesionalni goljuf Charleston in njegovi pajdaši. Poleg tega pa celotno situacijo nadzira budno oko inšpektorja Watsona.
10:15
Božičkova nezgoda
Niti sanja se jima ne, da gre prav za slavnega bradatega moža. Na srečo njuna mama Joanna dela kot medicinska sestra in skrivnostnega moža oskrbi v bolnišnici. Ko se zbudi, ji neznanec pove, da je prav on Božiček in potrebuje njihovo pomoč, saj so mu za petami agenti, ki bi ga radi razkrinkali. Daniel Božičku pokaže zapuščeno hišo, kamor rad zahaja, in kjer lahko izdeluje igrače, ki jih bo razdelil otrokom. Bo njihov načrt uspel?
11:45
Lara Croft: Tomb Raider 2
Skrinjica naj bi bila skrita nekje v Afriki, na kraju, ki mu pravijo zibelka življenja. Lara mora skrinjico najti, še preden pride v roke blaznežu Jonathanu Reissu. Lari se pri iskanju pridruži angleški specialec Terry Sheridan, s katerim sta bila nekdaj tudi v bolj romantični navezi. Skupaj se morata spopasti s številnimi skrivnostmi, nevarnostmi in presenečenji.
13:45
TOP 4 s Tjašo Kokalj
14:35
Obala moskitov
Zapusti državo in se z družino naseli v deževnem gozdu Latinske Amerike. Njegov cilj je zametek nove civilizacije s pomočjo nove iznajdbe – stroja za delanje ledu. Ampak kot vsi utopisti ima tudi on napako; ustvariti hoče novo civilizacijo, v kateri naj bi bili vsi ljudje svobodni, seveda do mere, do katere on misli, da morajo biti svobodni.
16:35
Poletna dogodivščina
Ko se Herb in Žabec nekega dne ustavita tudi v Rockyjevem mestecu, Žabca nekdo ukrade, Herbovo oddajo pa posledično umaknejo s programa. Rocky je ves iz sebe in ker FBI nikakor ne more najti ne tatu ne lutke, deček prosi svojega starejšega brata Elliota za pomoč pri iskanju pogrešanega Žabca. Pri tem jima pomaga tudi simpatična nova soseda Haley.
18:15
Hišna zajčica
Toda ko dopolni 27 let, mora svoje mesto prepustiti mlajšim tekmicam. Na cesti in brez denarja se obupana Shelley odloči postati hišna gospodinja ne preveč bistrim študentkam, ki jim grozi izgon iz študentske hiše, če ne bodo pravočasno našle 30 študentk, ki bi se včlanile v njihov ne preveč priljubljeni klub. Shelley je odločena, da jim bo pomagala, toda ali bo spotoma lahko pomagala tudi sebi?
20:00
Ameriške sanje
V želji, da bi pritegnil še več občinstva, Tweed v novi sezoni v studio pripelje same čudaške tekmovalce. Medtem ameriški predsednik doživlja osebno krizo. Je močno depresiven in popolnoma odvisen od svojega šefa osebja, ki ga v želji, da bi povečal predsednikovo priljubljenost, prepriča, da kot član žirije sodeluje pri omenjenem kvizu. Nihče pa ne ve, da nameravajo teroristi vse to izkoristiti v svoj prid.
21:50
Miza za tri
Potem ko propade še ena zveza, Scott izgubi tudi sostanovalca, ki se preseli v Evropo. Da bi se izognil popolni samoti, začne iskati novega sostanovalca in naleti na prijeten par. Z Ryanom in Mary postanejo dobri prijatelji, čeprav je Scott nekakšno tretje kolo. Ko nepričakovano spozna svoje sanjsko dekle, pa se mu zazdi, da sostanovalca namenoma uničujeta njegovo novo razmerje. Ali Ryana in Mary le skrbi, da Scott ne bi spet vsega zamočil, ali ga hočeta sebično obdržati zase, da bi lahko še naprej služil kot opora njunemu težavnemu razmerju?
23:25
Nočni let
Toda okoliščine jo nekega dne prisilijo, da se vseeno odpravi na pot z letalom. Med čakanjem na let spozna prijetnega mladeniča Jacksona. Ko se nato vkrcata na letalo, se izkaže, da sedita skupaj. Toda že nekaj trenutkov po vzletu Jackson pokaže svoj pravi obraz. Na letalu je samo zaradi Lise, ki je ključni člen v načrtovanem atentatu na nekega politika. Če Lisa ne bo ubogala in storila vsega, kar ji Jackson naroči, bodo umorili njenega očeta. Kaj naj Lisa naredi? Na letalu ne more nikamor pobegniti ali poklicati na pomoč.