TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 25.08.2015
00:50
Je bella cesta
Božično obarvana, zaključna in tudi zato prav posebna. Na odru Je belle ceste se bosta prvič v zgodovini v pevskem dvoboju pomerila Damjan Murko in Fredi Miler. Klemen pa bo tudi tokrat poskrbel za muzikalne ritme in to v stylingu, ki bo vsekakor pritegnil pozornost - v božičnih spodnjicah! Dolgo pričakovan razplet pa bo doživela tudi telenovela, a konca ne gre rakrivati vnaprej!
01:45
Poslednja bitka
Tam z železno roko vlada sadističen polkovnik Winter, ki Irwina spoštuje zaradi njegovih dosežkov. Winterjevo spoštovanje pa se spremeni v sovraštvo, ko Irwin na glas pove svoje negativno mnenje o njegovih disciplinskih metodah. Winter je pripravljen uporabiti vsa sredstva, da bi zlomil Irwinovega duha in mu vzel voljo do življenja.
04:00
Brez povratka
Kot nezakoniti priseljenec začne v Kaliforniji obirati paradižnike, kjer pa kmalu doživi novo nesrečo in s šefovim tovornjakom do smrti povozi šestletno deklico. Zdaj se Pablo s hčerko znajde na begu pred zakonom, pri čemer mu je pripravljena pomagati televizijska novinarka Soid, pod pogojem, da ji bo dovolil posneti dokumentarec o njegovem begu pred zakonom.
05:40
Nočni program Kino
07:15
Bud Spencer: Charleston
Vendar niti ne sluti, da bo na koncu njega izigral profesionalni goljuf Charleston in njegovi pajdaši. Poleg tega pa celotno situacijo nadzira budno oko inšpektorja Watsona.
09:05
Božičkova nezgoda
Niti sanja se jima ne, da gre prav za slavnega bradatega moža. Na srečo njuna mama Joanna dela kot medicinska sestra in skrivnostnega moža oskrbi v bolnišnici. Ko se zbudi, ji neznanec pove, da je prav on Božiček in potrebuje njihovo pomoč, saj so mu za petami agenti, ki bi ga radi razkrinkali. Daniel Božičku pokaže zapuščeno hišo, kamor rad zahaja, in kjer lahko izdeluje igrače, ki jih bo razdelil otrokom. Bo njihov načrt uspel?
10:40
Obala moskitov
Zapusti državo in se z družino naseli v deževnem gozdu Latinske Amerike. Njegov cilj je zametek nove civilizacije s pomočjo nove iznajdbe – stroja za delanje ledu. Ampak kot vsi utopisti ima tudi on napako; ustvariti hoče novo civilizacijo, v kateri naj bi bili vsi ljudje svobodni, seveda do mere, do katere on misli, da morajo biti svobodni.
12:40
Zemlja v nevarnosti
Če znanstveniki ne bodo naredili nič, bo slej ko prej padel na naš planet in uničil človeštvo. Edino upanje je orožje za množično uničenje, imenovan Projekt 7, ki ga je ustvaril osramočeni znanstvenik. Bo ta dobil še eno priložnost, da dokaže svoje znanstvene sposobnosti, si povrne ugled in spotoma reši naš planet?
14:10
TOP 4 s Tjašo Kokalj
Druga oddaja bo v znamenju zvezd in psihofizičnih sposobnosti. Le kaj razkrivajo astrološke karte finalistk? So res dovolj sposobne, da bodo kos novemu izzivu in sanjski službi? Imajo željo po uspehu? Astrologinja bo razkrila njihov zapis v zvezdah, njihovo pravo željo po uspehu pa bo razkril poligon, kjer bodo pokazale, iz kakšnega testa so. Le kakšna je njihova psihofizična vzdržljivost? So zagnane, vztrajne in sposobne za timsko delo? Bodo kos vsem oviram na poti?
15:00
Klub duhov
Svojega prijatelja Jesseja, ki je pravi mali izumitelj, zato prosi za pomoč, da bi nagajivemu duhu nastavila past in ga ujela. Ko izve, da skuša lakomni poslovnež zapreti prodajalno sladoleda njene matere, se Carrie odloči ujetega duha uporabiti v svoj prid in brezobzirnega poslovneža pošteno prestrašiti.
16:30
Hišna zajčica
Toda ko dopolni 27 let, mora svoje mesto prepustiti mlajšim tekmicam. Na cesti in brez denarja se obupana Shelley odloči postati hišna gospodinja ne preveč bistrim študentkam, ki jim grozi izgon iz študentske hiše, če ne bodo pravočasno našle 30 študentk, ki bi se včlanile v njihov ne preveč priljubljeni klub. Shelley je odločena, da jim bo pomagala, toda ali bo spotoma lahko pomagala tudi sebi?
18:05
Ameriške sanje
V želji, da bi pritegnil še več občinstva, Tweed v novi sezoni v studio pripelje same čudaške tekmovalce. Medtem ameriški predsednik doživlja osebno krizo. Je močno depresiven in popolnoma odvisen od svojega šefa osebja, ki ga v želji, da bi povečal predsednikovo priljubljenost, prepriča, da kot član žirije sodeluje pri omenjenem kvizu. Nihče pa ne ve, da nameravajo teroristi vse to izkoristiti v svoj prid.
20:00
Mandžurski kandidat
In izkaže se, da njegove sanje niso daleč od resničnosti... Zgodba se začne med zalivsko vojno, kjer mladi narednik Raymond Shaw reši vojaško enoto, za kar mu v kongresu podelijo častno medaljo. Nekaj let kasneje se Shaw že vzpenja po politični lestvici in postane kandidat za podpredsednika na prihajajočih volitvah. Marca medtem čedalje bolj mučijo nočne more o dogodkih iz Kuvajta, ki so drugačni, kot se jih spominja. In tudi Shaw je imel v njih drugačno vlogo.
22:10
Posebno poročilo
Detektiv John Anderton ima sposobnost, da prepreči zločin, še preden se zgodi. Tako marsikomu prihrani trpljenje, ki ga je bil deležen tudi sam ob tragični izgubi sina. Nekega dne pa povsem nepričakovano John postane osumljenec za umor. Zato mu začne slediti enota najbolj sposobnih sodelavcev, ki jih vodi Johnov tekmec Danny Witwer. John mora na begu prelisičiti vrhunsko izpopolnjen nadzorni sistem mesta, ki se mu sicer ni mogoče izogniti.