TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 28.06.2015
00:00
Rokovanje s hudičem
Kanadskega poveljnika Romea Dallairea Združeni narodi pošljejo v Ruando, da bi nadziral dogajanje v državi. Dallaire skuša opozoriti na skrajneže iz plemena Hutu, ki so pobijali pripadnike sosednjega plemena Tutsi ter vse zmerne Hutujce, ki so jim stali na poti. Po ulicah glavnega mesta je kri tekla v potokih, ubitih je bilo skoraj milijon ljudi, toda do mednarodnega posredovanja ni prišlo.
02:00
Peklenska pomaranča
Nasilje je zanj tako samoumevno kot prehranjevanje ali spanje. Potem se nekega dne v skupini začnejo kazati razpoke, ko dva člana nočeta več slepo slediti Alexovim navodilom.
04:15
Nočni program Kino
06:30
Od deklice do bejbe
Ko se njen rojstni dan izkaže za pravo polomijo, si zaželi, da bi bila stara trideset let in popularna. Naslednji dan se zbudi kot lepa in uspešna urednica revije v New Yorku, njeno življenje pa je naravnost popolno. A nikakor se ne more spomniti preteklih let, zato poišče svojega najboljšega otroškega prijatelja Matta. Jenna med njegovim pripovedovanjem ugotovi, da želi biti zopet najstnica in poskuša to tudi uresničiti.
08:10
Paulie
Obožuje deklico Marie, ki ga vzgaja že vse od malih nog. V njuno prijateljstvo pa nekega dne posežejo Mariejini starši. Po njihovem mnenju se je Marie preveč navezala na Paulieja, zato papagaja pošljejo stran. Paulie se tako znajde daleč od ljubljene Marie in odločen je, da najde pot domov. Med potjo ga čakajo številni zabavni pripetljaji in ljubezen s prikupno papigo.
09:45
Modri jopič
Ko nekega dne uzre prelepo in elegantno Britanko, Lady Victorio, se vanjo zaljubi na prvi pogled. Odločen, da bo osvojil njeno srce, ji sledi v Anglijo, kjer izve, da dekle študira na Oxfordu. Ko se z goljufijo tudi sam uspe vpisati na njeno univerzo. V želji, da bi očaral Victorio, Nick pristane celo v študentski veslaški ekipi, sodelovanje v njej pa pomembno vpliva na njegov značaj in samopodobo.
11:25
Natakarica
Z veseljem bi se rada udeležila tekmovanja v peki pit, ki zmagovalcu ponuja 25.000 dolarjev in s katerimi bi si Jenna lahko spremenila življenje, toda kaj, ko je njen ljubosumni in posesivni mož Earl odločno proti. Ko Jenna ugotovi, da je noseča, začne resno razmišljati o tem, kako naprej.
13:15
Je ali ni?
Vse dotlej, ko njegov nekdanji učenec Cameron Drake, ki je uspel kot filmski igralec, na podelitvi oskarjev pred svetovnim občinstvom pove nekaj besed o Howardovi spolni usmerjenosti in ga prikaže kot homoseksualca. Mediji pograbijo njegovo zgodbo in tako se Howard znajde v središču zanimanja. Novinar Peter Malloy je odločen, da se dokoplje do resnice. Je Howard res gej? Ampak kako, če je tik pred poroko z ljubko Emily? Tudi drugi si postavljajo isto vprašanje. Je ali ni?
14:50
Sladko maščevanje
42-letni Henry Bell je ločenec, ki je pravkar dobil odpoved, Karen Knightly pa 25-letna bogatašinja, ki jo je zapustil njen ljubimec Anthony. Srečata se na Albert Bridgeu v Londonu, ko poskušata storiti samomor, nazadnje pa se raje dogovorita, da se bosta oba maščevala v imenu drugega. Karen se tako zaposli v podjetju, kjer je delal Henry, in se namerava maščevati njegovim delodajalcem, Henry pa naj bi medtem umoril Imogen. Zaplete pa se, ko se Henry v Imogen zaljubi.
16:30
Nikoli več
Po katastrofalnem zmenku na slepo, se razočarana odpravi v prvi bar, da bi žalost utopila v alkoholu. Izkaže se, da je pristala v gejevskem baru, v katerem sedi tudi Christopher, jazz glasbenik v srednjih letih, ki sumi, da je gej. Ko se Grace in Christopher zbližata, je jasno, da sta kot ustvarjena drug za drugega, toda ali si bosta po seriji ljubezenskih razočaranj dovolila okusiti skupno srečo?
18:10
Aquamarine
Skupaj preživljata še zadnje dneve, saj se bo Hailey potem z mamo preselila v Avstralijo. In kakšna avantura ju čaka! Nekega dne v bazenu odkrijeta čisto pravo morsko deklico Aquamarine. Lepa svetlolaska je pobegnila od doma, da bi se izognila dogovorjeni poroki in našla pravo ljubezen. Le tri dni časa ima, da svojega očeta prepriča, da ljubezen ni mit. Claire in Hailey ji seveda priskočita na pomoč, ko se Aquamarine odloči osvojiti čednega reševalca Raymonda.
20:00
Eragon
Gre za bivšega krotitelja zmajev, ki je v želji za močjo izdal svoje tovariše in svoje ljudstvo. Ko revni deček Eragon v gozdu najde modri kamen, ki ga je tja poslala princesa Arja, hitro odkrije, da je kamen v resnici zmajevo jajce. Iz njega se izleže čisto pravi zmaj, za nameček pa Eragon od svojega novega mentorja Broma izve, da je potomec krotitelja zmajev. Še več: prerokba pravi, da je prav on tisti, ki bo premagal Galbatorixa in njegovega zlobnega čarovnika Durzo.
21:45
Slepota
Neokužena žena zdravnika, ki je oslepel, sledi možu v karanteno, s katero poskušajo oblasti zaustaviti napredovanje epidemije. Pri tem je priča grozljivemu propadu vseh socialnih, družbenih in moralnih vrednot. Nazadnje se odloči z manjšo skupino ljudi pobegniti, a tudi zunanji svet se je spremenil.
23:45
Vožnja
Nekega dne se spoprijatelji z osamljeno ženo kaznjenca Standarda in njenim sinom Beniciom. Ko Standarda izpustijo iz zapora in namerava izvesti nov rop, se Voznik ponudi, da mu bo kot šofer pomagal pobegniti s prizorišča zločina. Toda rop ni preveč uspešen in ko se izkaže, da je Standardu in Vozniku nekdo nastavil past, je Voznik odločen, da se bo maščeval.