TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 28.08.2015
01:20
TOP 4 s Tjašo Kokalj
Tokrat se bodo dekleta s Tjašo Kokalj pomerila v znanju tujih jezikov in računalniških trendov. To pomeni, da bo žirija ocenjevala, kako se znajdejo v kritičnih situacijah, kako dobro obvladajo tuje jezike, ali so vešče pri uporabi družbenih omrežij in kako obvladajo to terminologijo. Ali so dekleta pri tem suverena ali se bodo zmedla? Ena od njih se bo na koncu oddaje morala posloviti.
02:10
Prevare
Jonathan in Beth sta mlad par. Ker poskušata predčasno izkoristiti mamljivo zavarovalno polico, ju obišče čudaški inšpektor z zavarovalnice Roland Copping in se z njima začne igrati nenavadne igrice. Jonathanu in Beth se najprej zdi zabaven, kmalu pa jima gre vse bolj na živce. Ne mine dolgo, ko ju začne ustrahovati in se vmešavati v njuno zasebnost. Roland medtem neznansko uživa v mučenju svojih naivnih žrtev in ne opazi bistroumneža, ki mu bo v vseh igrah dostojen nasprotnik.
03:45
Omen
Duhovnik v bolnišnici Robertu ponudi rešitev. Ker se je istega dne rodil tudi zdrav deček, čigar mati je umrla pri porodu, lahko dečka zamenja s svojim mrtvim sinom, tako da Katherine nikoli ne bi izvedela resnice. Robert privoli in tako z ženo postaneta ponosna starša sina Damiena. Pet let kasneje Thornovi živijo v Londonu, vsi ljudje, ki pridejo v stik z dečkom, pa po takšnem ali drugačnem naključju umrejo. Katherine je prepričana, da je Damien obseden z zlom.
05:30
Nočni program Kino
07:35
Velika razpoka
Pa ne le to. Vladna seizmologinja dr. Amy Lane na kraju potresa odkrije, da je ta aktiviral pomembno prelomnico, ki vodi naravnost v središče Severne Amerike. Da bi preprečila še en katastrofalen potres, ki lahko uniči vso celino, morata Amy in Boomer združiti moči in slediti prelomnici globoko v središču Zemlje.
09:05
Žena za Božička
V tem duhu vzgaja tudi svojega sina Jakea, ki pa še vedno na skrivaj verjame v Božička. Tako se odloči bradatega moža zaprositi za novega očeta. Pismo pristane v rokah Nicka, čednega Božičkovega sina in njegovega naslednika, ki si mora poiskati boljšo polovico pred božičnim večerom, če hoče prevzeti očetovo obrt. Tako se odloči, da bo skušal osvojiti Beth. Jo bo uspel prepričati, da je ljubezen njenega življenja in ne le nori mož v rdeči obleki?
10:35
Psička Sheeba
Po ločitvi svojih staršev se mora z mamo iz velemestne newyorške soseske preseliti k dedku na podeželje. Toda dolgočasne podeželske dneve mu kmalu začne krajšati psička Sheeba, ki postane Clayeva najboljša prijateljica. Ko se Clay znajde v težavah zaradi nasilneža Waxa, se njegovo življenje v trenutku obrne na glavo. Vse kaže, da bo Clay potreboval pomoč svojega očeta in nove najboljše prijateljice Sheebe.
12:10
Poglavje nič
Ko izve, da založba ni pripravljena izdati njegovega najnovejšega romana, pade v depresijo. Negativna občutja povzročijo, da Adam začne drugače gledati na svoje življenje in se začne zavedati svojih napak. Medtem ko brska sam po sebi, pa začne nastajati knjiga, ki bo morda postala njegovo najboljše delo doslej.
14:00
TOP 4 s Tjašo Kokalj
Dekleta tokrat čaka res prav posebna naloga. Najprej bodo morala izbrati primerno poslovno oblačilo, nato pa prepričati nekoga na ulici, da jih pelje na poslovno koktajl zabavo. Tako bodo morala s svojo karizmo prepričati neznanca, da jim ponudi pomoč. Na koncu se bodo punce znašle še pred tremi moškimi, od katerih bo eden njihov bodoči šef. Ga bodo prepoznale in očarale?
14:55
Carjev morilec
Prepričan je, da je bil v prejšnjem življenju Jakov Jurovski, moški, ki je v času ruske revolucije leta 1918 umoril carja Nikolaja II. in njegovo kraljevo družino. Njegova nova zdravnica Smirnova je prepričana, da obstaja povsem logična razlaga za Timofejeve trditve, zato je odločena, da bo prišla zadevi do dna. Ko se skupaj s svojim pacientom odpravi v Sverdlovsk, kjer je bil car ubit, začneta Smirnova in Timofejev podoživljati dogodke iz davnega leta 1918.
16:40
Mrtvi ne nosijo kara
Najnovejša klientka zasebnega detektiva Rigbyja Readona je lepa Juliet Forrest, ki bi rada ugotovila, kdo je umoril njenega očeta. Rigby ji seveda z veseljem priskoči na pomoč in se tako zaplete v nadvse nenavaden primer.
18:15
Lara Croft: Tomb Raider
Šolala se je na najbolj elitnih šolah, govori celo vrsto jezikov, je izurjena v borilnih veščinah ter potuje v nevarne kraje, kjer išče izgubljene grobnice in pozabljena kraljestva. Tokrat je pred njo največji izziv doslej. Najti mora obe polovici starodavnega artefakta, ki je zakopan nekje v prostoru in času. Kdorkoli artefakt dobi v svoje roke, ima največjo moč. Usoda človeštva je zato odvisna od Lare, ki jo naloga med drugim popelje v Kambodžo in Sibirijo.
20:00
Državna varnost
Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.
21:30
Nespodobno povabilo
Ker nimata denarja, za nameček pa David izgubi še službo, poskušata v igralnicah Las Vegasa priigrati kakšen dolar. Sprva imata srečo, vendar naslednji dan vse izgubita. Bogat poslovnež John Gage jima ponudi pot iz zagate: milijon dolarjev za eno noč z Diano. Zakonca po premisleku sprejmeta mamljivo ponudbo, vendar se njuna ljubezen zaradi tega znajde na veliki preizkušnji.
23:30
Ladja umorov
Na njih se je nahajalo zlato, vredno več milijonov funtov. Skupaj s partnerjem Hunslettom odpotujeta na škotski otok Torbay, kjer naj bi raziskala najnovejše izginotje ladje Nantesville, tam pa ju pričakajo sumničavi in nič kaj prijazni domačini. Agenta sumita, da je ugrabitev izpeljal ciprski magnat Anthony Skouras, toda to morata še dokazati. Ko Hunsletta nekdo umori, mora Calvert sam raziskati resnico.