TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 29.06.2015
01:35
Tropski vihar
Najnovejši epski spektakel o Vietnamski vojni je dobra priložnost, da se izkaže. V filmu imata glavni vlogi tudi zadrogirani komik Jeff Portnoy, ki bi prav tako rad spremenil svojo podobo, ter Kirk Lazarus. Ta si je za svoje igralsko delo prislužil že vrsto nagrad in je znan po tem, da se popolnoma vživi v svoj lik. Obnašanje treh vase zagledanih igralcev poskrbi za same težave, zato jih režiser filma pusti sredi džungle, da bi na skrivaj posnel njihovo pustolovščino. Ko Tugg, Jeff, Kirk in ostali naletijo na pridelovalce heroina, nihče ne ve, da so se znašli v resnični nevarnosti.
03:25
Rokovanje s hudičem
Kanadskega poveljnika Romea Dallairea Združeni narodi pošljejo v Ruando, da bi nadziral dogajanje v državi. Dallaire skuša opozoriti na skrajneže iz plemena Hutu, ki so pobijali pripadnike sosednjega plemena Tutsi ter vse zmerne Hutujce, ki so jim stali na poti. Po ulicah glavnega mesta je kri tekla v potokih, ubitih je bilo skoraj milijon ljudi, toda do mednarodnega posredovanja ni prišlo.
05:15
Nočni program Kino
06:50
Modri jopič
Ko nekega dne uzre prelepo in elegantno Britanko, Lady Victorio, se vanjo zaljubi na prvi pogled. Odločen, da bo osvojil njeno srce, ji sledi v Anglijo, kjer izve, da dekle študira na Oxfordu. Ko se z goljufijo tudi sam uspe vpisati na njeno univerzo. V želji, da bi očaral Victorio, Nick pristane celo v študentski veslaški ekipi, sodelovanje v njej pa pomembno vpliva na njegov značaj in samopodobo.
08:30
Kolega Joey
Nekoč spozna bogato vdovo Vero Simpson in vse kaže, da se bosta njuni žiljenjski poti združili. A Joey nenadoma spozna mlado plesalko Lindo English in se zaljubi vanjo. Podrejo se mu vsi načrti in zmešnjava je popolna.
10:20
Je ali ni?
Vse dotlej, ko njegov nekdanji učenec Cameron Drake, ki je uspel kot filmski igralec, na podelitvi oskarjev pred svetovnim občinstvom pove nekaj besed o Howardovi spolni usmerjenosti in ga prikaže kot homoseksualca. Mediji pograbijo njegovo zgodbo in tako se Howard znajde v središču zanimanja. Novinar Peter Malloy je odločen, da se dokoplje do resnice. Je Howard res gej? Ampak kako, če je tik pred poroko z ljubko Emily? Tudi drugi si postavljajo isto vprašanje. Je ali ni?
11:50
Sladko maščevanje
42-letni Henry Bell je ločenec, ki je pravkar dobil odpoved, Karen Knightly pa 25-letna bogatašinja, ki jo je zapustil njen ljubimec Anthony. Srečata se na Albert Bridgeu v Londonu, ko poskušata storiti samomor, nazadnje pa se raje dogovorita, da se bosta oba maščevala v imenu drugega. Karen se tako zaposli v podjetju, kjer je delal Henry, in se namerava maščevati njegovim delodajalcem, Henry pa naj bi medtem umoril Imogen. Zaplete pa se, ko se Henry v Imogen zaljubi.
13:25
Aquamarine
Skupaj preživljata še zadnje dneve, saj se bo Hailey potem z mamo preselila v Avstralijo. In kakšna avantura ju čaka! Nekega dne v bazenu odkrijeta čisto pravo morsko deklico Aquamarine. Lepa svetlolaska je pobegnila od doma, da bi se izognila dogovorjeni poroki in našla pravo ljubezen. Le tri dni časa ima, da svojega očeta prepriča, da ljubezen ni mit. Claire in Hailey ji seveda priskočita na pomoč, ko se Aquamarine odloči osvojiti čednega reševalca Raymonda.
15:15
Nori izlet v Washington
S tem pa seveda parajo živce nemočnemu ravnatelju Mossu, ki dijake nekega dne zaloti, kako uničujejo njegovo hišo. Za kazen jih Moss zaklene v razred in jim naloži, naj napišejo esej o tem, kaj je narobe z državnim izobraževalnim sistemom. Esej nazadnje pristane pri predsedniku ZDA, dijaki pa prejmejo povabilo v Washington, kjer naj bi spregovorili pred člani ameriškega kongresa.
16:50
Gola pištola 3
Toda kolegi ga prepričajo, da se še zadnjič vrne v službo. Terorist Rocco grozi, da bo na podelitvi oskarjev sprožil bombo, ki bo odnesla v zrak največje filmske zvezde. Poleg tega ima ubogi Frank opravka še z Roccovo prsato ljubico Tanyo.
18:15
Trije predsedniki
Zdajšnji predsednik William Haney se mora v Beli hiši soočiti z nekim škandalom. Krivdo zanj hoče naprtiti svojima predhodnikoma Russellu Kramerju in Matthewu Douglasu. Bivša predsednika hočeta seveda zadevi priti do dna, zato v iskanju resnice skupaj odideta na pot, med ljudi, ki so ju izvolili za šefa države. Njuno potovanje postane nadvse poučno in zabavno, saj se možakarja ne preneseta in sta si stalno v laseh.
20:00
Lov za zelenim diamantom
Nekega dne izve, da so ji v Kolumbiji ugrabili sestro. Ugrabitelji, med njimi je tudi Danny De Vito, zahtevajo zemljevid, ki jih bo pripeljal do skritega zaklada. Joan nemudoma odpotuje v neznano divjino, kjer nanjo prežijo številne nevarnosti. Na pomoč ji prihiti neustrašni Jack Colton in skupaj se odpravita na lov za zelenim diamantom.
21:45
Eragon
Gre za bivšega krotitelja zmajev, ki je v želji za močjo izdal svoje tovariše in svoje ljudstvo. Ko revni deček Eragon v gozdu najde modri kamen, ki ga je tja poslala princesa Arja, hitro odkrije, da je kamen v resnici zmajevo jajce. Iz njega se izleže čisto pravi zmaj, za nameček pa Eragon od svojega novega mentorja Broma izve, da je potomec krotitelja zmajev. Še več: prerokba pravi, da je prav on tisti, ki bo premagal Galbatorixa in njegovega zlobnega čarovnika Durzo.
23:30
Slepota
Neokužena žena zdravnika, ki je oslepel, sledi možu v karanteno, s katero poskušajo oblasti zaustaviti napredovanje epidemije. Pri tem je priča grozljivemu propadu vseh socialnih, družbenih in moralnih vrednot. Nazadnje se odloči z manjšo skupino ljudi pobegniti, a tudi zunanji svet se je spremenil.