TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 29.08.2015
01:05
TOP 4 s Tjašo Kokalj
Žirantje Tjaša Kokalj, Nejc Orel, Janez Usenik in Jan Kocjančič bodo preverjali, kako se dekleta znajdejo v kritičnih situacijah, kakšna je njihova komunikacija in kakšen besedni zaklad imajo. V ta namen se bodo punce spopadle s posebno nalogo v galeriji in odgovarjale na vprašanja zahtevnih uporabnikov. Se bodo znašle ali bodo ostale brez besed? Katero bo ravno zaradi te naloge žirija poslala domov?
01:55
Sovražnik pred vrati
Padec Stalingrada bi lahko pomenil dokončno zmago nemških sil v Evropi. Ruski ostrostrelec Vasilij Zajcev (Jude Law) z natančnimi streli obračunava s sovražniki, zato Nemci nadenj pošljejo svojega najboljšega ostrostrelca, majorja Königa (Ed Harris). Tako se sredi ene največjih bitk dvajsetega stoletja začne med Vasilijem in Königom odvijati neusmiljena osebna vojna.
04:05
Umazani Harry: Škorpijon ubija
Mesto že nekaj časa ustrahuje poblazneli množični morilec po imenu Škorpijon. Zahteva precej denarja, v nasprotnem primeru bo za seboj še naprej puščal krvavo sled. Obupani župan na pomoč pokliče Harryja, ki se z mladim in neizkušenim partnerjem Chicom odpravi na lov za Škorpijonom.
05:45
Nočni program Kino
06:40
Žena za Božička
V tem duhu vzgaja tudi svojega sina Jakea, ki pa še vedno na skrivaj verjame v Božička. Tako se odloči bradatega moža zaprositi za novega očeta. Pismo pristane v rokah Nicka, čednega Božičkovega sina in njegovega naslednika, ki si mora poiskati boljšo polovico pred božičnim večerom, če hoče prevzeti očetovo obrt. Tako se odloči, da bo skušal osvojiti Beth. Jo bo uspel prepričati, da je ljubezen njenega življenja in ne le nori mož v rdeči obleki?
08:05
Odpuščanje
Med žrtvami je bila tudi 14-letna amiška najstnica Mary Beth, hčerka Ide in Gideona Graberja, ki se nikakor ne moreta pomiriti s hčerino izgubo. Še posebej Ida je tista, ki goji sovraštvo do morilčeve žene, zato se odloči opustiti amiški način življenja in zaživeti pri svoji sestri Ellen, odpadnici, ki se je odrekla staromodnim navadam in zaživela drugače.
09:35
Obala moskitov
Zapusti državo in se z družino naseli v deževnem gozdu Latinske Amerike. Njegov cilj je zametek nove civilizacije s pomočjo nove iznajdbe – stroja za delanje ledu. Ampak kot vsi utopisti ima tudi on napako; ustvariti hoče novo civilizacijo, v kateri naj bi bili vsi ljudje svobodni, seveda do mere, do katere on misli, da morajo biti svobodni.
11:35
Carjev morilec
Prepričan je, da je bil v prejšnjem življenju Jakov Jurovski, moški, ki je v času ruske revolucije leta 1918 umoril carja Nikolaja II. in njegovo kraljevo družino. Njegova nova zdravnica Smirnova je prepričana, da obstaja povsem logična razlaga za Timofejeve trditve, zato je odločena, da bo prišla zadevi do dna. Ko se skupaj s svojim pacientom odpravi v Sverdlovsk, kjer je bil car ubit, začneta Smirnova in Timofejev podoživljati dogodke iz davnega leta 1918.
13:25
Je bella cesta
Klemen Slakonja bo zapel v duetu s pevsko divo Hleno Blagne. Je bella cesta! V operno-baletno opravo bosta postavila njeno uspešnico Macho tudi s pomočjo Ane Klašnje in Lukasa Zuschlaga. Igralec Uroš Furst in Klemen bosta nadgradila "movembersko" brkomanijo s čisto novim komadom o dlakah na hrbtu.
14:15
Je bella cesta
Na Je belli cesti bo tokrat govora o resničnostnih šovih. O sočnem dogajanju le-teh ne bo prepeval samo Klemen, na cesti se mu bo z avtobiografsko izpovedjo ''reality'' zmagovalca pridružil tudi Jože Činč. Vrnili se bomo v začetke, ko so skozi pevski šov nastali Bepop – a njihovo uspešnica bo na Je belli cesti zadonela v beatbox ritmih!
15:05
Milijonarjeve muhe
Medtem ko preoblečen v klošarja pripravlja zelo pomemben članek, se mu približa uspešni poslovnež Alan Stanwyk. Ta je poročen s šefovo hčerko in Fletchu, misleč, da je res klošar, ponudi lep kupček denarja, če bi izvršil umor. Tarča je kar Stanwyk, ki boleha za rakom. A Fletchu takoj nekaj zasmrdi in ne bi mu bilo podobno, če ne bi začel zadeve raziskovati.
16:45
Fletch živi
Iz Los Angelesa odide med širne plantaže v Louisiani, kjer je po teti podedoval razpadajoče posestvo. Edini namen njegovega odhoda je počitek, vendar se nehote znajde sredi zapletenih spletk. Njegova raziskovalna žilica mu seveda ne da miru. Najprej skrivnostno umre odvetnica Amanda, s katero je Fletch preživel intimen večer. Fletch nato izve, da je njegova teta tik pred smrtjo v oporoko vnesla nekaj sprememb. Istočasno se pojavi nekdo, ki je pripravljen za njegovo posestvo, čeprav je bolj podobno podrtiji, plačati bajne denarce. Fletchevo detektivsko raziskovanje obstane na mrtvi točki, ko s svojim vohljanjem razjezi šerifa in pristane v ječi.
18:25
Državna varnost
Čeprav bi lahko bil odličen policist, se mora zadovoljiti z nepomembno službo varnostnika pri Državni varnosti. Nekega dne Earl doživi bližnje srečanje s policistom Hankom, ki ga aretira. Earl mu vrne tako, da ga obtoži napada. Hank posledično izgubi delo na policiji in se znajde v zaporu, ko odsluži kazen, pa pristane pri Državni varnosti. Z Earlom sta torej po novem sodelavca in s skupnimi močmi bosta morala obračunati s kriminalci.
20:00
Reševanje vojaka Ryana
Najprej se morajo prebiti na normandijsko obalo, ki ne nudi nobenega zaklona, je pa močno zavarovana z nemško vojsko. Pod vodstvom kapitana Johna Millerja morajo s sovražnikovega ozemlja rešiti vojaka Jamesa Ryana. Ryanovi fantje so vsi šli na fronto in ker so razen Jamesa vsi že padli, si njihova mati želi, da se vsaj en sin živ vrne domov. Millerja z ekipo čaka naporno in nevarno iskanje.
22:45
Mandžurski kandidat
In izkaže se, da njegove sanje niso daleč od resničnosti... Zgodba se začne med zalivsko vojno, kjer mladi narednik Raymond Shaw reši vojaško enoto, za kar mu v kongresu podelijo častno medaljo. Nekaj let kasneje se Shaw že vzpenja po politični lestvici in postane kandidat za podpredsednika na prihajajočih volitvah. Marca medtem čedalje bolj mučijo nočne more o dogodkih iz Kuvajta, ki so drugačni, kot se jih spominja. In tudi Shaw je imel v njih drugačno vlogo.