TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 29.12.2015
22:05
Možje v črnem 2
Jay nekega dne čisto slučajno naleti na načrt zlobne Serleene, ki je v resnici pošast z drugega planeta. Ker namerava Serleena uničiti Zemljo, se Jay zave, da pomoč govorečega psa Franka tokrat ne bo dovolj. Zato poišče svojega nekdanjega sodelavca Kaya, ki pa so mu izbrisali spomin. Zaradi tega Kay zdaj živi kot navaden civilist. Ker je edini, ki bi znal premagati Serleeno, mora dobiti nazaj svoje spomine ter veščine, s katerimi je včasih tako spretno lovil nezemljane. Medtem Serleena ne počiva in počasi uresničuje svoj načrt. Tako je usoda človeštva spet odvisna od Jaya in Kaya ter njune iznajdljivosti.
23:40
Na razpotju
Vincent Eastman je poročen z lepo in uspešno Sally, vendar v njunem zakonu ni več strasti, ki ju je združila na začetku njune skupne poti. Zato se Vincent zaplete v razmerje s strastno in zapeljivo Olivio. V ključnem trenutku v Vincentovo življenje poseže usoda, ki dokaže, da življenja ne moremo načrtovati in nadzirati ter da lahko vsaka malenkost spremeni tok dogajanja in pusti za seboj uničujoče posledice.
01:25
Zadnje ure na Zemlji
Zaradi močnih elektromagnetnih valov Zemlji grozi celo sprememba rotacije, kar bi povzročilo popolno uničenje človeštva. Edino upanje za naš planet je izgubljena satelitska mreža, ki jo morajo odgovorni čim prej najti ter v vesolju in na Zemlji ponovno vzpostaviti ravnotežje.
03:05
Poklicni boksar
Ed se odpravi na pot in doma pusti nosečo ženo. Medtem ko uresničuje svoje sanje, njegova žena umre. Zaradi tega presunjeni Ed poln krivde in obžalovanja boksanju obrne hrbet in se poda na pot samouničevanja, še prej pa pristane na zadnji dvoboj.
04:35
Je bella cesta
Na bello cesto bo tokrat zakorakal Tadej Toš in doživel res lep sprejem. Klemen mu bo zapel posebej zanj napisano pesem, zaigrali pa mu bodo tudi gasilci in zaplesale mažoretke. A za Tadeja ne bo vse samo z rožicami postlano. Znašel se bo celo v zaporu, poskušali ga bodo ozdraviti tudi njegove nadležne odvisnosti od mobilnih telefonov. V Klemenovi imitaciji bomo videli novo akcijo Boruta Pahorja, Zvezdan pa bo dobil svojega prvega (pre)zvestega oboževalca.
05:30
Nočni program Kino
06:00
Nočni program Kino
07:10
Na terapiji
Matej oznani, da sta se z Mašo ponovno dobila in se je tokrat odrezal odlično, vendar je med njima konec. V Romana dreza z vprašanji o Maši in kaj ima on z njo. Tekom pogovora se vrneta na dečka, ki ga je Matej ubil v akciji, na njegovo krivdo in odnos, ki ga ima s hladnim, neizprosnim očetom. Matej začne provocirati Romana, kaj vse ve o njemu, da je Maša zagledana vanj in da je ona zagotovo tudi njemu všeč. Ko omeni, da ve tudi za njegovo ženo, njenega ljubimca in potovanje v Rim, se Roman ne more več zadržati.
07:40
Sam doma 2
Družina McCallister bo božične praznike preživela v Miamiju. Vse lepo in prav, če se ne bi najmlajši sin Kevin vkrcal na napačno letalo in pristal v New Yorku. Očetova kreditna kartica fantu omogoči nastanitev v luksuznem hotelu in vse kaže, da bo praznike preživel sam. A potem spet sreča falota Harryja in Marva, s katerima je pred časom že obračunal.
09:45
Spirit - Divji žrebec
Očarljiva zgodba nam bo preko plemenitega mustanga Spirita, ki mu glas posodi Matt Damon, odstirala tančice iz sveta divjih konj, ki je eno samo sožitje z naravo in seveda tudi srečanja s človekom, ki niso vedno prijazna za mustange. Spirit se med svojim razburljivim popotovanjem tako sreča s človekom in se kljub slabim izkušnjam z ljudmi spoprijatelji z mladim indijanskim bojevnikom. Tudi zaljubi se, njegovo srce osvoji lepa kobila Rosa.
11:10
Izdelano v Dagenhamu
Anglija leta 1968. Fordova tovarna avtomobilov v mestecu Dagenham velja za eno največjih zasebnih tovarn v Veliki Britaniji. Poleg tisočih moških uslužbencev v dela tudi 187 premalo plačanih delavk, ki kot šivilje po cele dneve delajo v nemogočih življenjskih pogojih in izdelujejo prevleke za avtomobilske sedeže. Glede na to, da opravljajo enako delo kot moški, a so zanj plačane veliko manj, se delavke pod vodstvom odločne Rite O'Grady odločijo za stavko, s katero skušajo doseči enakopravnost in enako plačilo.
13:10
Plesalec
Tony se znajde sredi velike čustvene zmede. Še vedno ljubi svoje dolgoletno dekle Jackie, obenem pa ga privlači spogledljiva plesalka Laura.
14:55
Sodni dan
Ko Eric in Brook jasnovidnega avtorja najdeta mrtvega, se Eric polasti predmeta za napovedovanje prihodnosti in začne še sam doživljati vizije prihodnosti. Toda vizije niso nič kaj rožnate, saj se našemu planetu obeta katastrofa, ki napoveduje konec sveta. Eric in Brooke morata narediti vse, kar je v njuni moči, da rešita svet pred propadom.
16:35
Hišna zajčica
Sirota Shelley Darlingson je večino mladosti preživela v varnem zavetju Hugha Hefnerja in njegove vile. Toda ko dopolni 27 let, mora svoje mesto prepustiti mlajšim tekmicam. Na cesti in brez denarja se obupana Shelley odloči postati hišna gospodinja ne preveč bistrim študentkam, ki jim grozi izgon iz študentske hiše, če ne bodo pravočasno našle 30 študentk, ki bi se včlanile v njihov ne preveč priljubljeni klub. Shelley je odločena, da jim bo pomagala, toda ali bo spotoma lahko pomagala tudi sebi?
18:20
Možje v črnem 2
Jay nekega dne čisto slučajno naleti na načrt zlobne Serleene, ki je v resnici pošast z drugega planeta. Ker namerava Serleena uničiti Zemljo, se Jay zave, da pomoč govorečega psa Franka tokrat ne bo dovolj. Zato poišče svojega nekdanjega sodelavca Kaya, ki pa so mu izbrisali spomin. Zaradi tega Kay zdaj živi kot navaden civilist. Ker je edini, ki bi znal premagati Serleeno, mora dobiti nazaj svoje spomine ter veščine, s katerimi je včasih tako spretno lovil nezemljane. Medtem Serleena ne počiva in počasi uresničuje svoj načrt. Tako je usoda človeštva spet odvisna od Jaya in Kaya ter njune iznajdljivosti.
20:00
Misija: Nemogoče 2
V drugem filmu Misija nemogoče se Tom Cruise kot agent Ethan Hunt znajde sredi mednarodne spletke. Z računalniškim genijem Lutherjem potuje od Avstralije do Španije, da bi zaustavil nekdanjega sodelavca Seana Ambrosea, ki hoče s pomočjo nevarnega virusa izpeljati smrtonosen načrt. Ethan se po pomoč zateče k Seanovi bivši ljubimki, osupljivo lepi tatici Nyah Hall. Ne mine dolgo, ko se tudi sam nepričakovano zaljubi vanjo.
22:10
Hudson Hawk
Najbolj pregnan vlomilec se odloči za pokoj in ni ga, ki bi ga prepričal v nasprotno. Kmalu pa se pojavita vplivna tihotapska zakonca Mayflower, ki za svoje načrte potrebujeta najboljšega tatu. Hawku data spodbuden razlog, da se vrne k staremu poslu. Če ne bo sodeloval, bosta ubila njegovega najboljšega prijatelja Tommyja. Iz najbolj varovanih evropskih muzejev mora zdaj Hudson Hawk ukrasti tri stvaritve Leonarda da Vincija in obenem rešiti svet.
00:00
Bližnji odnosi
Zgodba se dogaja v Londonu. Dan je pisatelj, ki se preživlja s pisanjem osmrtnic. Živi z mlado ameriško striptizeto Alice, a se noro zaljubi v fotografinjo Anno. Anna je poročena z zdravnikom Larryjem, ki ga je, kako ironično, spoznala prav preko Dana. Med temi štirimi ljudmi se začne razvijati zgodba o strasti, varanju, maščevanju, lažeh in vseh čustvih, ki ob tem privrejo na dan.
01:50
Vulkan
Marsikdo ob misli na Los Angeles pomisli na filmske zvezde in bleščeče zabave, le malokdo pa na to, da je mesto tudi epicenter skoraj vseh naravnih katastrof. Mesto čaka nova katastrofa apokaliptičnih razsežnosti. Izbruhne vulkan, ki med nič hudega slutečimi prebivalci nenadoma povzroči pravi kaos. Tommy Lee Jones poskuša v zmešnjavo vnesti nekaj reda, a nima lahke naloge, saj vroča lava zalije ceste in mesto spremeni v pravi goreči pekel.