TV sporedi

TV spored - Kino

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Kino
TV spored za Kino

spored za datum: 30.06.2016
01:40
Hiša na koncu ulice
Pred enim letom je psihotično dekle umorilo svoje starše. Domačini so sicer prepričani, da je dekle po tem strašnem dogodku izginilo, toda dve priseljenki kmalu ugotovita, da grozljiva zgodba še zdaleč ni zaključena. Usoda je hotela, da sta se v njej znašli tudi sami.
03:30
Nevarna metoda
Freudov učenec Carl Jung skuša v umobolnici s pomočjo freudovskih tehnik pomagati pacientki Sabini, ki je bila v otroštvu trpinčena s strani svojega nasilnega očeta. Toda globlji ko je njegov odnos s Sabino, težavnejši je odnos med Jungom in njegovim mentorjem. Jung, ki se s Sabino spusti v razmerje, namreč počasi spoznava, da Freudova psihoanaliza ni tako vsemogočna, kot je mislil.
05:20
Nočni program Kino
07:40
Solze sreče
Čeprav veseli in zabavni Joe rad zaigra na svojo staro kitaro in ima celo novo spremljevalko, je jasno, da potrebuje pomoč in celodnevno nego. Medtem ko se Jayne in Laura soočata z očetovo boleznijo, pa se morata soočiti tudi s svojim odnosom in življenjskimi preizkušnjami. Laura ima kot okoljevarstvenica in mati dveh majhnih otrok polne roke dela, Jayne pa hrepeni po tem, da bi s svojim možem alkoholikom končno zanosila. Ponovno bivanje pod isto streho pa prinese še dodatne težave in napetosti.
09:25
Zveri južne divjine
Deklico Hushpuppy njen oče Wink vzgaja v neustrašno, trpežno dekle. Pripravlja jo na čas, ko bo vesolje pokazalo zobe in njega ne bo več tam, da bi jo lahko zaščitil.
11:00
Kolo sreče
Billy Ray Valentine nima sreče. Živi na cesti in se preživlja s prosjačenjem. Nobeden od njiju ne sluti, da se jima bo življenje v kratkem obrnilo na glavo. Louisova nadrejena, brata Duke, skleneta stavo. Randolph stavi, da lahko Billyja spremeni v uspešnega poslovneža, Louisa pa v popolno zgubo. Poskrbita, da Louisa po krivem obtožijo kraje in posedovanja mamil.
13:10
Nožno ročna umetnost
Kljub temu, da je Fred navaden nasilnež, ga v domačem mestecu občudujejo tako mladi kot stari. Toda njegov ugled se kmalu znajde v nevarnosti. Ko izve, da ga njegova žena vara, se odloči njenega ljubimca pozvati na dvoboj, ki pa se slabo konča. Skesani in obupani Fred se tako poda na romanje, v okviru katerega bi rad spoznal svojega idola, mojstra borilnih veščin, Chucka Wallacea.
14:45
Pod krinko!
Ker gre Molly preiskovanje in vohunjenje za drugimi dobro od rok, ji nekega dne pri FBI-ju ponudijo zahtevno nalogo. Pod krinko naj bi se vpisala na kolidž in popazila na najstniško hčerko moža, ki je na sodišču pripravljen pričati proti vplivnemu mafijcu. Molly se na kolidžu dobro znajde, toda bolj kot zahtevna naloga ji začnejo hitro presedati tamkajšnje razvajene študentke.
16:30
Nepravični zakon
Odvetnik Arthur Raven se znajde sredi primera, ki do temeljev pretrese njegov svet. Zagovarja Rommyja Gandolpha, ki čaka na usmrtitev zaradi trojnega umora. Ker je Gandolph očitno nedolžen, se Arthur z vsemi silami poda v boj, da bi ga rešil. Vztraja do konca in doseže, da njegovega klienta začasno pomilostijo. S svojo gorečnostjo Arthur naredi vtis na sodnico Gillian Sullivan, ki pred svetom skriva polno skrivnosti. Ko se primer naposled začne razpletati, se mora Arthur soočiti ne le s preteklostjo svojega varovanca, ampak tudi z dogodki iz lastne preteklosti. To, kar odkrije, za vedno spremeni njegova prepričanja o resnici in pravici.
18:15
Naključno srečanje
Willa Chaneyja srečamo v času božičnih praznikov, ko na letališču čaka Bena, ki prihaja k njemu na obisk. Med čakanjem spozna prikupno Jane, pred kratkim ločeno mamico sedemletne Claire. Jane je hčerko pripeljala na letališče, ker deklica leti k očetu v Chicago. Naključno srečanje v Willovo in Janeino življenje vnese nemir. Oba začutita, da sta si všeč, vendar nimata poguma, da bi ukrepala.
20:00
Zvezdne steze: Prvo srečanje
Smo v 24. stoletju in skupnost bitij, ki so pol humanoidi, pol stroji, poimenovani Borgi, se sooči s Federacijo v bitki, ki bo morda največja sploh. Bitko izgubijo, zato se obupno trudijo vrniti v času. Želijo si nazaj na 4. april 2063, ko bi lahko preprečili prvi stik Zemljanov z nezemljani, natančneje, z Vulkani. V zgodovino pa se vrnejo tudi Kapitan Picard in posadka vesoljske ladje Enterprise E, da bi poskrbeli, da Zeframu Cochranu uspe prvi let z warp pogonom. Toda Enterprise naleti na nepredvidljive težave. Borgi jo napadejo in osvojijo del za delom.
22:00
Zvezdne steze 10 - Nemesis
Federacija na mirovna pogajanja pošlje svojega najbolj izkušenega kapitana Picarda. A še pred tem na Picardovi ladji Enterprise zaznajo nenavaden signal, ki lahko izvira le od androida, robota z umetno inteligenco. Zato se odločijo, da bodo najprej raziskali, kaj se skriva za tem. Med posadko je namreč tudi Data, do sedaj edini znani delujoči android, za katerega bi najdba še enega androida lahko pomenila najdbo njegove družine. Ko Enterprise potem prispe do Romulancev, se mora posadka soočiti z enim največjih izzivov v svoji zgodovini. Razčistiti bodo morali s svojimi osebnimi pomisleki in se soočiti z lastnimi strahovi, če bodo želeli rešiti človeštvo.