TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 01.08.2016
00:00
Splav meduze
Nekega dne sivi vsakdan dveh učiteljic razbijejo beograjski umetnik, pride pa tudi najbolj vpliven mož na Balkanu. Zaradi epidemije škrlatinke imata učiteljici nekaj prostih dni, zato se podata na umetniško-akrobatsko turnejo v različna mesta. Pot nadaljujejo skupaj, vse dokler jih določeni razlogi ne ločijo.
01:34
Razkroj
Poslušajo čudne zvoke iz soseske in se v brezčasni igri živalskih strasti vrtijo v krogu neudejstvovanih dotikov in medsebojnega uničevanja.
02:00
Kapitan Kidd
03:18
Srečno
Po zaprtju v propadli rudnik pridejo člani umetniškega gibanja Labin Art Express, ki mu želijo vdahniti novo življenje.
03:53
Malformance performance
Umetnik (kipar) se poigrava z glinenimi podobami tiranov, diktatorjev in današnjih vojnih zločincev, dokler zlo ne izbruhne izpod nadzora ...
04:00
Munje
Pop in Mare sta prijatelja iz osnovnošolskih dni. Želita se prebiti na glasbeno sceno. Sta člana drum'n'bass glasbene skupine, ki še vedno nima imena. V Gojkovem studiu nočnega kluba Dno si želita posneti svoj prvi komad. Da bi zbrala dovolj denarja za snemanje, Mare na skrivaj proda očetov vrtalnik, Pop pa vse bratove rock'n'roll plošče. Gojko se odloči, da ju potegne. Mare ima še en dober razlog za odhod v Dno. Tam bo imela ta večer svoj prvi koncert Lola, ki mu je že nekaj časa všeč. Pop se ves večer trudi, da bi Maretu onemogočil srečanje z Gojkom. Spotoma srečata Kato, Lolino najboljšo prijateljico in Gojkovo dekle, dedka Mraza, Duleta Savića in celo vrsto odštekanih mestnih fac. Zgodaj zjutraj, ko se zdi, da se že bližajo cilju, jih ustavi policist.
05:31
Mimara
Zgradba, ki jo imenujejo tudi zagrebški Louvre, je danes bolj ali manj prazna, obiskovalcev je malo, več pa je komercialnih aktivnosti – modnih revij, dražb slik, predstavitev knjig, srečanj posebnih klubov ... Klasična avstro-ogrska arhitektura je zelo primerna za novodobni kič, menijo mnogi.
06:00
Mesto
07:29
Koruzna pot
08:00
V letu hip hopa
09:13
Mali čudeži velike narave
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Prizadevanje
11:41
Eno življenje
12:00
Sreča pride ob devetih
Nekega dne v mestece prideta Sreča in Skrb. Sreča v gostilni pusti čarobno ogrinjalo, za katerega trdi, da lahko izpolni željo vsakomur, ki ga obleče. Čarobno ogrinjalo menja lastnike in izpolnjuje neobičajne želje strahopetnega profesorja violine, starega nočnega čuvaja, lahkomiselnega študenta Mikija, svetlolasega dekleta. Toda ali so z izpolnitvijo svojih želja res našli veselje do življenja?
13:38
Izgubljeni raj
13:45
Zgodba iz začetka časa
Plemenski vrač, vznemirjen z vizijo prihoda pošasti, izbere mladega bojevnika, ki mora oditi na konec sveta in najti Belo dekle. Ona je edina, ki lahko obvlada demona ter premaga večno temo. Pot je negotova in časa je malo ...
14:00
Vrnil se bom
Vojni invalid je frustrirana osebnost. Šele po obsodbi za izzivanje pred ljubljeno žensko se razreši njegov kompleks. Odloči se, da po prestani zaporni kazni začne novo življenje.
15:28
Ljubičino darilo
16:00
Hudičev raj
Andrija pristane, da bo poskrbel za vdovo partizana in njenega sina, hkrati pa iz bližnje vode reši človeka. In koga je pravzaprav rešil?
17:39
Učitelj plesa
17:53
Ulice so naše galerije
18:00
Lisice
Zgodbe o Mimi, Branki, Staši in Nadi, ki poskušajo najti princa svojih sanj, a pri tem niso najbolj uspešne. Ob izteku svojih dvajsetih let sklenejo, da jim je leto pred tridesetim rojstnim dnem še zadnja priložnost, da najdejo ljubezen in se poročijo. Lisice je pripoved o samosvojem lovu na srečo, o bežanju pred ustaljenim načinom življenja odraslih, pripoved o novi senzibilnosti.
18:51
Rajka in kapitalizem
19:14
Zagreb
19:35
Hlapičeve nove dogodivščine
20:05
O pokojniku vse najlepše
Vaščani ne marajo predsednika krajevne skupnosti, a ko ta umre, se o njem govori vse najlepše, novi predsednik pa že uvaja novosti.
21:25
Otroci iz pločevinaste vasi
V času njihove odsotnosti se njihove žene in otroci v prostem času igrajo s starimi, odsluženimi inštrumenti.
21:40
Črne mačke
22:00
Banović Strahinja
Dogajanje je postavljeno v srednjeveško Srbijo, ko so se na njenem ozemlju turški vdori kar vrstili. Nekega dne se Banović Strahinja, priznani srbski plemič, odpravi na lov, medtem pa njegov grad napade turški ropar Alija. Grad izropa, njegove stanovalce pa pobije. Le ženo Banovića Strahinje, lepo Andžo, vzame živo s seboj. V ujetništvu jo poskuša osvojiti. Andža se mu nekaj časa uspešno upira, nato pa podleže. Strahinja se kmalu odpravi za njimi, in ko najde tabor odpadnikov, Alijo v dvoboju ubije. Takrat Andžo pošljejo k očetu, da bi jo ta zaradi njene nezvestobe kaznoval – izžgal naj bi ji oči. Odpeljejo jo v prostor, kjer naj bi se izvršil ta kruti obred. Tu je tudi njen mož Strahinja. Vsi pričakujejo, da bo kazen sam izvršil, toda Strahinja ji z razžarjenim mečem v roki odpusti in jo odpelje k sebi. Zgodba filma je priredba istoimenske narodne pesmi.
23:40
Hej draga