TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 02.07.2016
00:00
Vstajenje od mrtvih
Miki je nepriznan literat, profesor, ki je izgubil vse iluzije, demokrat brez poguma in pravkar odpu┼í─Źeni ─Źasopisni kolumnist. V svojem drugem ┼żivljenju obi┼í─Źe ┼żeno in otroka v Beogradu, umirajo─Źega o─Źeta v majhnem mestu, kjer se je Miki tudi rodil, obi┼í─Źe tudi svoje prijatelje in svojo mladostno ljubezen. ─îesar mu ni uspelo uresni─Źiti za ─Źasa ┼żivljenja, posku┼ía popraviti in spremeniti po svoji smrti. V 48 urah posku┼ía sebi in svojim bli┼żnjim povrniti izgubljeno dostojanstvo, toda v ─Źasovni stiski to po─Źenja robato in nerodno, pa vendar vsaj deloma popravi tisto, kar je v ─Źasu ┼żivljenja zgre┼íil, in se tako lahko pomirjen vrne v svoj grob, kjer bo spokojno pri─Źakal pravi konec sveta.
02:00
┼Żiv ali mrtev
Dexter je propadli pisatelj, ki posku┼ía obdr┼żati mesto u─Źitelja angle┼íkega jezika. ┼átudent Nick vseskozi prepri─Źuje Dexterja naj prebere njegov roman. Nick je nato najden mrtev. Za─Źne se bitka s ─Źasom, saj je Dexter naslednji in ima le 24 ur.
03:30
Zgodba
04:00
Lepota pregrehe
V nerazvitih ─Źrnogorskih vaseh velja obi─Źaj, da mo┼ż nezvesto ┼żeno ubije. Mlad siroma┼íen par se odlo─Źi zapustiti vas in gre s trebuhom za kruhom. V novem okolju za─Źneta zakonca spreminjati miselnost, ki jima je bila privzgojena.
05:51
Ivan Meštrović - Razstava
Film je narejen po originalnih negativih neznanih avtorjev med letoma 1929 in 1932, ki so bili shranjeni v Meštrovićevem ateljeju.
06:00
Tango Argentino
De─Źek pomaga osamljenim, ostarelim ljudem in o┼żivi njihovo voljo do ┼żivljenja. V zameno prejme ljubezen in razumevanje, ─Źesar mu star┼íi niso naklonili.
08:00
Vaterpolo - biser jugoslovanskega športa
Leta 1869 se v Angliji pri─Źne igrati nogomet v vodi. Leta 1876 pa William Wilson postavi pravila, po katerih se ravnajo pri vaterpolu. Prve ekipe so iz ┼ákotske, Anglije in Irske. ┼Żelja je bila, da se tudi jugoslovanski vaterpolo postavi v sam vrh.
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Zadnja dirka
12:00
Hajdu┼íki ─Źasi
Za de─Źka Bajo in Ika je konec otro┼íkega obdobja, ko sta brezskrbno poslu┼íala dedkove zgodbe o razbojnikih.
14:00
Konjuh planinom
Boj neustra┼ínih rudarjev proti okupatorju je bil pre┼żet s ┼ítevilnimi bitkami, tragedijami in preizku┼ínjami, ki so se za vedno zapisale v zgodovino druge svetovne vojne in jugoslovanskega boja proti okupatorju.
16:00
Ma─Źek pod ─Źelado
Drvar kot desetnik s svojo desetino uspe┼íno in pogumno izpolnjuje bojne naloge. Nekega dne pa ga komandant po┼ílje na posebno nalogo ÔÇŽ Videli bomo, da so vojne strahote in trpljenje lahko prikazane z dobr┼íno mero humorja in optimizma.
18:00
Topperjeva vrnitev
20:05
Deps
Policijski in┼ípektor ima na muhi 36-letnega malega kriminalca Depsa. To mu onemogo─Źajo stalne policijske kontrole in nadzor.
22:00
Nori dnevi
─îas pre┼żivljajo v lokalni kavarni. Opazuje jih Klempo, delavec, ki ga va┼í─Źani imajo za revnega ...