TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 04.07.2016
00:00
Krojačeva skrivnost
Krojač živi sam v velikem zapuščenem stanovanju. Stik z zunanjim svetom ga straši. Edino, kar ga zanima, je okno, skozi katero gleda sosedo, ki pleše.
02:00
Čakanje na sončni zahod
04:00
Že videno
Mihailo ima travme tako zaradi dogodkov v otroštvu kot zaradi politične ostrine v mladosti. Te travme ga še vedno spremljajo in nesrečen konec je neizbežen.
06:00
Rumena
Brez spominov na otroštvo začne Rumena povsem naivno postopati in postane ulična prostitutka, čeprav hrepeni po domu in mirnem življenju. Mestni zakoni ji prinesejo nevšečnosti, zanjo so popolnoma nerazumljivi.
08:00
Dušica Žegarac
Dušica Žegarac je srbska igralka, rojena v Beogradu leta 1944. Ima izjemen občutek za film, je fotogenična in se z lahkoto vživlja v različne vloge. V filmu je pustila neizbrisen pečat. Starejša, temnolasa in privlačna igra glavne in večje stranske vloge v številnih filmih.
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Alkemija Balkana - BiH
10:50
Alkemija Balkana - BiH
11:25
Alkemija Balkana - BiH
12:00
Prizadevanje
14:00
Milijoni na otoku
Dva dečka iz Zagreba sta na lotu zadela milijon dinarjev, s katerim si želita izpolniti veliko željo - oditi na morje.
Staršem nič ne povesta o svojih načrtih, lopov Štakor pa želi fantoma ukrasti denar. Na nekem otoku fanta srečata dekle, ki takoj uvidi nevarnost, ki preti fantoma.
16:00
Drobci
18:00
Lisice
Zgodbe o Mimi, Branki, Staši in Nadi, ki poskušajo najti princa svojih sanj, a pri tem niso najbolj uspešne. Ob izteku svojih dvajsetih let sklenejo, da jim je leto pred tridesetim rojstnim dnem še zadnja priložnost, da najdejo ljubezen in se poročijo. Lisice so pripoved o samosvojem lovu na srečo, o bežanju pred ustaljenim načinom življenja odraslih, pripoved o novi senzibilnosti.
20:05
Gangster te ljubi
Nedjeljko Babić z vzdevkom Gangster je bil nekoč parketar, pred 25 leti pa je postal ženitni posrednik. Verjame predvsem v osebni stik. Nekega dne se nanj obrne 35-letna Bolgarka Maja, samohranilka s triletnim otrokom. Izkaže se, da nihče, čeprav še tako osamljen in nesrečen, noče tujke z otrokom.
22:00
Ko bom mrtev in bled