TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 04.08.2016
00:00
Punk ni mrtev
┼átiridesetletni Mirsa je skopski punker, nihilist in ostareli odvisnik, ki se komajda pre┼żivlja v predmestju. Njegov nekdanji kultni bend je razpadel v 90-ih, kot Jugoslavija, ─Źlani pa so se razselili po dr┼żavah nekdanje republike. Mirsa se odlo─Źi ponovno zdru┼żiti bend in zaigrati na bizarnem "multikulturnem dru┼żenju", ki naj bi domnevno okrepil podobo Makedonije kot dr┼żave, kjer je etni─Źna napetost popustila.
01:41
Zima
Zgodba o malem peklu, v katerem ┼żivita dva ─Źloveka, bodisi po lastni izbiri bodisi jima je bilo to usojeno. Ta dva posameznika sta se navadila na trpljenje.
02:00
Nova mladina
Glavni igralci serije so iz razreda VIII3, u─Źenci, njihovi predavatelji in star┼íi. Nova mladina opisuje ┼żivljenje takratnih najstnikov, vse kar je bilo lepo, komi─Źno in ┼żalostno. Skratka vse, kar se mladim v ┼żivljenju lahko pripeti.
02:51
Lora-Pri─Źevanja
Zaporniki so bili iz Splita, Dalmacije, iz Bosne in Hercegovine ter nekdanje Jugoslavije. Hudo mu─Źenje in 70 pogre┼íanih je realnost iz tega mesta v samem sredi┼í─Źu Splita.
03:54
Do zadnjega diha
04:00
Izlo─Źen
Mo┼íki v poznih 40 letih ┼żivi v tranzicijski dru┼żbi, ki potrebuje radikalne reforme in asketsko disciplino. Za vsako ceno ┼żeli spremeniti okolje in ┼żivljenjske razmere in pri tem ohraniti svojo moralo.
05:43
Peklenski dotik
06:00
Pavle Pavlovi─ç
Pavle Pavlovi─ç javno spregovori o te┼żavah v slu┼żbi. Delodajalci mu ponudijo stanovanje, ─Źe zanika povedano, a tako izgubi mnoge prijatelje. Pavle Pavlovi─ç za─Źne od za─Źetka. Slu┼żbo dobi v drugem podjetju, kjer ponovno najde tudi prijatelje. Zaplete pa se v kriminalne posle ...
07:27
┼áportno ┼żivljenje
08:00
12 zlatih medalj
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Sre─Źni umirajo dvakrat
11:41
Ljudje z Neretve
┼Żivljenje ljudi ob reki Neretvi je tesno povezano z reko.
12:00
Glineni golob
13:26
Ljubezen ni slepa
Na ulicah Reke Marija in Zlatko pomagata slepim otrokom in njihovim star┼íem s svojimi izku┼ínjami. Ne borita se le zase, ampak za vse, ki so druga─Źni.
13:51
Cirkuške miniature
14:00
Doktor Mladen
Uporni┼íkim enotam doktorja Mladena Stojanovi─ça se pridru┼żijo tudi kmetje iz okoli┼íkih vasi, ki se ┼żelijo u─Źinkovito zoperstaviti okupatorskim silam, tako da je na Mladenovi strani ┼że ve─Ź kot tiso─Ź ljudi. S pametnim in izredno previdnim poveljevanjem je mladi zdravnik eden izmed najnevarnej┼íih upornikov, ki se ga bojijo tudi sovra┼żniki. Bo Mladen s svojimi mo┼żmi kos okupatorju?
15:40
Hlapi─Źeve ┼íportne igre: Smu─Źanje
Sodelovali bodo na tekmovanju v zimskih športih. Nove motorne sani, na katerih prispe sodnik Melikor, pritegnejo pozornost Črne Podgane in bratov Pazinski. Bo zopet prišlo do neprimernega vedenja?

Medtem ko Hlapi─Ź in prijatelji tekmujejo v smu─Źanju in drsanju, bratoma Pazinski uspe dobiti motorne sani v svoje roke, ampak ┼żal ne vesta, kako se jih upravlja ...
16:00
Razumeš, stari moj
Glista se more ve─Ź preprodajati kart pred kinom, ker mladi zahajajo v disko. Razpada tudi njegova nekdanja dru┼żba. Grof ┼żivi neresni─Źno, boemsko - brezdomsko ┼żivljenje, Kurbla se prilagaja novim razmeram. Glista pa ┼íe ne ve, kaj bi. Njegova partnerica Marina, za katero se zdi, da nima stika z realnim svetom, je idealna partnerica za Glisto.
17:30
Kako sem postal jaz
Predstavljeni so fantje in dekleta, ki so odra┼í─Źali v ─Źasu krize, vojne in splo┼ínega opusto┼íenja Srbije. Kljub vsemu temu ali morda zaradi tega junaki serije samostojno in brez pomo─Źi uspejo v svojih poklicnih prizadevanjih. ┼átiri zgodbe o pripadnikih generacije, od katerih jih le 6 % dela, prikazujejo resni─Źne te┼żave in re┼íitve, pa vendar je vzdu┼íje veselo in navdihuje gledalce. Serija je namenjena mladim in malo manj mladim, tistim, ki zasebno ali poklicno skrbijo za nove generacije, pa tudi vsem tistim, ki so bili vsaj enkrat ┼że v polo┼żaju, ko so izbirali med predajo ali vztrajanjem.
18:00
Nova mladina
Glavni igralci serije so iz razreda VIII3, u─Źenci, njihovi predavatelji in star┼íi. Nova mladina opisuje ┼żivljenje takratnih najstnikov, vse kar je bilo lepo, komi─Źno in ┼żalostno. Skratka vse, kar se mladim v ┼żivljenju lahko pripeti.
18:50
Izvršba
O svojevrstnem psiholo┼íkem maratonu, boju iz─Źrpavanja, la┼żnih in resni─Źnih upih na re┼íitev v zadnjem trenutku.
19:36
Mali lete─Źi medvedki
S svojimi krilci ┼ívigajo naokoli in v zraku pu┼í─Źajo pisane sledi. Vendar jim veselje kvarijo zlobne podlasice, ki ne izbirajo sredstev, da dose┼żejo svoje cilje, in vedno znova ogro┼żajo neokrnjeno naravo. Lete─Źi medvedki pa so pravi borci za ohranjanje naravnega okolja in s svojo iznajdljivostjo podlasicam ne dovolijo, da bi uni─Źile naravna bogastva.
20:05
Led
Narava ima veliko mo─Ź. Zgodba filma nam prika┼że kak┼íno mo─Ź v resnici ima in koliko je ─Źlovek dejansko nemo─Źen napram naravi.
22:00
Kozara
Partizani se posku┼íajo prebiti skozi nem┼íki obro─Ź. Da je naloga ┼íe te┼żja, morajo poskrbeti za ranjence in begunce, zato se razdelijo na manj┼íe skupine in upajo, da jih Nemci ne bodo na┼íli.