TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 05.08.2016
00:00
Sledi črnega dekleta
Ona odide in on jo obupano poskuša najti. Pri tem pada vse nižje v usedlino mestnega obrobja. Nenadoma se pojavi in ga ponovno razočara, ko proda svoje telo nepoznanemu človeku.
01:30
Oda Ediju
Zgodba o kulturi stripa na Hrvaškem.
02:00
Nova mladina
Glavni igralci serije so iz razreda VIII3, učenci, njihovi predavatelji in starši. Nova mladina opisuje življenje takratnih najstnikov, vse kar je bilo lepo, komično in žalostno. Skratka vse, kar se mladim v življenju lahko pripeti.
02:50
Nekaj dni s Stefanom
03:38
Utvare in predsedniki, na dnu jezera
04:00
Kozara
Partizani se poskušajo prebiti skozi nemški obroč. Da je naloga še težja, morajo poskrbeti za ranjence in begunce, zato se razdelijo na manjše skupine in upajo, da jih Nemci ne bodo našli.
06:00
Doktor Mladen
Uporniškim enotam doktorja Mladena Stojanovića se pridružijo tudi kmetje iz okoliških vasi, ki se želijo učinkovito zoperstaviti okupatorskim silam, tako da je na Mladenovi strani že več kot tisoč ljudi. S pametnim in izredno previdnim poveljevanjem je mladi zdravnik eden izmed najnevarnejših upornikov, ki se ga bojijo tudi sovražniki. Bo Mladen s svojimi možmi kos okupatorju?
07:39
Z rokami skozi življenje
07:50
Zidarski oder
08:00
Danilo Bata Stojković
Danilo Bata Stojković je igralsko kariero začel v Jugoslovanskem dramskem gledališču 1959., 1962. leta pa v Ateljeju 212. Občinstvo ga je vzljubilo v "Zvezdara teatru" v vlogah, ki jih je Dušan Kovačević pisal za njega. Nastopal je v zelo znanem filmu "Ko to tamo pjeva", svojo najboljšo vlogo pa je odigral v filmu "Balkanski Špijun".
08:59
Vse to
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Volk samotar
Deček v gorah najde velikega psa, podobnega volku, in se spoprijatelji z njim. Vaščani menijo, da ima deček za prijatelja nevarnega volka samotarja in da ga je treba ubiti. Deček skrbi za svojega prijatelja, mu nosi hrano, enkrat ga pes tudi reši pred volkom. Nato se začne lov za dečkovim prijateljem, ker so ljudje prepričani, da je volk samotar poklal ovce v eni izmed ograd ...
11:35
Recital
Portretiranje ljudi, ironičnih izjav ter grotesknih amaterskih igralcev, v nehvaležnih časih, je zmotilo politične organe tedanjega časa.
11:49
Šola hoje
Svojislava, ki je hodil tako, kot so ga naučili doma, so Tržislav, Nogovuk, Vratoljub in Stupan na vsakem koraku nagovarjali k svoji hoji, ker so bili prepričani, da je njihov korak najpravilnejši. Svojislav se znebi »odrešiteljev« in začne hoditi kot prej – z materinim korakom.
12:00
Glasujem za ljubezen
Fant Slobodan, zelo prijetne narave in brez ljubezni odraslih, je mnenja, da se odrasli skrivajo pod oklepom in da jim to ne koristi. S tem se noče sprijazniti in želi dokazati nasprotno.
13:27
Prezrta reka (Sava)
Zapuščeni bregovi Save večkrat delujejo zastrašujoče, čeprav ponujajo neštete možnosti za rekreacijo, gradnjo, promet. Videti je, kot da je Zagreb svojo reko prezrl.
13:53
Brez naslova
14:00
Milijoni na otoku
Dva dečka iz Zagreba sta na lotu zadela milijon dinarjev, s katerim si želita izpolniti veliko željo - oditi na morje.
Staršem nič ne povesta o svojih načrtih, lopov Štakor pa želi fantoma ukrasti denar. Na nekem otoku fanta srečata dekle, ki takoj uvidi nevarnost, ki preti fantoma.
15:31
Kako sem postal jaz
Predstavljeni so fantje in dekleta, ki so odraščali v času krize, vojne in splošnega opustošenja Srbije. Kljub vsemu temu ali morda zaradi tega junaki serije samostojno in brez pomoči uspejo v svojih poklicnih prizadevanjih. Štiri zgodbe o pripadnikih generacije, od katerih jih le 6 % dela, prikazujejo resnične težave in rešitve, pa vendar je vzdušje veselo in navdihuje gledalce. Serija je namenjena mladim in malo manj mladim, tistim, ki zasebno ali poklicno skrbijo za nove generacije, pa tudi vsem tistim, ki so bili vsaj enkrat že v položaju, ko so izbirali med predajo ali vztrajanjem.
16:00
Led
Narava ima veliko moč. Zgodba filma nam prikaže kakšno moč v resnici ima in koliko je človek dejansko nemočen napram naravi.
18:00
Avtoštopar
19:09
Mariška band
19:38
Življenje v senci
Štiridesetletni Ivan je izjemno nadarjen in sebe dojema kot popolnoma normalno in nikakor ne ovirano osebo. Kljub slepoti in ustrahovanju svoje matere si je ustvaril kariero. Zdaj lahko sanjari le še o ustvarjanju družine ...
20:05
Vrata ostajajo odprta
Petar, mladoletni prestopnik, ki beži iz prevzgojnega doma, se javi na oglas družine, ki išče vnuka, ki je izginil med drugo svetovno vojno. Petrove načrte, da bi jih opeharil, prekriža nepričakovana ljubezen in pozornost, ki je do takrat še nikoli ni bil deležen. Poleg tega se zaljubi v svojo novo »sestro«, ki jo igra Milena Dravić.
21:32
Zadnji Petrović
Zaradi impotence, povezane s sladkorno boleznijo, Cvetko ni mogel imeti otrok. Poskuša najti žensko, ki bi bila pripravljena živeti z njim. Pripoveduje o svojih frustracijah in upanjih.
22:00
Rešitelj
Ljudje - podgane začnejo prevzemati oblast, vsi prebivalci pa postajajo njim podobni ...
23:17
Oče
"Oče" izkrivlja resničnost, da bi ustvaril prostor za nemogoči dialog: pogovor med otrokom in očetom, ki se nikoli ne zgodi.
23:33
Lepotec
Maja ima opraviti s statisti pri svojem delu. Med drugim jih mora razvrstiti po izgledu, lepe naprej, bližje kameri, grde pa bolj zadaj. Da je situacija še slabša, je med njimi tudi njen novi fant, Mladen. Mladen se nikoli ni imel za lepotca ...
23:49
Simulacra