TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 11.07.2016
00:00
Posebna vzgoja
Dr. Ilić dela v bolnici za prisilno zdravljenje alkoholikov. V bolnici so pacienti podvrženi posebnim metodam zdravljenja. Te vključujejo nenavadne telesne vaje, diete z jabolki, zdravilno delovanje Wagnerjeve glasbe ter psihodramo. Zdravnik je v uspeh svoje terapije tako prepričan, da skupino šestih pacientov odpelje na izlet v pivovarno, da bi dokončno dokazal, da so ozdravljeni. Seveda se celoten eksperiment kmalu sprevrže v kaos. Jabolka, ki jih imajo za malico, eden izmed pacientov obogati z alkoholom. K norosti pa učinkovito doprinese še vodstvo pivovarne, ki se spopada z alkoholizmom na delovnem mestu.
02:00
Ana Karenina
04:00
Davitelj proti davitelju
V sporu jo skupita nedolžno, toda nič kaj simpatično dekle, ter vihrav, a staromoden inšpektor. Pera Mitić je cvetličar, ki še vedno živi pri svoji težaški mami. Svojo jezo sprošča tako, da se ženskam, ki ne kupijo njegovih rož, maščuje in jih zadavi. Njegov tekmec postane pevec, ki ga podvigi serijskega morilca nenormalno privlačijo. Iz občudovanja morilcu celo posveti pesem, od tu naprej pa se stvari le še stopnjujejo.
06:00
Potapljač
Ko se Radovanova žena končno zaposli, Radovan vidi v tem priložnost, da da odpoved in si malo odpočije od večletnega dela. Ker je Olja zasedena z delom, Radovan prevzame vlogo gospodinje.
08:00
Sevdah
Smrt skupnega prijatelja in ljubitelja sevdalink je združila glasbenika Damirja in režiserko Marino, ki bosta poskušala žalost ob izgubi prijatelja pretopiti na filmsko platno.
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Alkemija Balkana - CG
10:50
Alkemija Balkana - CG
11:25
Alkemija Balkana - CG
12:00
Deček in violina
14:00
Sončnice
16:00
Nora hiša
Njima uspe preživeti, ubijejo pa njenega soproga. V hiši ostanejo otroci. Dojenčka želi policija izkoristiti kot vabo, da bi se dokopali do begunca. A otroci uspejo dojenčka ukrasti policiji, ki nato temeljito preišče hišo.
18:00
Lisice
Zgodbe o Mimi, Branki, Staši in Nadi, ki poskušajo najti princa svojih sanj, a pri tem niso najbolj uspešne. Ob izteku svojih dvajsetih let sklenejo, da jim je leto pred tridesetim rojstnim dnem še zadnja priložnost, da najdejo ljubezen in se poročijo. Lisice so pripoved o samosvojem lovu na srečo, o bežanju pred ustaljenim načinom življenja odraslih, pripoved o novi senzibilnosti.
20:05
Transatlantik
Priložnost se je Jakovu pokazala, ko Miho, lastnik izseljenskega hotela v Pittsburghu, piše domov, naj mu najdejo ženo. Na pot gre Zorka, Jakova otroška ljubezen, ki je pod pritiskom Jakove matere, katera želi sina poročiti z bogato, a neljubljeno Ivano. Ko prispe v Ameriko, Miho vidi Zorkino situacijo in je ne poroči, temveč v domovino pošlje denar za Jakov pobeg ...
22:00
Vloga moje družine v svetovni revoluciji
Skupina partizanov po koncu druge svetovne vojne obišče meščansko družino, da bi jo naučila petja in recitiranja novih pesmi. Družina kmalu pozabi stare navade in načela. V filmu tako spremljamo zgodbo o tem, kako je z revolucijo, ki se je zgodila leta 1945, prišlo tudi do revolucije znotraj družine.