TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 11.08.2016
00:00
Deklica in hrast
Dalmatinska zagora, kjer je veliko pomanjkanje vode. Deklica Smilja osiroti in posvoji jo Roko, najbogatej┼íi v vasi, ki ima ┼że svoje otroke. Deklica Smilja postane privla─Źno dekle ...
01:17
Sir in smetana
Mlekarice so ene izmed za┼í─Źitnih znakov Zagreba, vendar so ob tranziciji ogro┼żena vrsta. Ali lahko mlekarice, sir in smetana vstopijo v EU? Kdo jim lahko pomaga in kako?
02:00
Nova mladina
Glavni igralci serije so iz razreda VIII3, u─Źenci, njihovi predavatelji in star┼íi. Nova mladina opisuje ┼żivljenje takratnih najstnikov, vse kar je bilo lepo, komi─Źno in ┼żalostno. Skratka vse, kar se mladim v ┼żivljenju lahko pripeti.
02:48
Kriza Haidari
Dru┼żina Habibe Haidari je bila prepri─Źana, da je njen mo┼ż in o─Źe sedmih otrok umrl v zaporu v Afganistanu, med talibani.
03:47
Kugina hiša
V mali vasi de─Źek Rade ─Źaka mamo Jelo, da se vrne domov. Ker je zve─Źer ┼íe ni, se de─Źek zate─Źe k teti. Mama se vra─Źa domov. Na poti jo zaustavi kuga, ki jo prosi, naj jo ponese v vas. Ko jo Jela zavrne, ji kuga za─Źne groziti. Ko ji kuga obljubi, da bo njeni hi┼íi prizanesla, jo Jela ponese v vas. Kuga res prizanese njeni hi┼íi, a Rade je v sosednji hi┼íi ...
04:00
Technotise: Edit in jaz
05:28
TDZ - Za spomin in dolgo spominjanje
Zgodba o preselitvi proizvodnje v Istro in okupiranju zagrebškega dela proizvodnje, ki je bil organiziran s strani zaposlenih leta 2006. To je redek primer neposredne reakcije delavstva na privatizacijo. Ta film je spomin na hrvaško tranzicijo.
06:00
Beli levi
07:30
Vse to
08:00
L.A. nedokon─Źano
V obdobju ┼íestih mesecev, kolikor je nastajala slika, so bile kamere stalno za petami slikarju Lovru Artukovi─çu. Vestno so bele┼żile njegov delovni proces in morda na┼íle odgovor na vpra┼íanje, zakaj je njegovih slik tako malo in zakaj jih ima Artukovi─ç skoraj vse za nedokon─Źane.
09:00
Kako sem postal jaz
Predstavljeni so fantje in dekleta, ki so odra┼í─Źali v ─Źasu krize, vojne in splo┼ínega opusto┼íenja Srbije. Kljub vsemu temu ali morda zaradi tega junaki serije samostojno in brez pomo─Źi uspejo v svojih poklicnih prizadevanjih. ┼átiri zgodbe o pripadnikih generacije, od katerih jih le 6 % dela, prikazujejo resni─Źne te┼żave in re┼íitve, pa vendar je vzdu┼íje veselo in navdihuje gledalce. Serija je namenjena mladim in malo manj mladim, tistim, ki zasebno ali poklicno skrbijo za nove generacije, pa tudi vsem tistim, ki so bili vsaj enkrat ┼że v polo┼żaju, ko so izbirali med predajo ali vztrajanjem.
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Po isti poti se ne vra─Źaj
Zve─Źer se pred gostilno pretepajo. Bosanska sezonska delavca Ma─Źor in Abdu zbe┼żita ─Źez ┼żelezni┼íke tire. Ko zasopla obstaneta, se Ma─Źor za─Źne spominjati, kako je pri┼íel v Slovenijo: v njihovi vasi je nekdo iskal delavce za gradbi┼í─Źe in Ibro oziroma Ma─Źor, kot ga kli─Źejo zaradi njegove telesne spretnosti, se je prijavil, ker je potreboval denar za poroko.
11:42
Zaklad morja
12:00
Vsega so krivi vesoljci
V nekem mestecu je volilna kampanja za volitve poslancev v polnem teku. Za red in mir sta zadol┼żena policista. Vse te─Źe gladko, dokler se ne pojavi ┬╗kandidat iz vesolja┬ź, ki jima zagreni ┼żivljenje. Policista dobita nalogo, da zadevo ┬╗uredita┬ź, kar jima po nizu komi─Źnih situacij tudi uspe.
13:25
Ana in njena brata
Skupino predstavljajo 11-letna kitaristka Ana, 16-letni pianist Silvije in 18-letni kitarist Viktor. Vadijo in z mnogimi koncertnimi nastopi na hrva┼íki in mednarodni sceni doka┼żejo, da se ustvarjalni duh lahko zoperstavi terorju in kaosu.
13:55
Largo
14:00
Velika turneja
15:32
Čarter let številka
Zgodba o ┼ítirih ┼żenskah, ki so od┼íle v daljno Avstralijo, da bi se tam poro─Źile z mo┼íkimi, ki so jih pred tem spoznale preko pisem in fotografij.
16:00
Solunski atentatorji
V ┼żelji, da svetovno javnost opozori na razmere v Makedoniji pod tur┼íko oblastjo, se skupina mladih makedonskih intelektualcev, sinov bogatih trgovcev iz Velesa, ki ┼żivijo in ┼ítudirajo v Solunu, odlo─Źi, da bo aprila 1903 izvedla ┼ítevilne napade na infrastrukturo, v katero je bil vlo┼żen tuj kapital. Zavedajo se, da uresni─Źitev njihovih ciljev hkrati pomeni njihovo smrt. Za─Źnejo akcijo in ┼żrtvujejo svoja ┼żivljenja za svobodo Makedonije.
17:30
Zrmanja in Po (in Situ)
17:55
Galerija 8 - Venera
Niz risanih filmov o zelo znanih umetniških delih iz slikarstva in kiparstva. Zastopana so dela Leonarda, Picassa, grških umetnikov, Goye ...
18:00
Nova mladina
Glavni igralci serije so iz razreda VIII3, u─Źenci, njihovi predavatelji in star┼íi. Nova mladina opisuje ┼żivljenje takratnih najstnikov, vse kar je bilo lepo, komi─Źno in ┼żalostno. Skratka vse, kar se mladim v ┼żivljenju lahko pripeti.
18:53
Polsestra
Rada ima mamo, o─Źeta, sestro in polsestro, o─Źetovo zunajzakonsko h─Źi, o kateri ne ve skorajda ni─Ź. V bistvu sploh ni njena prava polsestra. Odlo─Źila se je odkriti resnico, da bi videla, kako bo to vplivalo na odnose v dru┼żini.
19:22
Morana
Lovec v opusto┼íeni pokrajini be┼żi pred nevihto in najde zato─Źi┼í─Źe na vrhu visoke stene. Medtem ko sedi pred ognjem, zaspi. V velemestu med vojnim obleganjem poslovne┼ż be┼żi v nabito polno zakloni┼í─Źe. Medtem ko sedi na klopci v zakajenem hodniku, opazi zanimivo rde─Źelasko. Imata lovec in poslovne┼ż kaj skupnega?
19:35
Mali lete─Źi medvedki
S svojimi krilci ┼ívigajo naokoli in v zraku pu┼í─Źajo pisane sledi. Vendar jim veselje kvarijo zlobne podlasice, ki ne izbirajo sredstev, da dose┼żejo svoje cilje, in vedno znova ogro┼żajo neokrnjeno naravo. Lete─Źi medvedki pa so pravi borci za ohranjanje naravnega okolja in s svojo iznajdljivostjo podlasicam ne dovolijo, da bi uni─Źile naravna bogastva.
19:59
Largo
20:05
Samo ljudje
Bojkan je in┼żenir pri gradnji hidrocentrale, sicer pa invalid, ki je v vojni ostal brez noge. Mlada Buba je oslepela in ─Źaka na operacijo, ki bi ji povrnila vid. Pred operacijo depresivno Bubo po┼íljejo v penzion, kjer spozna Bojkana. S─Źasoma se zaljubita, toda Bojkan se po─Źuti nekoliko nelagodno, saj Buba ne ve za njegovo telesno hibo.
21:43
Mesto ptic v mestu ljudi
Dokumentarec, ki isto─Źasno pripoveduje o ljudeh in njihovih naseljih, mestih, kjer iz dneva v dan postaja ┼żivljenje nemogo─Źe, tako za ─Źloveka kot za ptice.
22:00
1 na 1
Ma─Źak je mladi nadarjeni ko┼íarkar, ki se pre┼żivlja z igro 1 na 1. Njegova najbolj┼ía prijatelja sta reperja ─ćime in Slavke, ki se ukvarjata z drobnim kriminalom. ─ćimetov brat, ki je v zaporu, dolguje lokalnemu kriminalcu Komi veliko denarja, zato mora ─ćime delati za Koma in tako odpla─Źati bratov dolg. Ko se poka┼że prilo┼żnost, da Ma─Źak z igro 1 na 1 odpla─Źa ─ćimetov dolg, jo zgrabi z obema rokama. Toda pri─Źakovani dvoboj med njim in najbolj┼íim igralcem iz sosednjega bloka ne prinese ┼żelenih rezultatov, saj se izka┼że, da Koma ne spo┼ítuje dogovora. Ma─Źak je odlo─Źen, da se mu bo postavil po robu.
23:31
Amato
Ljudje ga imajo radi, velikokrat pristopijo do njega in se ┼żelijo z njim fotografirati. Amato vedno prireja nove in nove nastope, za katere se skrbno ureja.