TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 12.08.2016
00:00
TT sindrom
Neke noči v Beogradu leta 2001 se skupina mladih odpravi na zabavo. Medtem ko je eden od fantov obseden s snemanjem z videokamero, se drugi odloči polepšati si večer z nekaj belega prahu. Predaja mamila naj bi se izvršila na območju javnega stranišča, ki slovi po tem, da je zakleto zaradi umorov, ki so se tam zgodili pred nekaj desetletji. Nič hudega sluteči mladi kaj kmalu tudi sami postanejo tarča zloglasnega morilca.
01:42
Oče
"Oče" izkrivlja resničnost, da bi ustvaril prostor za nemogoči dialog: pogovor med otrokom in očetom, ki se nikoli ne zgodi.
02:00
Nova mladina
Glavni igralci serije so iz razreda VIII3, učenci, njihovi predavatelji in starši. Nova mladina opisuje življenje takratnih najstnikov, vse kar je bilo lepo, komično in žalostno. Skratka vse, kar se mladim v življenju lahko pripeti.
02:52
Čedo
Čedo Šaraba je star 45 let, brezdomec, alkoholik in narkoman. Nima legalnih prihodkov.
03:38
Drugje
V domovini jih je milijarda, v Srbiji deset tisoč, v Zagrebu njihovo število narašča. Ali bodo v tem novem "drugje", nekje med Vzhodom in Zahodom, postali kaj več od gomile tujcev iz sosedstva, ki ga označujejo rdeči lampijoni?
04:00
1 na 1
Mačak je mladi nadarjeni košarkar, ki se preživlja z igro 1 na 1. Njegova najboljša prijatelja sta reperja Ćime in Slavke, ki se ukvarjata z drobnim kriminalom. Ćimetov brat, ki je v zaporu, dolguje lokalnemu kriminalcu Komi veliko denarja, zato mora Ćime delati za Koma in tako odplačati bratov dolg. Ko se pokaže priložnost, da Mačak z igro 1 na 1 odplača Ćimetov dolg, jo zgrabi z obema rokama. Toda pričakovani dvoboj med njim in najboljšim igralcem iz sosednjega bloka ne prinese želenih rezultatov, saj se izkaže, da Koma ne spoštuje dogovora. Mačak je odločen, da se mu bo postavil po robu.
05:31
Gugalnik
Jurinu vojna spremeni življenje, pa tudi vsej generaciji. Med megleno sliko prihodnosti, na kateri ne vidi sebe, in vojne preteklosti, ki se žarči skozi negative fotografije v njegovem laboratoriju, Jurij ostaja večno nemiren.
06:00
Velika turneja
07:31
Soseda
Željko živi v svetilniku na otoku, Vlado pa v zapuščenem kraju goji zelenjavo in meditira. Gre za tihi protest proti svetu današnjih vrednot ali beg pred resničnostjo?
07:55
Largo
08:00
Naključni sin
Robert je posvojen in temu do nedavnega ni posvečal velike pozornosti. Po smrti matere (posvojiteljice) ga birokratski aparat poskuša prepričati, da nima staršev. Na svoj 31. rojstni dan se odloči razčistiti svoje nejasne družinske odnose. Stopi v stik s svojo biološko mamo in spozna, kaj se je dogajalo v njegovem otroštvu. Istočasno poskuša odkriti, kdo je njegov biološki oče, in pri tem naleti na mnogo presenečenj.
08:54
Srečni nikjer
Mestece na hribu, obkroženo z gozdovi, so mnogi umetniki prepoznali kot svoj dom.
09:22
Ulice so naše galerije
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Črni biseri
Ko upravitelj doma za mladoletne prestopnike po še enem konfliktu zapusti samostan na obali Malega Ostrva, mladi prestopniki stopijo v akcijo, da bi si povrnili zaupanje. Pri tem spoznajo turista, ki jim predlaga popravilo stare naplavljene ladje, s katero bi lahko odpluli v svet. Fantje navdušeno pristopijo k uresničevanju ideje in kmalu ugotovijo, da je turist pravzaprav njihov novi upravnik Marko.
11:49
Radovednost
12:00
Boško Buha
V središču zgodbe je najmlajši heroj revolucije, pionir in partizan Boško Buha, ki je postal idol številnih jugoslovanskih otrok. Otroštvo njegove generacije je bilo surovo prekinjeno z vojno, zaradi katere so Boško in njegovi vrstniki morali prehitro odrasti. Med bitkami pa je včasih še vedno prevladala želja po igri, otroški radoživosti in prvi ljubezni.
14:00
Zlata frača
Neobičajna komedija Radivoja Lole Djukića, posneta pred več kot štiridesetimi leti, na posrečen način združuje oba svetova in poskrbi za niz komičnih situacij, ki bodo nasmejale tudi vas.
15:27
Športno življenje
16:00
Samo ljudje
Bojkan je inženir pri gradnji hidrocentrale, sicer pa invalid, ki je v vojni ostal brez noge. Mlada Buba je oslepela in čaka na operacijo, ki bi ji povrnila vid. Pred operacijo depresivno Bubo pošljejo v penzion, kjer spozna Bojkana. Sčasoma se zaljubita, toda Bojkan se počuti nekoliko nelagodno, saj Buba ne ve za njegovo telesno hibo.
17:38
Drugje
V domovini jih je milijarda, v Srbiji deset tisoč, v Zagrebu njihovo število narašča. Ali bodo v tem novem "drugje", nekje med Vzhodom in Zahodom, postali kaj več od gomile tujcev iz sosedstva, ki ga označujejo rdeči lampijoni?
18:00
Skrivnostno potovanje
Čeprav Madeline hvaležna, da je na svobodi, se pogumna in lepa Madeline počuti, da je treba narediti več za rodno Francijo. Prijavi se za obveščevalko za tihotapljenje zemljevidov in drugih dokumentov v modnih oblačilih za premožne kupce v Londonu. Madeline je tako uspešna, da britanska obveščevalna služba uporablja njene usluge za svoj glavni vir informacij. Zaradi tega jo prosijo, da se zbliža z baronom Karlom Von Marwitzom, nemškim častnikom, ki je zadolžen za boj proti vohunjenju na nemškem veleposlaništvu. Madeline ni obveščena, da je baron poslan na Švedsko z izrecnim namenom odkrivanja britanskega vohuna, ki tihotapi nemške vojne načrte iz Švedske.
19:19
Tam, kjer je upanje
O staranju, zadnjih dneh v domovih za ostarele. Kaj se zgodi, ko oseba izgubi svojo funkcijo?
19:51
Kameleon
20:05
Hitler iz naše vasi
O razmerah v Banatu na začetku 2. svetovne vojne aprila 1941. nekateri nemci pristopijo k Wehrmachtu. Lokalni pijanček Leksi v tem vidi svojo priložnost.
21:33
Angel v moji glavi
Zgodba o ljubezni študentskega para z likovne akademije.
22:00
Pes, ki je ljubil vlake
Mika (Svetlana Bojković) je zapornica na begu, ki si želi ustvariti novo življenje v Parizu. Na begu pred policijo sreča Kavboja (Velimir Bata Živojinović), neznanega kaskaderja in rodeo zvezdnika. Na poti se jima pridruži še fant (Irfan Mensur), ki išče pobeglega psa.
23:23
Črne mačke
23:39
Pot in spomenik
Spremljamo turističnega vodiča, ki pojasnjuje spomenik ubitim evropskim Židom v Berlinu. Pripoveduje o škandalih in anekdotah v zvezi s postavitvijo spomenika.