TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 13.08.2016
00:00
Košava
Med njiju pride mladenka, ki je že imela razmerje s tihotapcem, vendar se zateče k prvemu, kjer obupano poskuša najti srečo in mir.
01:19
Vajt
Daniel Bele je z rolkanjem pričel v poznih osemdesetih letih, ko je bila vizija urbane kulture nezakonita in nepoznana. Vajt je urbana legenda, eden najboljših in »norih« drsalcev iz regije, a hkrati človek, ki je ozdravel od odvisnosti od heroina, živel je na ulici, preživel komuno, ukvarja se z igro, napisal je roman ... Živi v Zagrebu in je zaposlen v IT-podjetju.
02:00
Skrivnostno potovanje
Čeprav Madeline hvaležna, da je na svobodi, se pogumna in lepa Madeline počuti, da je treba narediti več za rodno Francijo. Prijavi se za obveščevalko za tihotapljenje zemljevidov in drugih dokumentov v modnih oblačilih za premožne kupce v Londonu. Madeline je tako uspešna, da britanska obveščevalna služba uporablja njene usluge za svoj glavni vir informacij. Zaradi tega jo prosijo, da se zbliža z baronom Karlom Von Marwitzom, nemškim častnikom, ki je zadolžen za boj proti vohunjenju na nemškem veleposlaništvu. Madeline ni obveščena, da je baron poslan na Švedsko z izrecnim namenom odkrivanja britanskega vohuna, ki tihotapi nemške vojne načrte iz Švedske.
03:20
Leta rje
Film o ljudeh, ki opravljajo najtežja dela v ladjedelništvu, saj jih ogrožajo prah, rja, strupeni plini in nečloveški pogoji dela brez počitka.
03:56
Kamen
04:00
Pes, ki je ljubil vlake
Mika (Svetlana Bojković) je zapornica na begu, ki si želi ustvariti novo življenje v Parizu. Na begu pred policijo sreča Kavboja (Velimir Bata Živojinović), neznanega kaskaderja in rodeo zvezdnika. Na poti se jima pridruži še fant (Irfan Mensur), ki išče pobeglega psa.
05:22
Mica Trofrtaljka in zgodbe
Izvajala je nespodobne glasbene hite, ni imela podpore medijev, preživela je megazanimivo življenje.
05:59
Largo
06:00
Zlata frača
Neobičajna komedija Radivoja Lole Djukića, posneta pred več kot štiridesetimi leti, na posrečen način združuje oba svetova in poskrbi za niz komičnih situacij, ki bodo nasmejale tudi vas.
07:26
Vlada Mitrović
07:48
Tržnica
Večja naklonjenost domačemu kot uvoženemu blagu je prisotna pri vseh odjemalcih, saj verjamejo, da je domače vedno boljše, kvalitetnejše in raste bolj naravno, ne glede na to, ali je res tako.
08:00
Razred optimist
Gre za ljudi, ki jih v življenju čakajo še veliki izzivi, pri katerih pa je najbolj pomembno biti optimist.
08:59
Anin trg
Brez dneva počitka, v soncu, dežju, snegu, ob delovnikih, nedeljah in praznikih Ana že 40 let pred mestno cerkvijo prodaja verske koledarje in rožne vence. Čeprav prejema pokojnino in ni na družbenem dnu. Nekaj metrov od nje je svojo stojnico postavila Zorka, njena neposredna konkurenca. Za obdržanje kupcev Ana in Zorka spuščata cene. Čeprav sta v nenehnem sporu, ne moreta druga brez druge, brez obojestranskega pretoka informacij, tračev.
Ana, Zorka in trg so neločljivi trio v duhovitem filmskem družbenem eseju o pripadnosti in prijateljstvu.
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Zadnja dirka
11:36
Življenje v senci
Štiridesetletni Ivan je izjemno nadarjen in sebe dojema kot popolnoma normalno in nikakor ne ovirano osebo. Kljub slepoti in ustrahovanju svoje matere si je ustvaril kariero. Zdaj lahko sanjari le še o ustvarjanju družine ...
12:00
Gospodična Stone
13:32
Prezrta reka (Sava)
Zapuščeni bregovi Save večkrat delujejo zastrašujoče, čeprav ponujajo neštete možnosti za rekreacijo, gradnjo, promet. Videti je, kot da je Zagreb svojo reko prezrl.
14:00
Napad
Film sestoji iz treh zgodb. Prva zgodba govori o Marku, ki se vrača iz španske državljanske vojne v rodni kraj. Na vlaku proti Zagrebu ga prepozna železničar. Marko se mu zlaže, da prihaja z dela v Nemčiji. V drugi zgodbi partizana Mićo in Perica iščeta patruljo, ki se je izgubila. V tretji zgodbi pa Nevenka, študentka violine, pomaga kolegu iz orkestra, trobentaču Kreši, za katerega izve, da je ilegalec. Nevenka se zaljubi vanj.
15:49
Dan ko sem prenehal kaditi
16:00
Hitler iz naše vasi
O razmerah v Banatu na začetku 2. svetovne vojne aprila 1941. nekateri nemci pristopijo k Wehrmachtu. Lokalni pijanček Leksi v tem vidi svojo priložnost.
17:27
Slike duše: Edin Karamazov
Edin Karamazov se je rodil leta 1965 v Zenici. Kitaro je začel igrati že zelo zgodaj. Kljub temu da je bil samouk, je pri 17. letih že osvajal prva mesta na glasbenih tekmovanjih. Njegov nemirni duh ga je ponesel povsod po svetu. Igral je v Berlinski filharmoniji, pariški Olimpiji, na dunajskem konservatoriju pa tudi na Stradunu, hodnikih podzemnih železnic in mestnih trgih po vsem svetu. Pred leti se je posvetil igranju na lutnjo, posnel je tudi album s Stingom.
18:00
Pot do Balija
19:28
Kelti
Kelti so navijaška skupina nogometnega kluba Bilogorac iz vasi Veliko Trojstvo. Njihova posebnost je, da navijači niso prebivalci vasi, ampak so iz Bjelovarja, mesta, oddaljenega 10 km. V zeleno-belih dresih vsak vikend bežijo od praznega provincialnega vsakdana v bitko za nove točke.
19:54
Drsi - polzi
Kratki animirani film je narejen za otroke, vendar tudi odrasli bržkone ne bodo ostali ravnodušni ob njegovi izvirnosti. Poseben trik in kombinacija igranega filma zaokrožita zgodbo v celoto.
20:05
Donator
Dramatična zgodba o trpljenju mladega Žida Eriha Šlomovića, ki mu je Vollard prepustil zbirko. Šlomoviću je uspelo pobegniti iz Pariza in rešiti zbirko umetnin.
21:50
Klovn
Klovn spi na klopi in sanja polno hrane in peciva. Nato se naglo zbudi in išče hrano.
22:00
Normalni ljudje
Življenja prijateljev, vse njihove želje in potrebe, sanje ter pričakovanja, so brez pomena.
Steva je zaljubljen v igralko. Dunja je zaljubljena v svoj motor. Nikola, ki se je vrnil iz vojne, išče delo. Toma, voznik rešilca je zaljubljen v Miro. Mira je v razmerju s kriminalcem, ki jo zlorablja. Včasih misli, da je zaljubljena v Toma...
23:33
Kakšna je tvoja zgodba?
23:55
Largo