TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 14.08.2016
00:00
Vonj poljskega cvetja
Slavni gledali┼íki in filmski igralec je nezadovoljen nad situacijo doma in v slu┼żbi, zato zapusti mesto in pobegne na Donavo na obisk k staremu prijatelju ladjarju. Dru┼żina, prijatelji in sodelavci so zaskrbljeni nad njegovim po─Źetjem in i┼í─Źejo razloge za njegov odhod. Pripoved se vedno bolj zapleta in podvaja, mno┼żi se ┼ítevilo likov in spreminja se vzdu┼íje.
01:30
Zgodba
02:00
Pot do Balija
04:00
Normalni ljudje
┼Żivljenja prijateljev, vse njihove ┼żelje in potrebe, sanje ter pri─Źakovanja, so brez pomena.
Steva je zaljubljen v igralko. Dunja je zaljubljena v svoj motor. Nikola, ki se je vrnil iz vojne, i┼í─Źe delo. Toma, voznik re┼íilca je zaljubljen v Miro. Mira je v razmerju s kriminalcem, ki jo zlorablja. V─Źasih misli, da je zaljubljena v Toma...
05:32
Mumbai Blues
Mumbaj je najve─Źje mesto v Indiji, najhitreje rasto─Źe mesto na svetu in eno, v katerem je najla┼żje kon─Źati v ru┼íevinah. Film se za─Źne z grotesknimi prizori ─Źlanov lokalnega smejalnega kluba, ki se zbirajo vsako jutro ob petih v parku. Tam se smejijo in tako se za─Źne njihovo vsakodnevno soo─Źanje z izzivi v velikem mestu. Film nato prikazuje etni─Źno skupnost Parsis, ki je neko─Ź vladala mestu, vendar je danes skoraj izumrla; tradicionalne perice, ki niso ve─Ź potrebne zaradi uvedbe pralnih strojev, ter prostitutke, ki nimajo strank zaradi AIDS-a; tu so tudi transvestiti, zavr┼żeni iz dru┼żbe ...
05:59
Largo
06:00
Napad
Film sestoji iz treh zgodb. Prva zgodba govori o Marku, ki se vra─Źa iz ┼ípanske dr┼żavljanske vojne v rodni kraj. Na vlaku proti Zagrebu ga prepozna ┼żelezni─Źar. Marko se mu zla┼że, da prihaja z dela v Nem─Źiji. V drugi zgodbi partizana Mi─ço in Perica i┼í─Źeta patruljo, ki se je izgubila. V tretji zgodbi pa Nevenka, ┼ítudentka violine, pomaga kolegu iz orkestra, trobenta─Źu Kre┼íi, za katerega izve, da je ilegalec. Nevenka se zaljubi vanj.
07:49
Za─Źarani princ
To je film o praznih govoricah, o nerazumevanju in posledicah vsega tega.
08:00
Bijelo dugme
08:26
Slike duše - Slobodan Šijan
Slobodan ┼áijan je re┼żiser kultnih filmov Kdo tam poje (Ko to tamo pjeva) in Maratonci te─Źejo ─Źastni krog (Maratonci tr─Źe po─Źasni krug). Diplomiral je v sedemdesetih letih v Beogradu na Akademiji likovnih umetnosti.
09:19
Muha
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Kekec
Star─Źek Kosobrin (Frane Mil─Źinski) in divji lovec Bedanec (F. Presetnik) ┼żivita v gori na nasprotnih stenah brezna nad potokom.

Tam okoli pase Kekec, ki pomaga nesre─Źni Mojci. Ta je u┼íla Bedancu in na┼íla zato─Źi┼í─Źe pri Kosobrinu, Bedanec pa se je znesel nad obema. Premeteni Kekec pa je kos Bedancu, ki mora nazadnje zapustiti te kraje ...
11:43
Igra
Risanje otroških risbic kmalu lahko preraste iz igre v pravo vojno, ki iz otroškega sveta lahko preide v odraslega.
11:55
Galerija 7 - Akt
Niz risanih filmov o zelo znanih umetniških delih iz slikarstva in kiparstva. Zastopana so dela Leonarda, Picassa, grških umetnikov, Goye ...
12:00
Zemeljski dnevi te─Źejo
Kapitan vnese v dom za upokojence vedrost in radost, njegov sostanovalec pa je popolnoma druga─Źen. Druga─Źnost privede do nesoglasij in konfliktov. Vse pa dobi nepri─Źakovan epilog na silvestrovanju.
13:19
Zgodbe prostovoljcev
14:00
Derviš in smrt
Dervi┼í iz ma┼í─Źevanja zru┼íi vladajo─Źo elito in sam prevzame oblast, upajo─Ź, da bo lahko znova vzpostavil pravi─Źni sistem. A zgodi se ravno obratno: tudi sam postane krut, nepo┼íten in obseden z mo─Źjo tako kot prej┼ínji oblastniki.
15:49
Simulacra
16:00
Donator
Dramati─Źna zgodba o trpljenju mladega ┼Żida Eriha ┼álomovi─ça, ki mu je Vollard prepustil zbirko. ┼álomovi─çu je uspelo pobegniti iz Pariza in re┼íiti zbirko umetnin.
17:44
Burja
18:00
Krvavi jok Apa─Źev
19:19
Moja Jugoslavija
Bla┼íko Gabri─ç ni ┼żelel ukinitve Jugoslavije, zato si je ustvaril svojo mini dr┼żavo. A v svojem prepri─Źanju ni ostal osamljen in kmalu je dobil somi┼íljenike. Ti so pri┼íli iz vseh koncev v Subotico.
19:52
Dnevnik
Film je narejen na neobi─Źajen na─Źin, in to v trenutku, ko se je avtor usedel na stol in za─Źel animirati.
20:05
Bela obleka
Zgodba govori o neporo─Źenem dobrosr─Źnem mo┼íkem, ki ┼żivi sre─Źno ┼żivljenje, dokler ne izve, da je umrla njegova mati. Na poti v doma─Źo vas zamenjuje sedanjost in pretekle spomine, sre─Źa veliko lepih in tudi groznih bitij in do┼żivi veliko pustolov┼í─Źin.
21:31
Pasje ┼żivljenje
22:00
Gozdni stvori
Na "team buildingu" marketin┼íke agencije ne gre vse po na─Źrtu. Zaposleni nenehno obra─Źunavajo med seboj.