TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 18.07.2016
00:00
Vila Orhideja
Boris z zaročenko Ireno obišče teto in strica na vasi, kjer je preživel otroštvo. Naključno srečanje Borisu obudi spomine na lepo sosedovo hči Julijo. Neke noči, ko je hišo Julijinega očeta zajel požar, je Julija v skrivnostnih okoliščinah izginila, in bujna domišljija sosedov je iz dogodka ustvarila legendo.
Preteklost in sedanjost, osebe iz realnega življenja in piščeve domišljije se mešajo ter spopadajo, in on jih doživlja kot drugo realnost, resničnejšo od prave.
01:30
Čarter let številka
Zgodba o štirih ženskah, ki so odšle v daljno Avstralijo, da bi se tam poročile z moškimi, ki so jih pred tem spoznale preko pisem in fotografij.
02:00
Å arada
Regina po vrnitvi v Pariz s smučanja v Švici odkrije, da je bil njen mož umorjen, ona pa naj bi bila njegova premožna dedinja. Toda premožna le na papirju, vse premoženje je namreč izginilo, njo pa pričnejo obletavati sumljivi moški, ki jim je mar predvsem njeno premoženje. Izginule dolarje, kar 250 tisoč dolarjev naj bi bilo, je njen pokojni mož ukradel od ameriške vlade in Američani hočejo ukraden denar seveda nazaj. Med moškimi, ki Regino obkrožajo, je še posebej vztrajen prijetni Peter Joshua, za katerega Regina ne ve, katero utegne biti njegovo pravo ime, saj imena tako hitro menjava. In ko pričnejo možakarji, ki si prizadevajo dobiti denar, umirati nasilne smrti, Regina ne ve več, komu bi lahko verjela.
03:54
Zadnje jutro nekega petelina
04:00
Anticasanova
V stanovanje v zadnjem nadstropju zagrebškega nebotičnika se vseli lepotica Maja. Pod njo stanuje šarmantni 40-letnik Mirko. Mirko je zgleden mož in oče dveh otrok, zaposlen v podjetju Diskoton. Maja ima pevske ambicije, zato jih skuša uresničiti z Mirkovo pomočjo, na kar pa on, seveda, pristane, saj si želi osvojiti svojo sosedo. Podporo mu pri tem nudi prijatelj Stipe, izkušen ženskar. Vendar bizaren splet okoliščin Mirku prepreči uresničitev njegovih namer.
05:28
Most
Zgodbo pripovedujeta dve mladi osebi različnih narodnosti, ki ne želita živeti v razdeljenem mestu.
06:00
Tovornjakarja ponovno vozita
07:31
Posebni vlaki
07:47
Dan, ko se sklenejo poroke
08:00
Neda Arnerić
Neda Arnerić se je rodila 15. julija 1953. Bila je seks simbol bivše Jugoslavije. Zaradi prvega moža se je odrekla svetovni karieri, vendar tega ni nikoli obžalovala. Prvi film je posnela pri 13 letih. Nastopala je v filmih Višnja na Tašmajdanu, Užička republika, Ko to tamo peva, Ispravi se, Delfina, Varljivo leto, Tri karte za Holivud, Nataša ...
08:47
Suzanin nasmeh
Dve leti pozneje Suzana živi kot begunka na Velikem Lošinju. Film govori o tragičnih življenjih beguncev, lepoti Suzaninega nasmeha, o njeni babici in prijateljih, ki čakajo na vrnitev v rodno mesto.
09:22
Cirkuške miniature - Embel Riva par s koturom
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Alkemija Balkana - HR
V seriji nastopajo hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović, Rajko Grlić, pisateljica in igralka Jelena Veljača, direktor Zagreb Film Festivala in lastnik kultnega kina Europa Boris T. Matić, svetovno znana sopranistka Lana Kos in mnogi drugi. Posvečena je družini Vlašić iz Osijeka, poznani po svojih zrakoplovih.
10:50
Alkemija Balkana - HR
V seriji nastopajo hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović, Rajko Grlić, pisateljica in igralka Jelena Veljača, direktor Zagreb Film Festivala in lastnik kultnega kina Europa Boris T. Matić, svetovno znana sopranistka Lana Kos in mnogi drugi. Posvečena je družini Vlašić iz Osijeka, poznani po svojih zrakoplovih.
11:25
Alkemija Balkana - HR
V seriji nastopajo hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović, Rajko Grlić, pisateljica in igralka Jelena Veljača, direktor Zagreb Film Festivala in lastnik kultnega kina Europa Boris T. Matić, svetovno znana sopranistka Lana Kos in mnogi drugi. Posvečena je družini Vlašić iz Osijeka, poznani po svojih zrakoplovih.
11:35
Dragutin Šurbek – tiger iz Zagreba
Dragutin Šurbek je človek, ki se je s svojo vztrajnostjo in sistematičnostjo uspel uvrstiti v sam vrh namiznega tenisa. Čeprav je že v zrelih letih, še vedno sistematično dela in dosega neverjetne rezultate.
11:50
Tista, ki meri
12:00
Zlata frača
Neobičajna komedija Radivoja Lole Djukića, posneta pred več kot štiridesetimi leti, na posrečen način združuje oba svetova in poskrbi za niz komičnih situacij, ki bodo nasmejale tudi vas.
13:27
Galerija 1 - Kentaver
Niz risanih filmov o zelo znanih umetniških delih iz slikarstva in kiparstva. Zastopana so dela Leonarda, Picassa, grških umetnikov, Goye ...
13:28
Vse to
14:00
Signali nad mestom
Ker je bil srečen izid ukrepa že v bližini, se partizani odločijo za tvegan in skrajno negotov preboj preko mostu ...
15:23
Vice
Gruča trgovcev iz bližnjih vasi, mest in okolice prihaja na sejem v Benkovac, na katerem od zore do mraka potekajo pogajanja, ponudba, kupovanje ... Ljudje barantajo, pojejo, veliko jejo in pijejo.
15:47
Tržnica
Večja naklonjenost domačemu kot uvoženemu blagu je prisotna pri vseh odjemalcih, saj verjamejo, da je domače vedno boljše, kvalitetnejše in raste bolj naravno, ne glede na to, ali je res tako.
16:00
Skoraj povsem običajna zgodba
Po treh letih in pol zveze Irena in Vlada prideta do prelomne točke v njunem odnosu: v mesto se vrne Marija, dekle, v katero je bil Vlada zaljubljen. To je trenutek odločitve za njuno zvezo, zvezo dveh ljudi, ki sta že na poti v četrto desetletje svojih življenj. Njune nesporazume komentirata njuna najboljša prijatelja Bane in Anja.
17:17
Mariška band
17:47
Ljubitelji cvetja
Eksplozivno cvetje postane norija, stvar družbenega ugleda. Ljudje imajo novosti raje kot naravno lepoto. Konec je predvidljiv.
18:00
Lisice
Zgodbe o Mimi, Branki, Staši in Nadi, ki poskušajo najti princa svojih sanj, a pri tem niso najbolj uspešne. Ob izteku svojih dvajsetih let sklenejo, da jim je leto pred tridesetim rojstnim dnem še zadnja priložnost, da najdejo ljubezen in se poročijo. Lisice je pripoved o samosvojem lovu na srečo, o bežanju pred ustaljenim načinom življenja odraslih, pripoved o novi senzibilnosti.
18:50
Moja Jugoslavija
Blaško Gabrić ni želel ukinitve Jugoslavije, zato si je ustvaril svojo mini državo. A v svojem prepričanju ni ostal osamljen in kmalu je dobil somišljenike. Ti so prišli iz vseh koncev v Subotico.
19:25
Začarani princ
To je film o praznih govoricah, o nerazumevanju in posledicah vsega tega.
19:35
Hlapičeve nove dogodivščine
19:59
Largo
20:05
Boomerang
Kaj padec Miloševića pravzaprav pomeni? Za Bobija, Mikija, Tonija in Olgo ne prav dosti. Preživeli so vojno, vendar jim je ta zapustila mnogo globokih ran in jih spremenila v navadne zgube, ki povrhu vsega nimajo ničesar več izgubiti. Preživljajo se s prodajo vsega, kar najdejo, tudi orožja in mamil. Spoznamo njih kot tudi številne druge beograjske prebivalce, med drugim policiste in kriminalce, filmofile, taksiste, pijance, starejše in mlajše ženske. Vse te osebne zgodbe se prepletajo v enem samem središču – Cafe Boomerangu.
21:33
Razorubičenje
22:00
Nacionalna liga
Teden življenja Branimira Mitrovića "Floyda". Živi brezskrbno življenje gizdalinskega Beograjčana. Zanemarja svoje dekle in se izogiba kakršnikoli odgovornosti. Vse, kar ga zanima, je odločilna tekma v soboto...
23:40
Pesem je odpeta