TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 21.05.2016
23:40
Razvrednotenje nasmeha
Heralić je zahteval nadomestilo za uporabo njegove podobe na denarju, ki pa ga ni dobil. Umrl je leta 1971 kot delavni invalid, v skrajni revščini.
23:55
Largo
00:00
Horoskop
Mesto terorizirajo mladi delinkventi, ki še posebej vzamejo v precep mlado prodajalko časopisov. Stavijo celo, kateri izmed njih jo bo imel prvi.
01:23
Pozabljeni
Tako blizu, pa vendar tako daleč od civilizacije životari dvajset preostalih stanovalcev slikovitega hribovja.
02:00
Vredno, da pojemo o tem
03:24
Otroške sanje na peronu
Spijo v vagonih in na hodnikih zagrebške železniške postaje. Sanjajo o bodočih poklicih, partnerjih, toplem domu. Ampak kako naj odidejo iz kroga brezdomcev, prostitucije in popravnih domov brez kakršnekoli pomoči?!
03:58
Largo
04:00
Samo enkrat se ljubi
Mladi partizan Tomislav in njegovi partijski prijatelji morajo organizirati družabno življenje v mestu nedaleč od Zagreba. V mesto pridejo tudi igralci, med njimi lepa Beba, balerina meščanskega rodu, v katero se Tomislav zaljubi. Kmalu se poročita. Njeni starši ne sprejemajo novih časov, Tomislavove osebne odločitve pa ne odobrava niti partija.
05:40
Pesem je odpeta
05:58
Largo
06:00
Lov na jelene
Ivan Šušnjar se po mnogih letih vrne v rodno mesto, ki ga je zapustil po 2. svetovni vojni, ker se je bal, da bi ga nova oblast lahko preganjala. Partizani sedaj želijo njegovo imetje. Ker želi dokazati svoj prav, gre v pravdo.
07:39
Tito v Kraljevici
Tita sta na obisku spremljali tedanja žena Pelagija in hči.
07:57
Largo
08:00
Skupaj
Film govori o nezaposleni materi z dvoletnim otrokom. Skuša najti zaposlitev in si ustvariti normalno življenje v tem norem svetu. Z možem govori po telefonu vsak dan. On dela pri prodajalcu avtomobilov. Borita se za to, da preživita dan.
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Poletje v školjki
Tomaž je tipičen najstnik z vsakdanjimi problemi, ki spadajo k odraščanju. Trpi, ker se mama in oče ne razumeta. Edino veselje mu prinese školjka, ki mu jo je podaril mornar Luka. On je tudi edina odrasla oseba, ki Tomaža razume. Nekega dne Tomaž spozna lepo Mileno in z njo doživi svojo prvo ljubezen.
11:40
Kosilo
12:00
V nevihti
Jure je za seboj pustil vdovo Roso in hči, s katerima se Drago skuša ustaliti. Kot da jima tuje obrekovanje ne bi povzročalo že dovolj težav, se v mestecu pojavi kriminalec Vičenco s svojim dekletom. Vičenco pozna Draga že od prej in ga izsiljuje z nekaterimi "grehi iz preteklosti", kar pa ogrozi odnos z Roso.
13:23
Šest ur do nebes
O Tošeju in njegovi karieri spregovorijo njegovi sodelavci in prijatelji. Takratni preiskovalci opišejo vzroke nesreče, o svojem delu spregovorijo tudi zdravniki. Film posveča posebno pozornost usodni prometni nesreči, s katero so povezane tudi nekatere teorije zarote. Tošejevo poslednjo pot predstavi vzporedno z analizo njegovih načrtov za prihodnost in nadaljnji razvoj kariere.
13:49
Krek
14:00
Živa resnica
Film prepleta fikcijo in življenjsko zgodbo igralke Božidarke Frajt. Posnet je v stilu cinéma vérité. Z veliko mero improvizacije je bil skoraj revolucionaren korak naprej v precej zavrti in ideologizirani hrvaški kinematografiji v začetku 70. let. Najprej je bil nerazumljen in podcenjevan, danes pa kritiki film ocenjujejo kot enega najboljših hrvaških filmov.
15:17
Pod jasnim nebom
40-letnik živi enolično življenje s svojo tiransko, invalidno materjo, brez prijateljev, brez dekleta ter brez bližnjih in toplih odnosov s komerkoli.
15:46
Potnik drugega razreda
Na vlaku se srečuje z veliko ljudmi, z različnimi karakterji. A ne sreča prijatelja. Na koncu izstopi sam, kakor je tudi vstopil.
15:57
Largo
16:00
Vohun v petkah
Uslužbenec se zamaskira v čistilko in poskuša priti do ekskluzivnih posnetkov svetovnih glasbenih zvezd, ki bi direktorici zagotovili bančne kredite, potrebne za izgradnjo studia.
17:15
Leta rje
Film o ljudeh, ki opravljajo najtežja dela v ladjedelništvu, saj jih ogrožajo prah, rja, strupeni plini in nečloveški pogoji dela brez počitka.
17:56
Largo
18:00
Mož, ki je preveč vedel
Dr. Ben MacKenna z ženo Jo in desetletnim sinom Hankom odpotuje na počitnice v Maroko. Na poti spoznajo prijaznega, a sumljivega Francoza Louisa Bernarda, ki jim začne postavljati vrsto osebnih vprašanj. Naslednji dan na bližnji tržnici nekdo zabode nekega Arabca. Zgrudi se zraven Bena, ki v njem prepozna Bernarda. Preden izdihne, mu Bernard zašepeta nekaj o umoru tujega dostojanstvenika v Londonu. Na policiji Ben izve, da je bil Bernard tajni agent. Nato izve še, da so mu neznanci ugrabili sina.
19:15
Tržnica
Večja naklonjenost domačemu kot uvoženemu blagu je prisotna pri vseh odjemalcih, saj verjamejo, da je domače vedno boljše, kvalitetnejše in raste bolj naravno, ne glede na to, ali je res tako.
19:25
Ljubezen in film
19:35
Mali leteči medvedki
S svojimi krilci švigajo naokoli in v zraku puščajo pisane sledi. Vendar jim veselje kvarijo zlobne podlasice, ki ne izbirajo sredstev, da dosežejo svoje cilje, in vedno znova ogrožajo neokrnjeno naravo. Leteči medvedki pa so pravi borci za ohranjanje naravnega okolja in s svojo iznajdljivostjo podlasicam ne dovolijo, da bi uničile naravna bogastva.
19:59
Largo
20:05
Bitka na Neretvi
V začetku leta 1943, so nemški generali, po osebnem Hitlerjevem naročilu, začeli z izvajanjem načrta "Weiss"- uničiti partizanske enote. Pod pritiskom precej močnejšega sovražnika, partizani z Vrhovnim poveljstvom, 4500 ranjenci in obolelimi za tifusom, ostanejo obkoljeni v dolini Neretve. Obstaja samo en most za prečkanje reke, kjer na drugi strani čakajo sovražne sile. Tito ukaže uničenje mostu čez Neretvo ...
22:51
Tekač
23:00
Vlada Mitrović
23:52
Več kot igra
00:00
Košava
Med njiju pride mladenka, ki je že imela razmerje s tihotapcem, vendar se zateče k prvemu, kjer obupano poskuša najti srečo in mir.
01:18
Mica Trofrtaljka in zgodbe
Izvajala je nespodobne glasbene hite, ni imela podpore medijev, preživela je megazanimivo življenje.