TV sporedi

TV spored - KLASIK TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

KLASIK TV
TV spored za KLASIK TV

spored za datum: 26.06.2016
00:00
Človek, ki ga je treba ubiti
Agent Farfa se Satonu izneveri, saj si pridobi naklonjenost in zaupanje ljudi, zaljubi se, vendar tudi tragično konča.
01:45
Mravlje
02:00
Življenje z očetom
04:00
Črna mačka, beli mačkon
Nekje ob obali Donave živi čudaški prevarant Matko. Po neuspelem poslu se znajde v dolgovih, zato mora svojega 17-letnega sina Zareta zaročiti s sestro norega gangsterja Dadana. Dadan se že nekaj časa trudi, da bi svoji sestri Pikapolonici našel ustreznega moža, ampak njena neprivlačnost in pritlikavost sta se izkazali za oviro. Nad poroko ni navdušen nobeden od zaročencev: Zare je že nekaj časa zaljubljen v svetlolaso natakarico Ido, Pikapolonica pa čaka na princa na belem konju. Ko se sin nekega drugega gangsterja odloči, da je Pikapolonica njegova sorodna duša, sledi poroka, polna neukrotljivega kaosa.
06:00
Skrivnost Nikole Tesle
Mlad in nadarjen izumitelj Nikola Tesla odhaja v Ameriko in dobi službo v podjetju slavnega Edisona. Za neodvisne projekte pridobi financiranje Georgea Westinghousa. Za Teslove ideje se zanima tudi J. P. Morgan, Edison pa financiranje zavrača, ker noče neželenega konkurenta.
07:45
Janko in Metka
Sodobna Janko in Metka imata otroka, ki sta žrtvi sodobne vzgoje. Postaneta strah in trepet okolice. Nekega dne pa na oddihu s starši uideta v gozd in tam najdeta hišo iz čokolade in bonbonov ...
07:55
Largo
07:57
Largo
08:00
Šport v ponedeljek
09:30
Otroška TV
Glasbeno-animirani program.
10:15
Hlapičeve športne igre
11:10
Cirkuške miniature - Embel Riva par s koturom
11:16
Sir in smetana
Mlekarice so ene izmed zaščitnih znakov Zagreba, vendar so ob tranziciji ogrožena vrsta. Ali lahko mlekarice, sir in smetana vstopijo v EU? Kdo jim lahko pomaga in kako?
12:00
Gospodična Stone
14:00
Mesto
15:30
Peklenski dotik
15:47
Moderna basen
Bogati lovec kupi odstrel leva. Lev dostojanstven in pogumen, pogine korektno. Reven lovec kupi odstrel zajca. Zajec zbeži v divjino, vendar tam doživlja take težave, da se zopet vrne v rezervat. Ker so živali nenavajene življenja v divjini, jim to očitno ustreza.
16:00
Hitler iz naše vasi
O razmerah v Banatu na začetku 2. svetovne vojne aprila 1941. nekateri nemci pristopijo k Wehrmachtu. Lokalni pijanček Leksi v tem vidi svojo priložnost.
17:27
Šest ur do nebes
O Tošeju in njegovi karieri spregovorijo njegovi sodelavci in prijatelji. Takratni preiskovalci opišejo vzroke nesreče, o svojem delu spregovorijo tudi zdravniki. Film posveča posebno pozornost usodni prometni nesreči, s katero so povezane tudi nekatere teorije zarote. Tošejevo poslednjo pot predstavi vzporedno z analizo njegovih načrtov za prihodnost in nadaljnji razvoj kariere.
17:54
Peti
Humoreska o ljudski trmoglavosti, ki je prikazana skozi igro skladnega kvarteta in neuničljivo »škodljivega« trobentača.
18:00
Hiša na prekletem hribu
19:16
Tisk
19:35
Hlapičeve nove dogodivščine
20:05
Kdo neki tam poje
Nekje v srcu Šumadije avtobus zasebnega podjetja Krstić pobira potnike na postajah in jih pelje v Beograd. Vsak izmed njih ima svojo zgodbo. Tu je kmet, ki je na poti k sinu v vojsko, meščan, ki zbira narodne reke, pevec na poti na avdicijo, mladoporočenca, ki gresta na morje, dva cigana s harmonikami in na koncu še lastnika avtobusa, oče in sin Krstić. Njihovo potovanje je polno številnih preprek in nezgod, tako tragičnih kot komičnih.
21:28
Neodgovornost
On je Tom Sawyer, ona Alica v čudežni deželi. Mislita, da si lahko vse dovolita. Ona naj bi čez poletje šla k babici. Prvič tudi izkusi ljubezen.
21:45
Ritka
22:00
Nori dnevi
Čas preživljajo v lokalni kavarni. Opazuje jih Klempo, delavec, ki ga vaščani imajo za revnega ...
23:31
Vice
Gruča trgovcev iz bližnjih vasi, mest in okolice prihaja na sejem v Benkovac, na katerem od zore do mraka potekajo pogajanja, ponudba, kupovanje ... Ljudje barantajo, pojejo, veliko jejo in pijejo.
23:55
Galerija 6 - Gola Maya
Niz risanih filmov o zelo znanih umetniških delih iz slikarstva in kiparstva. Zastopana so dela Leonarda, Picassa, grških umetnikov, Goye ...
23:57
Largo