TV sporedi

TV spored - Oto

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Oto
TV spored za Oto

spored za datum: 25.08.2015
06:00
Nal in Lili
06:05
Mufki
Liza je pristala v postelji, saj ima norice in se zato že cel dan dolgočasi. Na pomoč pokliče mufke, da bi ji delali družbo, ker njeni prijatelji ne vedo, kaj pomeni biti bolan in imeti norice, pa se Liza nazadnje prelevi v bolničarko. Zdravniška torba, ki jo je pričaral Leopold, ji pri tem zelo pomaga.
06:15
Jaka na Luni
06:25
Žabec in prijatelji
Zunaj divja hudo neurje, takšno, kot še nikoli doslej. Ko skuša Žabec oditi ven, ga veter odnese naravnost nazaj v njegovo hišo, za nameček pa se podre še drevo naravnost pred njegovim domom, tako da Žabec ne more več skozi vhodna vrata! K sreči Žabcu na pomoč priskočijo njegovi zvesti prijatelji.
06:35
Zojina omara
06:45
Dibo
07:00
Jaka na Luni
07:10
Maša in medved
Mašo ugrabita volkova, medveda pa obvestita, da svojo malo prijateljico lahko odkupi z vsebino svojega hladilnika. A medved se ne sekira kaj dosti, saj zelo dobro ve, kaj sta si volkova nakopala z Mašo.
07:15
Nal in Lili
07:20
Tika taka
07:30
Rori, dirkalnik
07:40
Mojster Miha
07:55
Nal in Lili
07:58
Medved Rupert
08:05
Zojina omara
08:20
Dibo
08:30
Tika taka
08:45
Skrivnostni ranč
Lea in Andrej morata uspešno opraviti izpit za vodnika, če hočeta poleti voditi pohod s konji. Hugo jima najde prva turista, svoja bivša sošolca, ki sta se pripravljena z njima odpraviti na poskusni pohod. Toda namesto nevarne pustolovščine, ki sta jo pričakovala fanta, se izlet s konji izkaže za precej dolgočasnega, saj morata ves čas upoštevati pravila in navodila. Fanta se zato odločita za nevaren ukrep, ki ju hitro spravi v nevarnost.
09:05
Pingvini v vesolju
09:30
Madagaskar 2
Med živalicami so lev Aleš, zebra Martin, povodni konj Slavka in žirafa Milko. Sedaj sklenejo, da se vrnejo nazaj v New York. Pingvini ‘mojstrsko’ popravijo staro strmoglavljeno letalo in tako družba odleti z otoka. Toda nekaj se zalomi, saj v zraku ostanejo samo kratek čas in se kar naenkrat znajdejo v Afriki. Tam prvič srečajo svoje sorodnike, ki svobodni živijo v divjini.
10:55
Ever After High: Pravljična šola
11:05
Fish in Chips
11:20
Ninjago mojstri Spinjitzu
11:40
Super ekipa
12:05
Otroci, to smo mi
12:25
Diego in prijatelji
12:35
Medved Rupert
12:45
Mojster Miha
13:00
Jaka na Luni
13:10
Roli Poli Oli
Oli mora čez vikend napisati dnevnik o svojih dogodivščinah, ki ga bo nato prebral razredu. Ker se boji, da je njegovo vsakdanje življenje preveč dolgočasno, se odloči majčkeno napihniti stvari. Mu bodo sošolci verjeli?
13:30
Skrivnostni ranč
Samanto in njenega Bonbona ter Leo in njenega Mistrala ugrabijo tihotapci, ki bi radi njuna konja prodali čez mejo. Lea in Samanta sta tako primorani združiti moči in se rešiti iz nevarne situacije, še preden tihotapci uresničijo svoje namere. Ko njun načrt spodleti, se dekleti znajdeta v še večji nevarnosti. Anja, Andrej in Hugo jima k sreči kmalu priskočijo na pomoč.
14:00
Super ekipa
14:20
Pingvini v vesolju
14:40
Waybuloo
15:00
Tika taka
15:10
Dibo
15:25
Tika taka
15:35
Skrivnostni ranč
Lea in Andrej med jezdenjem naletita na suhljatega in izčrpanega ponija. Odpeljeta ga na ranč, da bi poskrbela zanj in našla njegovega lastnika. Toda še preden to storita, poni skrivnostno izgine. Lea in ostali se zato odpravijo v Klub ponijev, kjer je najdeni poni nekoč živel. Najstniki odkrijejo, da tamkajšnji lastnik ostarele ponije zapre v klet, kjer poniji brez hrane in pijače počasi umirajo.
16:00
Ninjago mojstri Spinjitzu
16:25
Fish in Chips
16:35
Power Rangers: Samuraj
17:00
Otroci, to smo mi
17:20
Mojster Miha
17:30
Diego in prijatelji
17:40
Tika taka
17:50
Nal in Lili
17:55
Dibo
18:10
Žabec in prijatelji
Žabec se ne počuti najbolje. Ves čas mu je vroče ali pa ga zebe, in v prsih ima zelo čuden občutek. Zajec meni, da je žabec takšen zato, ker je zaljubljen, toda v koga? In kako naj svojo ljubezen izrazi? Morda z največjim skokom, kar jih je kdaj izvedel?
18:15
Mojster Miha
18:25
Jaka na Luni
18:35
Maša in medved
Maši je dolgčas, ker nima nikogar, s komer bi se igrala. Zato se poda v gozd in tam naleti na čudno hiško. Tako spozna medveda. Čeprav je Maša drobna punčka, postane ogromen medved njen najboljši prijatelj.
18:40
Rori, dirkalnik
18:50
Diego in prijatelji
19:05
Skrivnostni ranč
Samanto napade pobesnela divja žival. Priseže, da je bil volk, zato se odloči za maščevanje. Z očetom in njegovimi kavboji se odpravi na lov za njim, Lea in njeni prijatelji pa medtem odidejo v zavetišče, kjer želenega volka hitro izsledijo in ga pripeljejo nazaj na ranč. Čeprav so najstniki prepričani, da je volk nedolžen, se kmalu zatem zgodi nov napad neznane pobesnele živali, kar vaščane prepriča, da je na delu res nevarni volk.
19:30
Tara
19:50
Pingvini v vesolju
20:15
Super ekipa
20:25
Super ekipa
20:35
Yu-Gi-Oh!
Ko Pegasus dokaže, da lahko res bere misli, je Yugi že skoraj pripravljen obupati, a njegovi prijatelji mu stojijo ob strani.
21:00
Naša mala klinika
Dopusta je konec in zdravniki ter ostalo osebje se zberejo na svojih delovnih mestih. Zdravniško osebje ima takoj sestanek, na katerega Velepičeva povabi še ostale. Ima veliko novico, ki za spremembo pri vseh sproži odobravanje. Na NMK bodo v kleti odprli svojo kantino, kjer bodo vsi našli mir in zaslužene trenutke oddiha. Da bo vse v skladu z ekonomsko računico, se je s Šolo za gostinstvo in turizem dogovorila, da bodo imeli vsak teden na praksi drugo natakarico, kar bo seveda za NMK brezplačno. Mile in Cveto morata v kleti pripraviti vse za otvoritev kantine, a kaj, ko spodaj straši ...
21:40
Naša mala klinika
Zdravilišče je NMK dolžno kar nekaj denarja, zato predlagajo kompenzacijo, da bi nekdo iz NMK izkoristil njihove usluge. Na telefon se javi Veso in ker se mu zdi gospod Debevc res potreben raznih masaž, ga pošlje v zdravilišče. Iz zdravilišča jim pošljejo še eno darilo, umetnega okostnjaka. Ko v službo pride poletno razpoložena Velepičeva, od zdravnikov zahteva, da takoj naredijo popis pacientov, ker se njej mudi na službeno pot. Seveda noče priznati, da namerava izkoristiti usluge zdravilišča! Pojavi pa se še en problem: ne morejo popisati pacientov, ker je gospod Debevc nepojasnjeno izginil, najdejo samo okostnjaka ...
22:20
Naša mala klinika
Mama Jarc pripelje svojemu sinčku novo punco, ker je on tak' smotan, da si ne zna sam babe najt', pa tudi sama bi rada počasi že bila babica. Jarcu seveda Ančka, kakor je njegovi samooklicani zaročenki ime, ni všeč, ker je bolj preproste in v nekaterih stvareh še preveč odprte narave. Se pa vanjo zaljubi Cveto, ki po nekem čudnem spletu okoliščin misli, da je ona zaročenka predstojnika Krote, zato mu takoj pove, naj si najde žensko svojim letom primerno. Ko mu Krota odvrne, da Ančka sploh ni zanj, ampak za njegovega vnuka, ki naj bi ga poučila v nekaterih rečeh, Cveto znori in se odloči Ančko ugrabit.
23:10
Preveč brihtni
23:35
Preveč brihtni
23:55
Nočni program Oto