TV sporedi

TV spored - Oto

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Oto
TV spored za Oto

spored za datum: 31.08.2015
06:00
Nal in Lili
06:05
Mufki
Liza bi rada svojim prijateljem pokazala lutkovno igrico, ki so jo danes igrali v vrtcu. Takoj, ko pove svojo željo, se na podstrešju prikažejo stare igrače in druge drobnarije. Liza na hitro sestavi gledališče, toda kaj, ko ne računa na to, da mufki sploh ne vedo, kaj lutkovno gledališče sploh je.
06:15
Jaka na Luni
06:25
Žabec in prijatelji
Na mrzel in zasnežen zimski dan si žabec zaželi, da bi imel prijatelja, s katerim bi se igral. Raca, zajec in pujsa se radi drsajo na ledu, toda žabec ne mara drsanja in je edini izmed prijateljev, ki ne mara mrzlega vremena. Njegovo razpoloženje se izboljša, ko na dvorišču naredi sneženega moža.
06:35
Zojina omara
06:45
Dibo
07:00
Jaka na Luni
07:10
Maša in medved
Medved se odpravi na ribarjenje, ker tako kot vsak ribič upa, da bo tam užival v miru in naravi. Hočeš nočeš pa se mu pridruži mala Maša, kar seveda pomeni, da ne bo nobenega miru in tišine.
07:15
Nal in Lili
07:20
Tika taka
07:30
Rori, dirkalnik
07:40
Mojster Miha
07:55
Nal in Lili
07:58
Medved Rupert
Rupert in Bert si želita, da bi s hiše na drevesu s teleskopom videla veliko več kot pa vidita sedaj. Zato prosita Ping Pong, da jima s čarovnijo omogoči boljši razgled. Čarovnija je mogočnejša kot sta pričakovala. S teleskopom poletita in res imata boljši razgled. Sprva sta navdušena, nato pa čedalje manj. Kako priti s tega teleskopa?
08:05
Zojina omara
08:20
Dibo
08:30
Tika taka
08:45
Ninjago mojstri Spinjitzu
09:05
Diego in prijatelji
09:25
Nal in Lili
09:30
Smrkci
Ata Smrk, Smrketa, Glavca, Zmrda, Hrabri in ostala druščina se tokrat znajdejo na begu pred zlobnim čarovnikom Gargamelom in njegovim mačkom Azraelom, zato zapustijo svojo pravljično gozdno vasico in pristanejo sredi New Yorka. Skrijejo se pri mladem paru, ki pričakuje dojenčka in kmalu občuti vso kaotično ustvarjalnost zabavnih modrih škratov. Toda Gargamel je odločen, da Smrkce ujame v svojo pest na vsak način.
11:05
Fish in Chips
11:20
Yu-Gi-Oh!
Joey je deležen vseh možnih ponižanj na račun svojih sposobnosti dvobojevanja. Da se dokaže, sprejme dvoboj, kjer bo igral brez pomoči.
11:40
Spuži Kvadratnik
12:05
Otroci, to smo mi
12:25
Diego in prijatelji
12:35
Medved Rupert
12:45
Mojster Miha
13:00
Jaka na Luni
13:10
Diego in prijatelji
13:20
Lego prijateljice
13:40
Grozni Gašper
V šoli morajo po novem nositi uniforme. ''Ja, pajade!'', si misli Gašper in se na vse pretega izogiba uniformi. Prepričan je, da se v šoli nihče več ne zabava, ker vse skrbi, da si bodo popackali uniforme. Pa še vsi so videti enaki in se sploh ne ločijo med seboj. Hevreka!
14:00
Super ekipa
14:20
Pingvini v vesolju
14:40
Waybuloo
15:00
Tika taka
15:10
Dibo
15:25
Tika taka
15:35
Pravljična šola: Dan spomina
Medtem ko se večina učencev na pravljični šoli veseli praznovanja ob Dnevu spomina, je Raven zaskrbljena in nesrečna, saj mora sprejeti pomembno odločitev. Dijaki šole morajo namreč podpisati Knjigo legend in s tem prisegajo, da bodo sledili potem svojih pravljičnih staršev. K sreči Raven na pomoč priskoči Madeline, ki jo odpelje v knjižnico in ji predstavi skrivnostno osebo. Bo končno dobila odgovor na vprašanje, ki jo muči?
16:00
Lego Chima
16:25
Fish in Chips
16:35
Power Rangers: Samuraj
17:00
Otroci, to smo mi
17:20
Mojster Miha
Miha je zgradil novo mlinsko kolo za stari vaški mlin, zdaj pa ga mora s svojimi prijatelji na domačem dvorišču najprej razstaviti, odnesti skozi močvirje do mlina in tam spet sestaviti. Vojko pri tem presenečen izve, da bo prav on vodja celotnega konvoja, ki bo dele mlinskega kolesa prinesel do mlina, medtem ko bo Miha medtem pri mlinu pripravil vse potrebno za gradnjo. Vojko je odločen, da se bo kot vodja izkazal brez napak, a žal ne gre vse po njegovih željah.
17:30
Diego in prijatelji
17:40
Tika taka
17:50
Nal in Lili
17:55
Dibo
18:10
Žabec in prijatelji
Žabec nekega dne na travi najde negibnega kosa. Zaskrbljen nad njegovim stanjem se žabec odpravi k svojim prijateljem, saj ne ve, kaj je narobe z njim in kako mu pomagati.
18:15
Mojster Miha
18:25
Jaka na Luni
18:35
Maša in medved
Maša se igra v snegu in tako odkrije neznane sledove. Ker nikakor ne more ugotoviti, kateri živali pripadajo sledi, se na pomoč obrne na medveda. Medved ji po najboljših močeh poskuša razložiti, katera žival bi to lahko bila.
18:40
Rori, dirkalnik
18:50
Diego in prijatelji
19:05
Bratz
19:25
Shrek tretji
Toda kaj, ko ta ne traja dolgo. Na veliko presenečenje vseh v kraljestvu nepričakovano umre kralj Harold, prestol pa naj bi podedovala prav Fiona in Shrek. Toda glede na to, da Fiona pričakuje otroka in je Shreku malo mar za dvorno življenje, se novopečeni zakonski mož odloči, da bo poiskal Fioninega uporniškega bratranca Artieja, ki naj bi prevzel prestol. Toda medtem ko se Shrek z Osličkom in Obutim Mačkom odpravi po Artieja, se v kraljestvu ponovno prikaže Sanjski Princ z zlobnim Kapitanom Kljuko, ki bi se rad na silo polastil prestola. Toda Princ ni računal na Fiono in njene prijateljice Sneguljčice, Trnuljčice in Motovilke, ki so odločene, da bodo zaščitile kraljestvo.
21:00
Naša mala klinika
Veso dobi recept za super kremo, ki ljudi za deset let pomladi. Takoj jo nameša skupaj in vsi na kliniki, razen Velepičeve in njega, si jo namažejo. Nato šele ugotovi, da se kreme ne da odstraniti. Veso takoj kliče znanca Danilčija, ki mu je povedal za ta čudežni recept, in ga prosi za pomoč. Ta mu pomaga tako, da mu pove skrivnostno uganko, ki jo potem rešuje cela klinika, samo da bi prišli do spojine, ki jim bo pomagala spraviti žavbo z obraza, še preden jih vidi Velepičeva.
21:40
Naša mala klinika
Velepičeva spet prihaja s senzacionalno novico. Dobila je italijanskega investitorja, ki je za pohištvo na NMK pripravljen odšteti kar 2 milijona evrov! Žal se izkaže, da je gospod Smerducci pripravljen investirati v svojo hišo, ki jo bo dobil nazaj po denacionalizacijskem postopku. Manjka samo ena malenkost: pogodba, da je g. Smerducci zakonit lastnik, je skrita nekje v prostorih NMK. Osebja na kliniki ta novica seveda ne razveseli. Psihiater Bogo je zaskrbljen, ker nima dovolj pacientov, zato mu grozi, da bo izgubil službo. Spet je na Vesotu, da rešuje vse probleme ...
22:20
Naša mala klinika
Veso dobi v varstvo mesojedo rastlino, zato se odpravi na lov za muhami. Na NMK pride nadvse stroga zdravstvena inšpektorica, da bi preverila kirurško strokovnost. Medtem ko Veso išče muhe, lačna rastlinica pohrusta vse, kar ji pride pod nos. Na kliniko dobijo harekrišnovca z gangreno na nogi. Da bi se izkazal pred inšpektorico, se Jarc odloči, da bo naredil transplantacijo noge. Ker rastlina pohopsa vse pred sabo, se nekoliko zaplete z ustrezno nogo, a na koncu je pacient zelo zadovoljen z rezultatom.
23:10
Preveč brihtni
23:35
Preveč brihtni
23:55
Nočni program Oto