TV sporedi

TV spored - Planet TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Planet TV
TV spored za Planet TV

spored za datum: 06.01.2018
00:15
Piramida
Grozljivka
Izvirnik: The Pyramid
Režija: Grégory Levasseur
Igrajo: Ashley Hinshaw, Denis O'Hare, James Buckley, Christa Nicola, Amir K, Faycal Attougui
Ocena IMDb: 4,6/10

Starodavne skrivnosti sveta so od nekdaj burile domišljijo, pritegnile radovednost in priklicale zle uroke nad raziskovalce.

Ekipa ameriških arheologov v Egiptu odkrije nenavadno piramido, drugačno od vseh drugih – in arheologi nenadoma odkrijejo, da niso le ujeti vanjo, temveč so postali plen nekomu ali nečemu smrtonosnemu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
02:05
Nočni program
Informativni
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
07:00
TV prodaja
Propagandni
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
07:30
Klub Mikija Miške
Risani, 1. sezona, 21. del
Izvirnik: Mickey Mouse Clubhouse
Režija: Sherie Pollack
Igrajo: Tony Anselmo, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor, Wayne Allwine, Jim Cummings
Ocena IMDb: 5,9/10

Miki reši Božička!: Bliža se božič in težave nastanejo, ko se Božičku pokvarijo sani na vrhu gore Bela omela. Če kdo hitro ne reši Božička, potem sploh ne bo božiča. Prijatelji se podvizajo, da bi ga rešili. Potrebovali bodo par smuči, žaromet in skrivnostno miškorodje.

Serija se osredotoča na reševanje različnih težav, s katerimi se soočajo otroci.

Zabavali nas bodo Miki Miška, Jaka Racman, Pluton in ostali risani junaki.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
08:00
Klub Mikija Miške
Risani, 1. sezona, 22. del
Izvirnik: Mickey Mouse Clubhouse
Režija: Sherie Pollack
Igrajo: Tony Anselmo, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor, Wayne Allwine, Jim Cummings
Ocena IMDb: 5,9/10

Zdravnica Jakica: Jakica bi bila rada zdravnica in bi rada dobila zdravniško značko. Prijatelji se bodo igrali zdravnike in klub spremenili v zdravniško ordinacijo, kjer jih bo Jakica lahko zdravila. Tokratni pripomočki so žirafa, pujsek hranilnik, povečevalno steklo in skrivnostno miškorodje.

Serija se osredotoča na reševanje različnih težav, s katerimi se soočajo otroci.

Zabavali nas bodo Miki Miška, Jaka Racman, Pluton in ostali risani junaki.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
08:30
Sofia Prva
Risani, 2. sezona, 25. del
Izvirnik: Sofia the First
Režija: Jamie Mitchell
Igrajo: Ariel Winter, Darcy Rose Byrnes, Travis Willingham, Sara Ramirez, Zach Callison, Tim Gunn
Ocena IMDb: 7,1/10

Ko Sofia pomaga trem škratom, ji da amulet posebno moč, s pomočjo katere se lahko pomanjša. A ker ne uboga svoje mame, jo amulet uroči in ji prepreči, da bi bila spet tako velika kot prej.

Risanka o prikupni deklici Sofii, ki je živela običajno življenje na vasi, a se je preselila na dvor po poroki svoje mame s kraljem.

Sofia se znajde v veličastnem, a včasih tudi begajočem kraljevskem svetu, kjer se pridruži polbratu Jaku in polsestri Amber. S preostalimi princi in princesami obiskuje kraljevo šolo, ki jo vodijo tri dobre vile (iz Disneyjeve risanke Trnuljčica). Sofia se ves čas spopada z novimi izzivi, v katerih dokazuje, da je prijazna, ljubeča, iskrena, pogumna in dostojanstvena, kot mora biti vsaka prava princesa. V posameznih epizodah se pojavijo tudi junakinje iz Disneyjevih risank, kot so Pepelka, Trnuljčica, Jasmine, Belle …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
09:00
Združeni Maščevalci
Animacija, 2. sezona, 21. del
Izvirnik: Avengers Assemble
Režija: Tim Eldred
Igrajo: Roger Craig Smith, Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Troy Baker, Bumper Robinson, Travis Willingham
Ocena IMDb: 7,1/10

Spektri: Novi član Maščevalcev, Ant-Man, se začne kesati svojih starih grehov, ko začne obiskovati nekdanje stranke in zahteva nazaj tehnologijo, ki jo je izdelal zanje. Njegovo iskanje privede njega in Maščevalce do neverjetnega boja z Dr. Spektrumom iz Eskadrona.

Avanture Marvelovih superjunakov.

Lahko najmogočnejša ekipa superjunakov pozabi na medsebojna nesoglasja in zdrži pod eno streho dovolj dolgo, da reši svet pred popolnim uničenjem? Odgovor se bo razkril, ko Rdeča lobanja in M.O.D.O.K. napovesta vojno Maščevalcem. V pustolovski risani seriji Združeni Maščevalci se najbolj znani superjunaki na svetu – Iron Man, Hulk, Stotnik Amerika, Thor, Sokolje oko, Črna vdova in novinec Sokol – združijo v boju, ki bi bil za vsakega posameznika pretrd oreh. Zdaj ko živijo in trenirajo skupaj v stolpu Maščevalcev, ki je njihov novi štab, morajo junaki kljub medsebojnim razlikam sodelovati, da bi obvarovali naš planet. Dr. Poguba bo skušal osvojiti Asgard, Attuma bo s svojo atlantidsko vojsko napadel New York, Drakula bo nad junake poslal hordo vampirjev, a niti najhujši hudobec ne bo kos Združenim Maščevalcem.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
09:30
Vojna zvezd: Uporniki
Animacija, 2. sezona, 1. del
Izvirnik: Star Wars Rebels
Režija: Dave Filoni
Igrajo: Taylor Gray, Freddie Prinze Jr, Vanessa Marshall, Steve Blum, Tiya Sircar, David Oyelowo
Ocena IMDb: 8/10

Obleganje Lotala, prvi del: Uporniki se vrnejo na planet Lotal, da bi pomagali pobegniti imperijski ministrici Tui, vendar jih tam preseneti lord Sithov, Darth Vader.

Risanka v svetu Vojne zvezd.

Animirana saga Vojna zvezd: Uporniki prinaša nove napete dogodivščine. V galaksiji so težki časi, saj ji vladajo zlobni in kruti Imperijci. Imperijci so zasedli oddaljeni planet Lotal in tam naleteli na skupino upornikov z ladje Duh. Pogumni in bistri junaki se spopadajo z Imperijem zla, ki vse bolj osvaja galaksijo in preganja še zadnje preostale Jedije.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
09:55
Najboljši domači video posnetki
Zabava, 20. sezona, 26. del
Izvirnik: America's Funniest Home Videos
Režija: Vin Di Bona
Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Bob Saget, Ernie Anderson, John Fugelsang, Daisy Fuentes
Ocena IMDb: 6,2/10

Pripravite se na smeh, saj vas bo zabavala vrsta smešnih domačih posnetkov.

Gostitelj oddaje Tom Bergeron vabi gledalce, naj pošljejo najbolj smešne domače posnetke. Pogosto vidimo poročne posnetke ali posnetke športnih dogodkov, kjer se pripeti kaj smešnega. Prav nič redki niso tudi posnetki otrok, ki se igrajo s svojimi domačimi ljubljenčki, ki nas znajo presenetiti. Najboljši posnetki so vsak teden tudi bogato nagrajeni. Vsi pa se potegujejo tudi za glavno nagrado v višini 100 tisoč dolarjev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
10:25
Princesin zaščitni program
Komedija
Izvirnik: Princess Protection Program
Režija: Allison Liddi-Brown
Igrajo: Demi Lovato, Selena Gomez, Nicholas Braun, Molly Hagan, Johnny Ray Rodriguez, Jamie Chung
Ocena IMDb: 5,6/10

Ko neznano majhno državo prevzame diktator, princeso Rosalindo vključijo v zaščitni program, saj je njena varnost ogrožena.

Princesa Rosalinda se tako znajde sredi ameriškega podeželja, kjer jo pod svoje okrilje vzame Carter, hčerka agenta, ki ji je rešil življenje. Ta jo skuša naučiti vseh veščin in tipičnega vedenja povprečne ameriške najstnice, kar pa je za Rosie velik izziv. Kljub temu se dekleti hitro zbližata, kar jima pride še kako prav, ko se njuni sošolci iz ljubosumja obrnejo proti njima.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
12:10
Tuje življenje
Drama, 2. sezona, 87. del
Izvirnik: Paramparça
Režija: Cevdet Mercan
Igrajo: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar
Ocena IMDb: 6/10

Drama govori o dveh ženskah iz različnih družbenih slojev, katerih poti se prekrižata, ker jima ob rojstvu zaradi podobnih imen zamenjajo otroka.

Gülseren (Nurgül Yesilçay) je mlada in lepa ženska, ki živi v revni istanbulski soseski. Ko jo zbije avto, jo odpeljejo v bolnišnico, kjer rodi. Istočasno v isti bolnišnici rodi tudi Dilara (Ebru Özkan), ki prihaja iz bogate družine. Dojenčici ob rojstvu zamenjajo in Gülserenino hčerko dajo Dilari, Dilarino pa Gülseren. Čez 15 let Gülseren živi s hčerko Hazal (Alina Boz) in skuša najti moža, ki jo je zapustil. Dela kot prodajalka v majhni trgovini. Dilara medtem živi na veliki nogi s hčerko Cansu (Leyla Tanlar), ima pa težave z možem Cihanom (Erkan Petekkaya). Cansu morajo po nesreči peljati v bolnišnico in tako se razkrije, da Dilara ni njena biološka mati, kar vsem življenje postavi popolnoma na glavo. Cansu je odraščala v bogati družini in je imela vse, Hazal pa je odraščala v revni družini brez oblek prestižnih znamk ali pametnega telefona, zato je nesamozavestna. Ti zapleti razkrijejo odnose med starši in otroki. Kako se bosta odzvali Gülseren in Dilara, ko bosta izvedeli, da nista biološki materi hčerk, ki sta ju vzgajali 15 let? Kako se bo odzvala Cansu, ko bo izvedela, da je njena prava mati revna? Kako se bo odzvala Hazal, ko bo izvedela, da prihaja iz bogate družine, a je odraščala v revščini?

Država: Turčija
Jezik: Turščina
Leto: 2015
13:35
Življenje žuželk
Animacija
Izvirnik: A Bug's Life
Režija: John Lasseter
Igrajo: Dave Foley, Kevin Spacey, Julia Louis-Dreyfus, Hayden Panettiere, Phyllis Diller, Richard Kind
Ocena IMDb: 7,2/10

Življenje malih mravljic na njihovem otoku ni tako popolno, kot je videti na prvi pogled.

Vsako leto se nekaj kobilic zbere pri mravljišču in pojé, kar so jim pripravile mravlje. Darovanje, kot mravlje imenujejo ta obred, je del njihove usode. Nekega dne pa nepriljubljeni Flik vsa nabrana semena po nesreči strese v reko. Kobilice dajo mravljam še eno možnost, da do jeseni zberejo hrano, zato se Flik odpravi iskat žuželke, ki bi se bile pripravljene boriti s kobilicami. Vrne se s cirkuško ekipo, ki vsem zbuja novo upanje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
15:20
The Biggest Loser Slovenija
Resničnostni šov, 1. sezona, 55. del
V šovu bodo pod strokovnim nadzorom in ob pomoči trenerjev Nataše Gorenc in Jana Kovačiča ter dietetičarke Katje Simić, specialistov medicine športa ZVD in voditeljice Špele Grošelj skušali premagati svoje kilograme. Največja izguba bo enemu od tekmovalcev prinesla tudi najvišjo zmago, saj bo domov odnesel (ali odnesla) tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram oziroma skupno največ 50.000 evrov.

Oddaja, v kateri bodo ljudje, ki se borijo z odvečno težo, stopili na pot popolne preobrazbe.

The Biggest Loser Slovenija je resničnostni šov, v katerem bomo kandidatom, ki se borijo z odvečno težo, ponudili vso pomoč in podporo, ki jo potrebujejo za boj s kilogrami. Največja izguba kilogramov bo enemu od tekmovalcev prinesla tudi najslajšo zmago. »Format oddaje je zelo pozitiven, ljudem se bo spremenilo življenje na bolje, poleg tega mi je sama tematika (hujšanje, zdrav način življenja, treningi) pisana na kožo, zato sem se tudi odločila za sodelovanje,« pravi Špela Grošelj, ki bo vodila to oddajo. Del strokovne ekipe, ki bo na poti do novega življenjskega sloga spremljala tekmovalce, pa bosta tudi trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič. Nataša Gorenc je zagrizena športnica in profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. Tudi Jan Kovačič si življenja brez športa ne predstavlja. Je diplomirani kondicijski trener in športni multipraktik. Uživa v vadbi na tisoč in en način in tudi on prisega na zdrav življenjski slog.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
16:55
Najboljši Dan.
Magazin
Tedenski pregled oddaje Dan.

V oddaji bomo obravnavali teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost – od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj – spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
18:00
Galileo
Dokumentarni, 5. sezona, 30. del
Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.

Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
19:00
Tuje življenje
Drama, 2. sezona, 88. del
Izvirnik: Paramparça
Režija: Cevdet Mercan
Igrajo: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar
Ocena IMDb: 6/10

Drama govori o dveh ženskah iz različnih družbenih slojev, katerih poti se prekrižata, ker jima ob rojstvu zaradi podobnih imen zamenjajo otroka.

Gülseren (Nurgül Yesilçay) je mlada in lepa ženska, ki živi v revni istanbulski soseski. Ko jo zbije avto, jo odpeljejo v bolnišnico, kjer rodi. Istočasno v isti bolnišnici rodi tudi Dilara (Ebru Özkan), ki prihaja iz bogate družine. Dojenčici ob rojstvu zamenjajo in Gülserenino hčerko dajo Dilari, Dilarino pa Gülseren. Čez 15 let Gülseren živi s hčerko Hazal (Alina Boz) in skuša najti moža, ki jo je zapustil. Dela kot prodajalka v majhni trgovini. Dilara medtem živi na veliki nogi s hčerko Cansu (Leyla Tanlar), ima pa težave z možem Cihanom (Erkan Petekkaya). Cansu morajo po nesreči peljati v bolnišnico in tako se razkrije, da Dilara ni njena biološka mati, kar vsem življenje postavi popolnoma na glavo. Cansu je odraščala v bogati družini in je imela vse, Hazal pa je odraščala v revni družini brez oblek prestižnih znamk ali pametnega telefona, zato je nesamozavestna. Ti zapleti razkrijejo odnose med starši in otroki. Kako se bosta odzvali Gülseren in Dilara, ko bosta izvedeli, da nista biološki materi hčerk, ki sta ju vzgajali 15 let? Kako se bo odzvala Cansu, ko bo izvedela, da je njena prava mati revna? Kako se bo odzvala Hazal, ko bo izvedela, da prihaja iz bogate družine, a je odraščala v revščini?

Država: Turčija
Jezik: Turščina
Leto: 2015
20:00
Vojna zvezd: Epizoda VII - Sila se prebuja
Znanstvena fantastika
Izvirnik: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Režija: J.J. Abrams
Igrajo: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega
Ocena IMDb: 8,1/10

Tri desetletja po porazu Dartha Vaderja in galaktičnega Imperija se pojavi novo zlo.

Režiser vizualnih spektaklov Misija: Nemogoče 3, Zvezdne steze in Super 8 predstavlja nadaljevanje kultne vesoljske pustolovščine, v galaksiji daleč, daleč stran, 30 let po Jedijevi vrnitvi. Po zmagi vitezov Sile nad zlobnimi Sithi se vojni kaos v galaksiji počasi umirja, toda v temačnih sencah se prebuja nova nevarnost. Nepredvidljiva usoda združi poti nekdanjega vojaka imperija Finna, iznajdljive odpadnice Rey in pogumnega uporniškega pilota Poeja v boju proti izmuzljivemu sovražniku. Ko postane jasno, da je težko priborjeni mir znova ogrožen, morajo na pomoč priskočiti izkušeni bojevniki, na čelu z neuničljivim kapitanom Hanom Solom in njegovim kosmatim pomočnikom Chewbacco.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
22:40
Umazani ples
Romantični
Izvirnik: Dirty Dancing
Režija: Emile Ardolino
Igrajo: Jennifer Grey, Patrick Swayze, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes, Jack Weston, Jane Brucker
Ocena IMDb: 6,9/10

Piše se leto 1963.

Sedemnajstletna Baby preživlja praznike s starši v letovišču Catkills. Ko sledi zvoku vznemirljive glasbe, spozna Johnnyja, inštruktorja plesa, ki ima za razliko od naivne in sramežljive Baby veliko življenjskih izkušenj. Baby je hipnotizirana s seksi ritmom in svobodnimi gibi umazanega plesa ter tako hitro postane Johnnyjeva najboljša učenka, tako v plesu kot v ljubezni.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1987