TV sporedi

TV spored - Planet TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Planet TV
TV spored za Planet TV

spored za datum: 13.12.2015
21:40
Večerni Planet Danes
Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
21:55
Somrak
Tam spozna svojega sošolca, skrivnostnega, privlačnega Edwarda Cullena in se vanj zaljubi, njeno življenje pa se obrne na glavo. Edward je omamno zapeljiv, hkrati pa pretresljivo zastrašujoč. Njegova koža je bleda in ledeno hladna, njegove oči spreminjajo barvo, nikdar ne je in ne pije, nikdar ne stopi na sonce ... In od leta 1918 se sploh ni postaral! Edward in njegova družina so namreč vampirji. Cullenovi živijo nekakšno vegetarijansko verzijo vampirskega življenja - pijejo le živalsko kri, a Edward se kljub temu boji, da mu bo njegova vampirska narava ušla izpod nadzora. Ko pa nomadski vampir James in njegovo dekle Victoria začneta loviti Bello, morajo Cullenovi hitro in ostro reagirati, da bi zaščitili novo članico svoje družine.
00:05
Letala, vlaki in avtomobili
Njegov polet je bil preklican zaradi slabega vremena, zato se odloči, da bo uporabil druga prevozna sredstva. Vendar ga ne spremlja le smola, saj se mu na potovanju pridruži potujoči prodajalec Del Griffith (John Candy), nezaustavljivi brbljivec, ki ima vsak trenutek na zalogi kakšno slabo šalo, bedast nasvet ali pa nesmiselno diskusijo. In ko Del objavi novico, da gre v Nealovi smeri, je to za Neala kaplja čez rob ...
01:50
Gospod Selfridge
Naslednje jutro osebje zamuja na delo, kajti vlak na podzemni železnici je imel zamudo. Izkaže se, da se je pod vlak vrgla nekdanja Selfridgeeva uslužbenka gdč. Bunting, ki ji Harry ni hotel napisati priporočila, zaradi česar ta nikjer ni dobila nove službe. Službo pa je izgubil tudi Frank Edwards. Frank zato Harryja prosi, da bi ga zaposlil v svojem podjetju, a Harry zanj nima časa in ga grobo odslovi. Gdč. Ravillious odkrije skrivno ljubezensko razmerje med Agnes in Henryjem Leclairom, gospod Grove pa v spomin na pokojno gdč. Bunting na čaj povabi Doris.
03:30
Nočni program
06:05
Planet Danes
Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
06:30
Planet Kuha
Skandinavci imajo edinstven slog, njihovi pohištveniki nam opremljajo domove, v njihove modne znamke se oblači mlado in staro, živijo v državah blagostanja, vozijo se s kolesi, med dolgimi nočmi skandinavske zime pletejo puloverje z jelenčki in berejo najbolj napete kriminalke, imajo pa tudi menda najboljšo restavracijo na svetu, Nomo. Nas pa bo zanimala vsakdanja skandinavska hrana iz dežel lososa in losov: od slovitega smorgasborda do gospodarsko in prehransko pomembnega lososa in najbolj priljubljene danske torte, okoli katere se plete ves obred “fike”, udobnega posedanja ob dolgi mlečni kavi in - torti.
06:55
Planet Vreme in Šport
07:05
TV prodaja
07:35
Violetta
Bo ob nekaterih ovirah, kot so Herman, Tomas in Ludmila, njun »prijateljski« zmenek uspešen?
08:30
Ameriški top model
Njen praprapraded je bil Ralph Waldo Emerson. Po njem je poimenovala kolekcijo. Vajeti bodo vzeli v svoje roke in ustvarili oglas zanjo. Vse bodo morali narediti sami, organizirati fotografiranje, garderobo, ličenje in izdelati koncept.
09:25
Neverjetna dirka
10:25
Moj kuža Cimet
Ker je pravega moškega težko najti, čas preživlja s svojo psičko Cimet in najstniško hčerko Chloe. Nekoč spozna vdovca Kevina, s katerim se hitro zbližata. Vendar težavo predstavljata Kevinov trinajstletni sin Jordan in psička Cimet. Oba sta odločena, da zaradi romance ne bosta izgubila svojih najdražjih. Cimet se trudi, da bi uničila prav vsak zmenek, na katerega se odpravita Madeline in Kevin, dokler je nekoč ne ugrabi Sam, ki je nasilen do Jordana.
12:05
Vojaške žene
Skupaj pomagajo možu, generalu Holdenu, in hčerki Emmalin pri pripravi pogreba. Spominjajo se časov, ko se je rodilo njihovo prijateljstvo.
13:00
Hiša vaših sanj
Po ogledu številnih neprivlačnih stanovanj za invalide sta se s partnerko Becky odločila, da bosta hišo zgradila. Odločila sta se za sodobno odprto zasnovo s streho v obliki krila. Tudi onadva sta hitro naletela na težave z denarjem in kratkimi roki za izgradnjo.
14:00
Stroga ljubezen
Videli bomo, kako sproščeno lahko govorijo o seksu in kakšne nasvete bodo dale ženskam …
14:55
Žena kot trofeja
A ker ima Kate zdaj družinske in materinske obveznosti, ji Megin obisk ni prav nič všeč in med prijateljicama se pojavijo napetosti. Medtem dobi Warren navdih za to, kaj bi počel v prihodnosti.
15:25
Otrok z Marsa
Ko nekega dne spozna osirotelega 6-letnika Dennisa, se njegovo življenje postavi na glavo. Deček trdi, da je z Marsa in v skladu s tem živi v veliki škatli, se boji sončne svetlobe in nosi poseben pas s svetilkami. Dennis v Davidu vzbudi zanimanje, zato se odloči, da ga bo posvojil in skupaj s sestro Liz in prijateljico Harlee skrbel zanj. Ko se zgodi serija nepojasnjenih dogodkov, začne David sumiti, da Dennis govori resnico.
17:20
Ta teden z Juretom Godlerjem
Oddaja, ki zajema tedenske dogodke v obliki poročil in satirično raziskuje aktualne teme, prihaja z 2. sezono z aktualnimi dogodki preteklega tedna. Vas je zasul plaz novic? Jure Godler je reševalni pes, ki vam pove, kako se je v resnici zgodilo.
18:00
Galileo
Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
19:00
Planet Danes
Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:25
Planet Zvezde
Vsako nedeljo ekipa oddaje prinaša sveže in zanimive zgodbe o slovenskih in tujih estradnikih. Oddajo vodi Nejc Simšič.
19:50
Planet Vreme in Šport
20:00
Gospod Brooks
Vendar se sam še kako zaveda svoje velike hibe – zasvojen je z ubijanjem. Bori se sam s seboj in poskuša prenehati, a njegov alter ego, Marshall, ki takrat prevzame nadzor, ne namerava prekiniti niza umorov. Med zadnjim umorom Brooks postane površen in radovedni sosed je priča zločinu. Medtem ko detektivka Atwoodova (Demi Moore) trmasto išče morilca, Brooks/Marshall dobi izsiljevalsko pismo ...
22:10
Večerni Planet Danes
Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:25
Zoolander
Derek Zoolander (Ben Stiller) se je srečal že s tisoči vsiljivih paparacov in tri leta zapored obranil naslov manekena leta, ne da bi pri tem pokvaril svojo popolno pričesko. Zoolanderjev svet se podre, ko na podelitvi modnih nagrad, kjer naj bi že četrtič zapored prejel nagrado in naziv manekena leta, ta prestižni naziv podelijo uspešnemu novincu Hanslu (Owen Wilson). Zdaj pa bo dokazal, da ni le navaden res izjemno čeden frajer v kačji koži, ampak tudi mačo, ki ga ne gre vreči v koš. Spoprijel se bo namreč s pokvarjenim ozadjem modnega sveta in postal maneken-superjunak ter dal svojim oboževalcem pravi razlog za navdušenje.
00:05
Galileo
Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
01:05
Hiša temnih duš
Na pomoč jim priskoči domačin Jack (Ving Rhames) in jih odpelje v svojo hišo, ker se pripravlja k nevihti. Ko prispejo, doleti Billa McCormicka (Val Kilmer) nenadna in skrivnostna smrt, vsi drugi pa začnejo videvati nekaj, kar lahko opišejo le kot duhove. Zgodba se še bolj zaplete, ko se izkaže, da se je pred stotimi leti v hiši zgodil strašen zločin …