TV sporedi

TV spored - Planet TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Planet TV
TV spored za Planet TV

spored za datum: 14.12.2015
22:10
Večerni Planet Danes
Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:25
Zoolander
Derek Zoolander (Ben Stiller) se je srečal že s tisoči vsiljivih paparacov in tri leta zapored obranil naslov manekena leta, ne da bi pri tem pokvaril svojo popolno pričesko. Zoolanderjev svet se podre, ko na podelitvi modnih nagrad, kjer naj bi že četrtič zapored prejel nagrado in naziv manekena leta, ta prestižni naziv podelijo uspešnemu novincu Hanslu (Owen Wilson). Zdaj pa bo dokazal, da ni le navaden res izjemno čeden frajer v kačji koži, ampak tudi mačo, ki ga ne gre vreči v koš. Spoprijel se bo namreč s pokvarjenim ozadjem modnega sveta in postal maneken-superjunak ter dal svojim oboževalcem pravi razlog za navdušenje.
00:05
Galileo
Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
01:05
Hiša temnih duš
Na pomoč jim priskoči domačin Jack (Ving Rhames) in jih odpelje v svojo hišo, ker se pripravlja k nevihti. Ko prispejo, doleti Billa McCormicka (Val Kilmer) nenadna in skrivnostna smrt, vsi drugi pa začnejo videvati nekaj, kar lahko opišejo le kot duhove. Zgodba se še bolj zaplete, ko se izkaže, da se je pred stotimi leti v hiši zgodil strašen zločin …
03:30
Nočni program
06:20
Planet Danes
Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
06:45
Planet Zvezde
Vsako nedeljo ekipa oddaje prinaša sveže in zanimive zgodbe o slovenskih in tujih estradnikih. Oddajo vodi Nejc Simšič.
07:10
Planet Vreme in Šport
07:20
Sulejman Veličastni
Bajazid oprosti Defne vse grehe, ker si želi, da bi njegov sin odraščal z obema staršema. Občutljivo in hudo bolno Hurrem preseneti novica, da je Mihrimah noseča.
08:25
TV prodaja
09:00
Veronica Mars
S tem postane javnih kar nekaj skrivnosti dijakov, ki se tako znajdejo v veliki zadregi. Med njimi je tudi Meg, ki se Veronici zasmili. Da bi našla storilca, Veronica združi moči z računalniško strokovnjakinjo Mac. Keith medtem pomaga Wallaceu in njegovi mami, da se rešita neposlušnega podnajemnika.
09:55
Kosmika TV
Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
Stroga ljubezen
Videli bomo, kako sproščeno lahko govorijo o seksu in kakšne nasvete bodo dale ženskam …
12:00
TV prodaja
12:30
Sulejman Veličastni
Nurbanu ponovno prizadene Hurrem, ker govori, da bo prav ona kmalu nasledila njene sobane. Hurrem zato naroči Fahriji, naj poskrbi, da se Nurbanujina želja nikoli ne uresniči. Sulejman svoji Hurrem izpolni zadnjo željo in zbere skupaj vse ljudi, ki ji kaj pomenijo.
13:40
Esperanza
Esperanza prepriča Tomása, naj zamenja poškodovanega igralca. Po njegovi zaslugi zmagajo. Pereyra odkrije Esperanzo v samostanu in jo prepozna. Toda tudi Esperanza prepozna njega, zato se skrije. Eva prizna Tomásu, da ga še vedno ljubi. Lola pove Tomásu, da se ne počuti sprejeto ne v šoli ne zunaj nje.
14:35
Škorpijon
15:30
Mike in Molly
16:05
Pravljični moški
V nasprotju s svojima srečno poročenima sodelavcema Marilyn in Philom in sestro Jane ter njenim zaročencem Gregom, Emma še vedno čaka na princa na belem konju. Želi si namreč ljubezni, kakršno pozna iz romantičnih zgodbic, ki jih je brala v otroštvu. Razpeta je med sanjavim iskanjem sreče in resničnostjo. Dobiva se z Landonom, ki bi morda lahko bil princ na belem konju, vendar se zdi, da ne razume njenih prioritet in strasti, kot to razume Eric, sin Emminega investitorja v knjigarno, ki zdaj dela pri njej …
18:00
Talenti v belem
Derek in Meredith se pripravljata na zahtevno operacijo vojaka, Alex in Erica pa na presaditev srca pacientke, ki je v karanteni.
19:00
Planet Danes
Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:25
Planet Debate
19:50
Planet Vreme in Šport
20:00
Iron Man 3
V tretjem delu svojih pustolovščin se mora soočiti z gospodarjem teme Mandarinom. Zlobni veleum se je odločil uničiti vse stvari, ki so Tonyju najbolj pri srcu, zato zlomljenemu junaku ostaneta le še iskanje krivcev in neusmiljeno maščevanje. S pomočjo svojega letečega oklepa se odpravi na bojni pohod, na katerem se mora spopasti z najnevarnejšimi in povsem nepredstavljivimi nasprotniki.
22:25
Večerni Planet Danes
Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:40
Kako se izmazati z umorom
Medtem se Annalise in Sam še naprej prepirata glede njegovega odnosa z Lilo, Wes in Rebecca pa se začneta spraševati o Annalisinih motivih.
23:35
Planet Debate
23:55
Prijatelji
Ben dobi ponudbo za avdicijo za oglas, Monica in Phoebe pa načrtujeta zabavo presenečenja za Rachelin rojstni dan.
00:25
Preiskovalci na delu: NCIS L.A.
Spoprijatelji se z žensko, ki mu služi kot vir podatkov. Kensi nadzoruje Deeksa in žensko ter se mora soočiti z novimi čustvi.
01:20
Talenti v belem
Derek in Meredith se pripravljata na zahtevno operacijo vojaka, Alex in Erica pa na presaditev srca pacientke, ki je v karanteni.