TV sporedi

TV spored - Planet TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Planet TV
TV spored za Planet TV

spored za datum: 23.08.2015
00:05
Galileo
Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
01:00
Rešitelj
A po tragični prometni nesreči obrne hrbet družini in zapade v alkoholizem. Ko postane žrtev ugrabitve, se mora soočiti s težavami, pred katerimi je bežala, hkrati pa odkrije, da se za ugrabitvijo skriva nekdo, ki ji je zelo blizu.
02:45
Supervaruška
Otrok sta se neizmerno razveselila, vendar jima sčasoma med njunim odraščanjem nista bila več kos. Supervaruška je družino prvič obiskala pred dvema letoma, zdaj pa jih je obiskala, da bi preverila, ali so njeni vzgojni pristopi učinkoviti.
03:50
Nočni program
06:05
Planet Danes
Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
07:05
TV prodaja
07:35
Jakec in pirati iz dežele Nije
Jakec, Bucko in Izi se domislijo, da bi ga lahko ogreli ognjeni rubini, in odpravijo se ponje. Na pomoč jim priskoči pingvin Pavle, ki se v zimskih razmerah odlično znajde. Toda tudi Kljuka ima načrte z ognjenimi rubini … Smrdljivčki: Kostko ima novega ljubljenčka – hroščico Smrdiko. Kapitan Kljuka nad njenim smradom ni prav nič navdušen, zato jo odložijo na Piratskem otoku. Toda kljub temu je iz neznanega razloga smrdljivčkov na Jolly Rogerju čedalje več …
08:05
Sofija prva
Tako se Sofija znajde v veličastnem, a včasih tudi begajočem kraljevskem svetu, kjer se pridruži polbratu Jaku in polsestri Amber. S preostalimi princi in princesami obiskuje kraljevo šolo, ki jo vodijo tri dobre vile (iz Disneyjeve risanke Trnuljčica). Sofija se ves čas spopada z novimi izzivi, v katerih dokazuje, da je prijazna, ljubeča, iskrena, pogumna in dostojanstvena, kot mora biti vsaka prava princesa. V posameznih epizodah se pojavijo tudi junakinje iz Disneyjevih risank, kot so Pepelka, Trnuljčica, Jasmine, Belle …
08:35
Neustrašni Spider-man
Vendar se vse skupaj zaplete, ko se Zloba pojavi na zabavi Harryja Osborna.
09:05
Najstrožji starši
Mike in Karen ne prenašata neubogljivosti ali ravnodušnega odnosa otrok. Pričakujeta, da otroci opravila opravijo takoj, in zahtevata, da se potrudijo po najboljših močeh. Starši bodo teden dni skrbeli za Samantho in Nicka, dva vzkipljiva in nespoštljiva najstnika, ki ne upoštevata omejitev. Bo teden dni pri družini Combe najstnikoma pomagal spremeniti trmast odnos?
10:00
Britanski top model
Na tisoče deklet se je prijavilo in si želelo ta naslov, toda zmagovalka je lahko samo ena. Na koncu oddaje bodo razglasili novi britanski top model.
10:55
Ameriški top model
V nadaljevanju dekleta pred fotografskim objektivom pozirajo za reklamni oglas spletne strani very.com, čakajo pa jih še številni modni izzivi.
11:50
Hiša vaših sanj
Gradnje sta se lotila z navdušenjem, a jima ni šlo vse po načrtih. S trdim delom pa jima je kljub vsem izzivom uspelo postaviti svoj sanjski dom.
12:55
Vojaške žene
Roxy sprejme pomembno odločitev o svojem baru. Joan je vse bolj zaskrbljena zaradi Rolanda.
13:45
Kuharski mojster
Poleg tega bosta kuhinjo nocoj obiskala dva gosta: lanski zmagovalec Luca in prvi otroški kuharski mojster Alexander.
14:40
Južnjaški lepotici
Ko Bell zapusti fanta in Belle pusti službo, se odločita, da se preselita v Atlanto. A za to potrebujeta 2500 dolarjev. Belle skuša zaslužiti denar z igrami na srečo, Bell pa v baru, kjer streže, ponudi, da bo zaplesala s tistim, ki ji bo največ plačal. Zmagovalec je lokalni šerif Rhett Butler in Bell se zaljubi vanj.
16:25
Neverjetno potovanje
Takoj boste vzljubili veseljaškega buldoga Srečka, smešno muco Frfro in modrega starega zlatega prinašalca Senco, ki govorijo s človeškimi glasovi. Napete pustolovščine se začnejo, ko se trije prisrčni ljubljenčki odločijo za vrnitev domov, k svojim ljubečim lastnikom. Na svojem neverjetnem popotovanju čez čudovito pogorje na vsakem koraku srečujejo nevarnosti v obliki divjih zveri in neusmiljenih vremenskih razmer.
18:00
Galileo
Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
19:00
Planet Danes
Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:25
Planet Zvezde
Vsako nedeljo ekipa oddaje prinaša sveže in zanimive zgodbe o slovenskih in tujih estradnikih. Oddajo vodi Nejc Simšič.
19:50
Planet Vreme in Å port
20:00
Moj dragi zmore - VIP
Z nami bodo Planetova vremenarka Pia Škofic, igralka Maja Martina Merljak, pevka Maja Založnik in plesalka ter voditeljica Azra Selimanović. Z njimi pa njihovi VIP-partnerji, med njimi tudi Gorazd Žilavec, stalni rezident oddaje Ustreli!, ter menedžer resničnostnega šova BAR Denis Vikić.
22:20
Večerni Planet Danes
Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:30
Niti besede
Deset let kasneje zdravi ugledni psihiater Nathan Conrad hčerko enega od roparjev, moteno mladenko Elisabeth. Ko je Patrick izpuščen iz zapora, ugrabi Nathanovo hčerko, zato mora Nathan od Elisabeth izvedeti skrivno številko, s pomočjo katere bo Patrick našel dragi kamen.