TV sporedi

TV spored - Planet TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Planet TV
TV spored za Planet TV

spored za datum: 23.12.2017
00:15
Škandal
Drama, 2. sezona, 8. del
Izvirnik: Scandal
Režija: Tom Verica
Igrajo: Kerry Washington, Darby Stanchfield, Katie Lowes , Guillermo Díaz, Jeff Perry, Joshua Malina
Ocena IMDb: 7,8/10

Predsednika ob prihodu na rojstnodnevno zabavo ustrelijo in Olivia ga spremlja v bolnišnico. Tam se spominja svojih dni v Beli hiši. Ko skuša podpredsednica prevzeti predsednikove dolžnosti, Cyrus prosi Olivio za pomoč.

Brezkompromisna ameriška drama, v kateri Kerry Washington igra nekdanjo piarovko Bele hiše, zdaj strokovnjakinjo za krizno vodenje Olivio Pope.

Olivia Pope je nekdanja direktorica za komunikacije Bele hiše, ki odpre svoje lastno podjetje za krizno upravljanje Olivia Pope in partnerji. Svoje življenje želi posvetiti varovanju javne podobe predstavnikov državnih političnih elit, hkrati pa preboleva preteklo zvezo s predsednikom Fitzgeraldom Grantom III., kar pripelje do zapletenega odnosa s prvo damo, Mellie Grant.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
01:05
Zack in Miri snemata pornič
Komedija
Izvirnik: Zack and Miri Make a Porno
Režija: Kevin Smith
Igrajo: Elizabeth Banks, Seth Rogen, Craig Robinson, Gerry Bednob, Edward Janda, Nicholas Lombardi
Ocena IMDb: 6,6/10

Dolgoletna prijatelja se odločita, da bosta rešila svoje finančne težave tako, da bosta posnela film za odrasle.

Dolgoletna prijatelja in sostanovalca Zack in Miri se soočata s težkimi finančnimi problemi. Ko jima odklopijo elektriko in vodo, življenje postane neznosno. Domislita se, da bi s pomočjo prijateljev posnela domač film za odrasle in tako na hitro zaslužila nekaj denarja. Zaprisežeta si, da seks ne bo pokvaril njunega prijateljstva. Ko se snemanje začne, se drzna poslovna domislica med prijateljema obrne v nekaj več. Počasi namreč spoznavata, da med njima morda vendarle obstajajo še kakšna globlja čustva.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
03:00
Nočni program
Informativni
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
06:40
TV prodaja
Propagandni
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
07:10
Klub Mikija Miške
Risani, 1. sezona, 13. del
Izvirnik: Mickey Mouse Clubhouse
Režija: Sherie Pollack
Igrajo: Tony Anselmo, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor, Wayne Allwine, Jim Cummings
Ocena IMDb: 5,9/10

Miki se igra skrivalnice z Jako Racmanom. Ker ima Jaka Racman zelo dobro skrivališče, ga Miki težko najde. V pomoč pri iskanju nam bodo francoski ključi, svetlobna palčka, ključi in skrivnostno miškorodje.

Serija se osredotoča na reševanje različnih težav, s katerimi se soočajo otroci.

Zabavali nas bodo Miki Miška, Jaka Racman, Pluton in ostali risani junaki.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
07:40
Klub Mikija Miške
Risani, 1. sezona, 14. del
Izvirnik: Mickey Mouse Clubhouse
Režija: Sherie Pollack
Igrajo: Tony Anselmo, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor, Wayne Allwine, Jim Cummings
Ocena IMDb: 5,9/10

Pluton vadi trike za Pasje igre, v katerih se bo pomeril s psom Bumom. Če želi, da mu uspe, bomo morali uporabiti rešilni obroč, rumene žogice in skrivnostno miškorodje.

Serija se osredotoča na reševanje različnih težav, s katerimi se soočajo otroci.

Zabavali nas bodo Miki Miška, Jaka Racman, Pluton in ostali risani junaki.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
08:10
Sofia Prva
Risani, 2. sezona, 21. del
Izvirnik: Sofia the First
Režija: Jamie Mitchell
Igrajo: Ariel Winter, Darcy Rose Byrnes, Travis Willingham, Sara Ramirez, Zach Callison, Tim Gunn
Ocena IMDb: 7,1/10

Ko Cedric kot nadomestni učitelj uči Sofijin razred čarovništva, jih obiščejo nagajivci s Čarošole, ki se jim mora Cedric postaviti po robu, saj bi lahko s svojimi potegavščinami uničili Kraljevo šolo.

Risanka o prikupni deklici Sofii, ki je živela običajno življenje na vasi, a se je preselila na dvor po poroki svoje mame s kraljem.

Sofia se znajde v veličastnem, a včasih tudi begajočem kraljevskem svetu, kjer se pridruži polbratu Jaku in polsestri Amber. S preostalimi princi in princesami obiskuje kraljevo šolo, ki jo vodijo tri dobre vile (iz Disneyjeve risanke Trnuljčica). Sofia se ves čas spopada z novimi izzivi, v katerih dokazuje, da je prijazna, ljubeča, iskrena, pogumna in dostojanstvena, kot mora biti vsaka prava princesa. V posameznih epizodah se pojavijo tudi junakinje iz Disneyjevih risank, kot so Pepelka, Trnuljčica, Jasmine, Belle …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
08:35
Združeni Maščevalci
Animacija, 2. sezona, 17. del
Izvirnik: Avengers Assemble
Režija: Tim Eldred
Igrajo: Roger Craig Smith, Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Troy Baker, Bumper Robinson, Travis Willingham
Ocena IMDb: 7,1/10

Tajni maščevalci: Stotnik Amerika in njegova ekipa niso najbolj navdušeni nad delom pri OBOD-u, saj od njih pričakujejo, da bodo brezpogojno izpolnjevali ukaze, povezane z Zimsko gardo in Rdečim Dinamom.

Avanture Marvelovih superjunakov.

Lahko najmogočnejša ekipa superjunakov pozabi na medsebojna nesoglasja in zdrži pod eno streho dovolj dolgo, da reši svet pred popolnim uničenjem? Odgovor se bo razkril, ko Rdeča lobanja in M.O.D.O.K. napovesta vojno Maščevalcem. V pustolovski risani seriji Združeni Maščevalci se najbolj znani superjunaki na svetu – Iron Man, Hulk, Stotnik Amerika, Thor, Sokolje oko, Črna vdova in novinec Sokol – združijo v boju, ki bi bil za vsakega posameznika pretrd oreh. Zdaj ko živijo in trenirajo skupaj v stolpu Maščevalcev, ki je njihov novi štab, morajo junaki kljub medsebojnim razlikam sodelovati, da bi obvarovali naš planet. Dr. Poguba bo skušal osvojiti Asgard, Attuma bo s svojo atlantidsko vojsko napadel New York, Drakula bo nad junake poslal hordo vampirjev, a niti najhujši hudobec ne bo kos Združenim Maščevalcem.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
09:05
Božična poročna pravljica
Komedija
Izvirnik: A Christmas Wedding Tail
Režija: Michael Feifer
Igrajo: Jay Mohr, Jennie Garth, Nikki Cox, Brad Rowe, Tom Arnold, Catherine Hicks
Ocena IMDb: 4,6/10

Romantična družinska komedija o ljubezni med Susan in Jakom, ki ni tako enostavna.

Labradorec Rusty in kodrica Cheri se zaljubita na prvi pogled, prav tako hitro pa se zaljubita tudi njuna lastnika Susan in Jake. Vendar je ljubezen pri ljudeh bolj zapletena kot pri psih. Susan in Jake se poročita in tako združita dve družini v eno, ki zdaj poleg njiju šteje še pet otrok in dva psa. Otroci se prepirajo, gospodinjstvo pa je v popolnem kaosu. In tu sta Rusty in Cheri, ki morda lahko pomagata …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
10:50
Božič z bivšo
Drama
Izvirnik: Merry Ex-Mas
Režija: Brian Skiba
Igrajo: Kristy Swanson, Dean Cain, Lochlyn Munro, Jodi Lyn O'Keefe, Shannon Kummer, Sharon Thomas Cain
Ocena IMDb: 4,4/10

Med snežnim viharjem za božič ostane Noelle z nekdanjim možem odrezana od sveta. Se bosta končno soočila z nerešenimi čustvi med njima?

Dve leti po ločitvi Noelle in Jessie živita vsak svoje življenje. Delita si skrbništvo nad hčerko Carrie in imata nova partnerja. Vendar pa si še vedno delita kočo v Mammothu. V njej bo Noelle praznovala bližajoči se božič. Po spletu okoliščin se znajde v koči z Jessiejem in njegovo žensko družbo. Zdaj sta se prisiljena soočiti in morda božič le ne bo takšna polomija, kot je bilo sprva videti.

Jezik: Angleščina
Leto: 2014
12:45
Tuje življenje
Drama, 2. sezona, 73. del
Izvirnik: Paramparça
Režija: Cevdet Mercan
Igrajo: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar
Ocena IMDb: 6,1/10

Cihan in Dilara vesta, da je vse skupaj zakuhala Hazal, razmišljata, da bi jo spet poslala k psihologu. Deniz mami pove, da bo prodal avto in Rahmiju vrnil denar, saj mu je hudo za Cansu. Ne ve, da Nergis denarja nikoli ni vzela, temveč da sinu prikriva večjo skrivnost. Odloči se, da se dobi s Cansu in ji natvezi nove in nove laži. Ozan in Özkan načrtujeta nekaj nevarnega.

Drama govori o dveh ženskah iz različnih družbenih slojev, katerih poti se prekrižata, ker jima ob rojstvu zaradi podobnih imen zamenjajo otroka.

Gülseren (Nurgül Yesilçay) je mlada in lepa ženska, ki živi v revni istanbulski soseski. Ko jo zbije avto, jo odpeljejo v bolnišnico, kjer rodi. Istočasno v isti bolnišnici rodi tudi Dilara (Ebru Özkan), ki prihaja iz bogate družine. Dojenčici ob rojstvu zamenjajo in Gülserenino hčerko dajo Dilari, Dilarino pa Gülseren. Čez 15 let Gülseren živi s hčerko Hazal (Alina Boz) in skuša najti moža, ki jo je zapustil. Dela kot prodajalka v majhni trgovini. Dilara medtem živi na veliki nogi s hčerko Cansu (Leyla Tanlar), ima pa težave z možem Cihanom (Erkan Petekkaya). Cansu morajo po nesreči peljati v bolnišnico in tako se razkrije, da Dilara ni njena biološka mati, kar vsem življenje postavi popolnoma na glavo. Cansu je odraščala v bogati družini in je imela vse, Hazal pa je odraščala v revni družini brez oblek prestižnih znamk ali pametnega telefona, zato je nesamozavestna. Ti zapleti razkrijejo odnose med starši in otroki. Kako se bosta odzvali Gülseren in Dilara, ko bosta izvedeli, da nista biološki materi hčerk, ki sta ju vzgajali 15 let? Kako se bo odzvala Cansu, ko bo izvedela, da je njena prava mati revna? Kako se bo odzvala Hazal, ko bo izvedela, da prihaja iz bogate družine, a je odraščala v revščini?

Država: Turčija
Jezik: Turščina
Leto: 2015
13:50
Snežne radosti 2
Družinski
Izvirnik: Snow 2: Brain Freeze
Režija: Mark Rosman
Igrajo: Tom Cavanagh, Ashley Williams, Lynley Hall, Janelle Cooper, Viv Leacock, Hal Williams
Ocena IMDb: 6,2/10

Potem ko božiček Nick izgubi spomin, mora njegova žena rešiti božič.

Do božiča je le še nekaj dni. Nick zaradi preobilice dela pozabi preživljati čas s svojo ženo Sandy, zaradi česar se spreta. Po prepiru stopi Nick v čarobno ogledalo in izgubi spomin. Sandy mora rešiti božič in Nicku pomagati, da se mu povrne spomin. Nickovo amnezijo želi v svoj prid izkoristiti Buck Seger, zato se mora Sandy podvizati.

Jezik: Angleščina
Leto: 2008
15:35
The Biggest Loser Slovenija
Resničnostni šov, 1. sezona, 47. del
V šovu bodo pod strokovnim nadzorom in ob pomoči trenerjev Nataše Gorenc in Jana Kovačiča ter dietetičarke Katje Simić, specialistov medicine športa ZVD in voditeljice Špele Grošelj skušali premagati svoje kilograme. Največja izguba bo enemu od tekmovalcev prinesla tudi najvišjo zmago, saj bo domov odnesel (ali odnesla) tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram oziroma skupno največ 50.000 evrov.

Oddaja, v kateri bodo ljudje, ki se borijo z odvečno težo, stopili na pot popolne preobrazbe.

The Biggest Loser Slovenija je resničnostni šov, v katerem bomo kandidatom, ki se borijo z odvečno težo, ponudili vso pomoč in podporo, ki jo potrebujejo za boj s kilogrami. Največja izguba kilogramov bo enemu od tekmovalcev prinesla tudi najslajšo zmago. »Format oddaje je zelo pozitiven, ljudem se bo spremenilo življenje na bolje, poleg tega mi je sama tematika (hujšanje, zdrav način življenja, treningi) pisana na kožo, zato sem se tudi odločila za sodelovanje,« pravi Špela Grošelj, ki bo vodila to oddajo. Del strokovne ekipe, ki bo na poti do novega življenjskega sloga spremljala tekmovalce, pa bosta tudi trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič. Nataša Gorenc je zagrizena športnica in profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. Tudi Jan Kovačič si življenja brez športa ne predstavlja. Je diplomirani kondicijski trener in športni multipraktik. Uživa v vadbi na tisoč in en način in tudi on prisega na zdrav življenjski slog.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
17:00
Najboljši Dan.
Magazin
Tedenski pregled oddaje Dan.

V oddaji bomo obravnavali teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost – od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj – spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
18:00
Galileo
Dokumentarni, 5. sezona, 57. del
Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.

Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
19:00
Tuje življenje
Drama, 2. sezona, 74. del
Izvirnik: Paramparça
Režija: Cevdet Mercan
Igrajo: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar
Ocena IMDb: 6,1/10

Harun ne more nehati razmišljati o Dilari. Žalosten je in jezen je, ker ga je zavrnila. Ozan in Özkan se odločita, da bosta Harunu ukradla Cihanovo pištolo. Özkana med dejanjem zasačijo. Pokličejo policijo, ki takoj prihiti v Harunovo hišo. Özkan bo moral v zapor. Cihan se vedno pogosteje pogovarja z Ayše. Odloči se, da bo obračunal s prodajalcem kitar, ki naj bi pretepel Hazal.

Drama govori o dveh ženskah iz različnih družbenih slojev, katerih poti se prekrižata, ker jima ob rojstvu zaradi podobnih imen zamenjajo otroka.

Gülseren (Nurgül Yesilçay) je mlada in lepa ženska, ki živi v revni istanbulski soseski. Ko jo zbije avto, jo odpeljejo v bolnišnico, kjer rodi. Istočasno v isti bolnišnici rodi tudi Dilara (Ebru Özkan), ki prihaja iz bogate družine. Dojenčici ob rojstvu zamenjajo in Gülserenino hčerko dajo Dilari, Dilarino pa Gülseren. Čez 15 let Gülseren živi s hčerko Hazal (Alina Boz) in skuša najti moža, ki jo je zapustil. Dela kot prodajalka v majhni trgovini. Dilara medtem živi na veliki nogi s hčerko Cansu (Leyla Tanlar), ima pa težave z možem Cihanom (Erkan Petekkaya). Cansu morajo po nesreči peljati v bolnišnico in tako se razkrije, da Dilara ni njena biološka mati, kar vsem življenje postavi popolnoma na glavo. Cansu je odraščala v bogati družini in je imela vse, Hazal pa je odraščala v revni družini brez oblek prestižnih znamk ali pametnega telefona, zato je nesamozavestna. Ti zapleti razkrijejo odnose med starši in otroki. Kako se bosta odzvali Gülseren in Dilara, ko bosta izvedeli, da nista biološki materi hčerk, ki sta ju vzgajali 15 let? Kako se bo odzvala Cansu, ko bo izvedela, da je njena prava mati revna? Kako se bo odzvala Hazal, ko bo izvedela, da prihaja iz bogate družine, a je odraščala v revščini?

Država: Turčija
Jezik: Turščina
Leto: 2015
20:00
Sam doma
Komedija
Izvirnik: Home Alone
Režija: Chris Columbus
Igrajo: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Roberts Blossom, Catherine O'Hara
Ocena IMDb: 7,5/10

Po pomoti deček Kevin ostane sam doma, preglavice pa mu povzročata klateža.

Osemletni Kevin McCallister si želi, da bi njegova družina enostavno izginila. Želja se mu uresniči, ko ga starši pozabijo vzeti na božično potovanje v Pariz. Kevin sprva uživa v samoti, vendar bo njegova svoboda zahtevala določeno ceno. Ko poskušata klateža Harry in Marv vdreti v njegovo hišo, se za Kevina prava zabava šele začne. Spoprijatelji se tudi s čudaškim sosedom, ki si ne upa vzpostaviti stika z odtujenim sinom.

Prvi film o malem Kevinu, ki je tako kot nadaljevanja postal prava uspešnica.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1990
22:00
Dragi sosedje
Humor, 1. sezona, 40. del
Režija: Gregor Andolšek
Igrajo: Tina Gorenjak, Inti Šraj, Zoran Cvijanović, Matija David Brodnik, Mario Ćulibrk, Jernej Kogovšek
Ocena IMDb: 8/10

V humoristični seriji bomo spremljali komične zaplete, ki jih bodo zakuhali stanovalci večstanovanjske stavbe v tipični slovenski soseski.

Klasične sosedske zamere, vrtanje lukenj pred šesto uro zjutraj, nenajavljene zabave z glasno glasbo, nenadejani obiski in strastno izkazovanje ljubezni sredi noči (pa tudi dneva); vse to sodi med zaplete, ki jih boste lahko spremljali v humoristični seriji Dragi sosedje. Dve družini, dva študenta, zapeljiva soseda in vsevedni hišnik bodo sitnarili, se prepirali, se obtoževali in grdo opravljali, a bodo tudi prijateljevali, se zapeljevali, reševali težave in se ljubili ter nam ponudili nešteto razlogov za smeh. V najbolj smešni hiši prebivajo: Miloš Gazivoda 'taspodn' (Zoran Cvijanović), Marta Pliberšek (Vesna Slapar), Mojmir Pliberšek (Marko Miladinović – Mile), Leon Pliberšek (Matija Brodnik), Suzana Hrušovar (Tina Gorenjak), Andrej Jovanovič (Nenad Nešo Tokalić), Nik Hrušovar (Mak Tepšić), študenta Luka Langerholz in Boris Krajnc (Mario Ćulibrk in Jernej Kogovšek) ter lepa soseda Sara Jagodic (Inti Šraj).

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
22:35
Odvisniki od seksa
Komedija
Izvirnik: Thanks For Sharing
Režija: Stuart Blumberg
Igrajo: Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson, Patrick Fugit
Ocena IMDb: 6,4/10

Odvisniki od seksa krmarijo skozi življenjske, ljubezenske in čustvene zapreke New Yorka.

Adam, Neil in Dede prihajajo iz zelo različnih okolij, toda soočajo se z isto težavo – odvisnostjo od seksa. Da bi si uredili življenje, se odločijo za program dvanajstih korakov odvajanja, vendar vedno znova naletijo na nepričakovane ovire. Adam spozna ljubezen svojega življenja, vendar so zanj zaradi odvajanja intimni stiki prepovedani, Neil zunaj svojega stanovanja težko najde prostor brez skušnjav, Dede pa ima težave z iskanjem pravih prijateljev, ki ne bi želeli zgolj izkoristiti njene šibkosti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012