TV sporedi

TV spored - Planet TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Planet TV
TV spored za Planet TV

spored za datum: 30.12.2017
00:15
Nočni program
Informativni
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
06:50
TV prodaja
Propagandni
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
07:20
Klub Mikija Miške
Risani, 1. sezona, 17. del
Izvirnik: Mickey Mouse Clubhouse
Režija: Sherie Pollack
Igrajo: Tony Anselmo, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor, Wayne Allwine, Jim Cummings
Ocena IMDb: 5,9/10

Rdeča kapica Mini: Pepe je taboril in se je prehladil. Potreboval bi skledo slavne »mini-neštre«, ki res pomaga. Mini je prinesla zelenjavo, a potrebuje pomoč, da jo skuha. Za nalogo bomo potrebovali veliko sladkorno palčko, kotalke, košaro za piknik in skrivnostno miškorodje.

Serija se osredotoča na reševanje različnih težav, s katerimi se soočajo otroci.

Zabavali nas bodo Miki Miška, Jaka Racman, Pluton in ostali risani junaki.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
07:50
Klub Mikija Miške
Risani, 1. sezona, 18. del
Izvirnik: Mickey Mouse Clubhouse
Režija: Sherie Pollack
Igrajo: Tony Anselmo, Bill Farmer, Tress MacNeille, Russi Taylor, Wayne Allwine, Jim Cummings
Ocena IMDb: 5,9/10

Pluton je varuška: Belka gre po opravkih, zato prosi Mikija in Plutona, naj popazita na njeno psičko Piko. Ob tem jima izroči še seznam opravil: najprej mora Pika loviti žogo, potem jo je treba okopati, nato pa mora jesti. Za konec ji morata zapeti še uspavanko. Potrebovala bosta lopato, lepilo, super žogico skokico in skrivnostno miškorodje.

Serija se osredotoča na reševanje različnih težav, s katerimi se soočajo otroci.

Zabavali nas bodo Miki Miška, Jaka Racman, Pluton in ostali risani junaki.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
08:15
Sofia Prva
Risani, 2. sezona, 23. del
Izvirnik: Sofia the First
Režija: Jamie Mitchell
Igrajo: Ariel Winter, Darcy Rose Byrnes, Travis Willingham, Sara Ramirez, Zach Callison, Tim Gunn
Ocena IMDb: 7,1/10

Ko Korenčkovo zajčjo luknjo poplavi, se preseli k Sofii, vendar prijatelja kmalu ugotovita, da je skupno življenje nekaj povsem drugega od prijateljevanja in da zahteva veliko prilagajanja.

Risanka o prikupni deklici Sofii, ki je živela običajno življenje na vasi, a se je preselila na dvor po poroki svoje mame s kraljem.

Sofia se znajde v veličastnem, a včasih tudi begajočem kraljevskem svetu, kjer se pridruži polbratu Jaku in polsestri Amber. S preostalimi princi in princesami obiskuje kraljevo šolo, ki jo vodijo tri dobre vile (iz Disneyjeve risanke Trnuljčica). Sofia se ves čas spopada z novimi izzivi, v katerih dokazuje, da je prijazna, ljubeča, iskrena, pogumna in dostojanstvena, kot mora biti vsaka prava princesa. V posameznih epizodah se pojavijo tudi junakinje iz Disneyjevih risank, kot so Pepelka, Trnuljčica, Jasmine, Belle …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
08:40
Združeni Maščevalci
Animacija, 2. sezona, 19. del
Izvirnik: Avengers Assemble
Režija: Tim Eldred
Igrajo: Roger Craig Smith, Adrian Pasdar, Fred Tatasciore, Troy Baker, Bumper Robinson, Travis Willingham
Ocena IMDb: 7,1/10

Novinec: Ko se Ant-Man pridruži Maščevalcem, ga nejevoljni Strelec preizkuša na Otoku pošasti, pri tem pa se ne zaveda, da se tam skriva Rdeča Lobanja, ki se namerava s pomočjo Dormammujevih moči osamiti na otoku.

Avanture Marvelovih superjunakov.

Lahko najmogočnejša ekipa superjunakov pozabi na medsebojna nesoglasja in zdrži pod eno streho dovolj dolgo, da reši svet pred popolnim uničenjem? Odgovor se bo razkril, ko Rdeča lobanja in M.O.D.O.K. napovesta vojno Maščevalcem. V pustolovski risani seriji Združeni Maščevalci se najbolj znani superjunaki na svetu – Iron Man, Hulk, Stotnik Amerika, Thor, Sokolje oko, Črna vdova in novinec Sokol – združijo v boju, ki bi bil za vsakega posameznika pretrd oreh. Zdaj ko živijo in trenirajo skupaj v stolpu Maščevalcev, ki je njihov novi štab, morajo junaki kljub medsebojnim razlikam sodelovati, da bi obvarovali naš planet. Dr. Poguba bo skušal osvojiti Asgard, Attuma bo s svojo atlantidsko vojsko napadel New York, Drakula bo nad junake poslal hordo vampirjev, a niti najhujši hudobec ne bo kos Združenim Maščevalcem.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
09:05
Bellin čarobni svet
Animacija
Izvirnik: Belle's Magical World
Režija: Bob Kline
Igrajo: Jeff Bennett, Robby Benson, Paige O'Hara, Jim Cummings, Jerry Orbach, David Ogden Stiers
Ocena IMDb: 5,6/10

Bellin čarobni svet oživi v štirih zgodbah.

V prvi zgodbi z naslovom Prava beseda se nesporazum med Belle in Zverjo konča z lekcijo iz odpuščanja. V zgodbi Fifijina zmota se romantičen večer med Svečkom in Fifi prelevi v divjo vožnjo na saneh. V Zabavi za gospo Čajnikovo se vsi skupaj trudijo spraviti v boljšo voljo gospo Čajnikovo, ki ne prenaša najbolje slabega vremena, v Zlomljenem krilu pa Zver spozna, da ptički z veseljem prepevajo le, če so svobodni ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
10:55
Trije kužki in prstan
Romantični
Izvirnik: 3 Holiday Tails
Režija: Joe Menendez
Igrajo: Julie Gonzalo, Kelly Stables, K.C. Clyde, Alley Mills, Bruce Davison, Alexandra Peters
Ocena IMDb: 5,8/10

Ko se Lisa preseli na Florido, da bi pobegnila od preteklosti, naleti na bivšega fanta Davida in po nesreči uniči njegovo snubitev druge ženske.

V prazničnem božičnem času med Liso in Davidom ponovno preskoči iskrica. Vendar je težava v tem, da je David zaročen z drugo žensko. V dogajanje posežejo nedavno upokojena Katherine in Rod ter njuni kužki.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
12:45
Tuje življenje
Drama, 2. sezona, 80. del
Izvirnik: Paramparça
Režija: Cevdet Mercan
Igrajo: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar
Ocena IMDb: 6,1/10

Deniz hoče prodati hišo. Nergis ga poskuša prepričati, a zaman. Obišče bordel, v katerem je delala, a ji tja sledi Özkan. Izvemo, da je Deniz sin nekega Orhana, ki bo kmalu prišel iz zapora. Ozan, ki se je odselil iz vile, zapravlja denar in ne študira. Cihan ga poskuša spraviti na pravo pot, vendar ga sin ne posluša, zato očetu ne preostane drugega, kot da se razjezi. Deniz Rahmiju prinese denar. V tistem trenutku Dilara dobi močne popadke …

Drama govori o dveh ženskah iz različnih družbenih slojev, katerih poti se prekrižata, ker jima ob rojstvu zaradi podobnih imen zamenjajo otroka.

Gülseren (Nurgül Yesilçay) je mlada in lepa ženska, ki živi v revni istanbulski soseski. Ko jo zbije avto, jo odpeljejo v bolnišnico, kjer rodi. Istočasno v isti bolnišnici rodi tudi Dilara (Ebru Özkan), ki prihaja iz bogate družine. Dojenčici ob rojstvu zamenjajo in Gülserenino hčerko dajo Dilari, Dilarino pa Gülseren. Čez 15 let Gülseren živi s hčerko Hazal (Alina Boz) in skuša najti moža, ki jo je zapustil. Dela kot prodajalka v majhni trgovini. Dilara medtem živi na veliki nogi s hčerko Cansu (Leyla Tanlar), ima pa težave z možem Cihanom (Erkan Petekkaya). Cansu morajo po nesreči peljati v bolnišnico in tako se razkrije, da Dilara ni njena biološka mati, kar vsem življenje postavi popolnoma na glavo. Cansu je odraščala v bogati družini in je imela vse, Hazal pa je odraščala v revni družini brez oblek prestižnih znamk ali pametnega telefona, zato je nesamozavestna. Ti zapleti razkrijejo odnose med starši in otroki. Kako se bosta odzvali Gülseren in Dilara, ko bosta izvedeli, da nista biološki materi hčerk, ki sta ju vzgajali 15 let? Kako se bo odzvala Cansu, ko bo izvedela, da je njena prava mati revna? Kako se bo odzvala Hazal, ko bo izvedela, da prihaja iz bogate družine, a je odraščala v revščini?

Država: Turčija
Jezik: Turščina
Leto: 2015
13:40
Božične želje
Komedija
Izvirnik: Wishin' and Hopin
Režija: Colin Theys
Igrajo: Chevy Chase, Molly Ringwald, Annabella Sciorra, Conchata Ferrell, Meat Loaf, Danny Nucci
Ocena IMDb: 7/10

Petošolec Felix in njegova sestrična Annette, ki je najstniška filmska zvezdnica, živita v majhnem mestu v Connecticutu.

V šolo prideta nova učiteljica, ga. Frechette, in Ženja, nova učenka iz Rusije. Ženja Felixu zmeša glavo, ga. Frechette pa uvede nov koncept šolske božične igre in potegovanje za glavne vloge se prične ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
15:30
The Biggest Loser Slovenija
Resničnostni šov, 1. sezona, 51. del
V šovu bodo pod strokovnim nadzorom in ob pomoči trenerjev Nataše Gorenc in Jana Kovačiča ter dietetičarke Katje Simić, specialistov medicine športa ZVD in voditeljice Špele Grošelj skušali premagati svoje kilograme. Največja izguba bo enemu od tekmovalcev prinesla tudi najvišjo zmago, saj bo domov odnesel (ali odnesla) tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram oziroma skupno največ 50.000 evrov.

Oddaja, v kateri bodo ljudje, ki se borijo z odvečno težo, stopili na pot popolne preobrazbe.

The Biggest Loser Slovenija je resničnostni šov, v katerem bomo kandidatom, ki se borijo z odvečno težo, ponudili vso pomoč in podporo, ki jo potrebujejo za boj s kilogrami. Največja izguba kilogramov bo enemu od tekmovalcev prinesla tudi najslajšo zmago. »Format oddaje je zelo pozitiven, ljudem se bo spremenilo življenje na bolje, poleg tega mi je sama tematika (hujšanje, zdrav način življenja, treningi) pisana na kožo, zato sem se tudi odločila za sodelovanje,« pravi Špela Grošelj, ki bo vodila to oddajo. Del strokovne ekipe, ki bo na poti do novega življenjskega sloga spremljala tekmovalce, pa bosta tudi trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič. Nataša Gorenc je zagrizena športnica in profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. Tudi Jan Kovačič si življenja brez športa ne predstavlja. Je diplomirani kondicijski trener in športni multipraktik. Uživa v vadbi na tisoč in en način in tudi on prisega na zdrav življenjski slog.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
17:00
Najboljši Dan.
Magazin
Tedenski pregled oddaje Dan.

V oddaji bomo obravnavali teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost – od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj – spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
18:00
Galileo
Dokumentarni, 5. sezona, 29. del
Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.

Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
19:00
Tuje življenje
Drama, 2. sezona, 81. del
Izvirnik: Paramparça
Režija: Cevdet Mercan
Igrajo: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar
Ocena IMDb: 6,1/10

Iz zapora spustijo Burhana, Denizovega očeta, ki se odloči poiskati Nergiz. Rahmi Cihanu pove, od kod pozna Nergis. Zaupa mu vse o njeni črni preteklosti, Cihan pa kar ne more verjeti. Dilara rodi otroka. Ime mu je Asim Demir. Harun v novi ordinaciji obišče Ayše. Njeni prijateljici ni pogodu, ko vidi, da se Harun zanjo ne zmeni. Ozan očetovo vzgojno šolo občuti, ko kar naenkrat na računu nima več denarja.

Drama govori o dveh ženskah iz različnih družbenih slojev, katerih poti se prekrižata, ker jima ob rojstvu zaradi podobnih imen zamenjajo otroka.

Gülseren (Nurgül Yesilçay) je mlada in lepa ženska, ki živi v revni istanbulski soseski. Ko jo zbije avto, jo odpeljejo v bolnišnico, kjer rodi. Istočasno v isti bolnišnici rodi tudi Dilara (Ebru Özkan), ki prihaja iz bogate družine. Dojenčici ob rojstvu zamenjajo in Gülserenino hčerko dajo Dilari, Dilarino pa Gülseren. Čez 15 let Gülseren živi s hčerko Hazal (Alina Boz) in skuša najti moža, ki jo je zapustil. Dela kot prodajalka v majhni trgovini. Dilara medtem živi na veliki nogi s hčerko Cansu (Leyla Tanlar), ima pa težave z možem Cihanom (Erkan Petekkaya). Cansu morajo po nesreči peljati v bolnišnico in tako se razkrije, da Dilara ni njena biološka mati, kar vsem življenje postavi popolnoma na glavo. Cansu je odraščala v bogati družini in je imela vse, Hazal pa je odraščala v revni družini brez oblek prestižnih znamk ali pametnega telefona, zato je nesamozavestna. Ti zapleti razkrijejo odnose med starši in otroki. Kako se bosta odzvali Gülseren in Dilara, ko bosta izvedeli, da nista biološki materi hčerk, ki sta ju vzgajali 15 let? Kako se bo odzvala Cansu, ko bo izvedela, da je njena prava mati revna? Kako se bo odzvala Hazal, ko bo izvedela, da prihaja iz bogate družine, a je odraščala v revščini?

Država: Turčija
Jezik: Turščina
Leto: 2015
20:00
Vojna zvezd: Epizoda VI - Jedijeva vrnitev
Znanstvena fantastika
Izvirnik: Star Wars: Episode VI - The Return of the Jedi
Režija: Richard Marquand
Igrajo: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Anthony Daniels, Peter Mayhew
Ocena IMDb: 8,4/10

V šestem delu vesoljske sage se Imperij pripravlja, da bo odpor dokončno zatrl z drugo, še močnejšo Zvezdo smrti.

Medtem ko uporniške sile sprožijo velikanski napad na vesoljsko postajo, se Luke še enkrat sooči z Darthom Vaderjem v zadnjem dvoboju, pred očmi zlobnega Imperatorja. V zadnjem hipu Vader sprevidi svojo zmoto in sklene uničiti Imperatorja ter rešiti svojega sina. Imperij je tako končno poražen, Sithi so uničeni in Anakin Skywalker se z žrtvovanjem odkupi za svoja zlonamerna dejanja. V galaksiji naposled zavlada mir.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1983
22:45
Dragi sosedje
Humor, 1. sezona, 59. del
Režija: Gregor Andolšek
Igrajo: Tina Gorenjak, Inti Šraj, Zoran Cvijanović, Matija David Brodnik, Mario Ćulibrk, Jernej Kogovšek
Ocena IMDb: 8/10

V humoristični seriji bomo spremljali komične zaplete, ki jih bodo zakuhali stanovalci večstanovanjske stavbe v tipični slovenski soseski.

Klasične sosedske zamere, vrtanje lukenj pred šesto uro zjutraj, nenajavljene zabave z glasno glasbo, nenadejani obiski in strastno izkazovanje ljubezni sredi noči (pa tudi dneva); vse to sodi med zaplete, ki jih boste lahko spremljali v humoristični seriji Dragi sosedje. Dve družini, dva študenta, zapeljiva soseda in vsevedni hišnik bodo sitnarili, se prepirali, se obtoževali in grdo opravljali, a bodo tudi prijateljevali, se zapeljevali, reševali težave in se ljubili ter nam ponudili nešteto razlogov za smeh. V najbolj smešni hiši prebivajo: Miloš Gazivoda 'taspodn' (Zoran Cvijanović), Marta Pliberšek (Vesna Slapar), Mojmir Pliberšek (Marko Miladinović – Mile), Leon Pliberšek (Matija Brodnik), Suzana Hrušovar (Tina Gorenjak), Andrej Jovanovič (Nenad Nešo Tokalić), Nik Hrušovar (Mak Tepšić), študenta Luka Langerholz in Boris Krajnc (Mario Ćulibrk in Jernej Kogovšek) ter lepa soseda Sara Jagodic (Inti Šraj).

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
23:15
Skok čez plot
Komedija
Izvirnik: Les infidèles
Režija: Emmanuelle Bercot
Igrajo: Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Géraldine Nakache, Priscilla de Laforcade, Florine Delobel, Julie Nicolet
Ocena IMDb: 5,3/10

V filmu bomo priča več kratkim zgodbam, v katerih je v ospredju moška nezvestoba, ki je prikazana na različne načine.

V živahnem prologu spoznamo serijska prešuštnika Freda in Grega, ki v mestu brez kakršnega koli zadržka ali obžalovanja počneta tisto, kar imata najraje. V več zgodbah se predstavljata v podobi različnih likov v različnih nepredvidenih situacijah.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2012