TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 01.05.2016
20:00
Vsemogočni Evan
Bog Evanu pove, da zemlji grozi huda poplava, zaradi katere naj zgradi novo Noetovo barko. Bog mu na domače dvorišče pošlje ves potreben material, orodje in celo živali, Evan pa se medtem spremeni v dolgolasega in dolgobradega mojstra, ki vneto gradi barko. S tem njegova podoba sposobnega politika hitro odide v pozabo, na glavo si nakoplje gnev svoje družine, Evan pa še vedno verjame, da bo s svojimi dejanji spremenil svet.
21:50
Najini mostovi
Najini mostovi je prelepa ljubezenska zgodba med Clintom Eastwoodom in Meryl Streep, kjer je Eastwood poleg glavne vloge prevzel še režijo. Pripoved se začne, ko že odrasla otroka Francesce Johnson brskata po njeni zapuščini, med katero je tudi želja, da se njen pepel raztrese ob znamenitem mostu v bližini. Tako iz maminih zapiskov izvesta njeno najbolj skrivnostno zgodbo štirih dni, ki so ji za vedno ostali v spominu. Zgodilo se je že pred leti, ko sta bila otroka še majhna in sta z očetom za nekaj dni odpotovala na sejem. Frencesco je sredi samote zmotil fotograf Robert Kincaid, ki je hotel slikati mostove Madison Countyja, pa je zgrešil pot. Že po prvih spregovorjenih besedah je med njima vzplamtela iskrica in strasti so ju vodile na svojo pot.
00:25
Hudič v nas
Dekle bi rado odkrilo, kaj se je pred dvajsetimi leti zgodilo z njeno mamo, ki naj bi med obredom eksorcizma ubila tri ljudi. Na obisku v psihiatrični ustanovi se ji pridružita duhovnika, ki skušata s pomočjo vere in znanosti raziskati, če so bile blodnje Isabelline mame res posledica obsedenosti z zlobnimi duhovi. Toda nihče si niti ne predstavlja groze, s katero se bodo morali soočiti ob številnih srhljivih zapletih.
02:05
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Chuck in prijatelji
07:25
Princeska Lili in mali samorog
Na svoje veliko presenečenje Lili zjutraj ob sebi zagleda mladičko samoroga, ki je kot po čudežu izstopila iz sanj v resničnost in pristala na Lilijini postelji. Toda kaj se je zgodilo z njeno mamo? Odločena, da jo bo našla, se Lili poda na iskanje, ki se kmalu spremeni v nevarno in vznemirljivo pustolovščino.
08:40
Gospodična Žuža
08:45
Wendy
V konjušnico v Rose Valleyju prispe najstniški filmski zvezdnik Ethan, ki namerava tam proučiti svojo novo vlogo. Wendy ob pogledu na čednega Ethana hitro zanemari resničnost in se popolnoma preda domišljiji. K sreči Carrie hitro spregleda Ethanovo lažno osebnost, toda ali bo v njegovo goljufivo naravo uspela prepričati tudi Wendy?
09:15
Lego vilini
Emily ugotovi, da ni več v človeškem svetu in sreča Azari Ognjeples in Farrana Senčnolista, vilina ognja in zemlje. Prijazni vilini so ji obljubili, da ji bodo pomagali nazaj v domači človeški svet, zato morajo poiskati 4 čarobne ključe. Jim bo uspelo?
09:40
Transformerji: Roboti pod krinko
10:05
Ninja želve
10:30
TV prodaja
10:45
Lassie: Lajež radosti
Deklica Lucy je že zgodaj izgubila sluh. Leta obiskovanja zdravnikov, ki naj bi ji pomagali, so njo in njeno mamo Elaine še dodatno razočarali. Toda zdaj se pokaže lepa priložnost, da ji v Los Angelesu z operacijo končno pomagajo. Lucy, Elaine in družinskega prijatelja Keitha v velemesto spremlja tudi Lassie, ki je Lucyjina dobra prijateljica.
12:00
Plesna scena
12:30
TV prodaja
12:45
Napovedovalka zločinov
S hčerkama Helen in Maggie se preseli v mestece Somerset. Spoprijatelji se s sosedo, umetnico Bunny Holden, ponovno pa se tudi zaljubi v Jackovega prijatelja iz otroštva, Bena, s katerim se poroči. Toda tudi Bena preganjajo mračni spomini, saj je kot srednješolec skupaj s prijateljem Martyjem zakrivil hudo prometno nesrečo, v kateri je umrlo več ljudi, Marty pa je končal za zapahi. Ko Somerset pretrese umor, se Claire začnejo ponovno prikazovati vizije, povezane s prihodnostjo in preteklostjo.
14:25
Kot tvoj nasmeh
Jennifer si nadvse želi otroka, starševstvo pa Dannyja še ne zanima. Ko mlada zakonca končno le prideta do dogovora, svoje rogove pokaže mati narava. Jennifer in Danny začneta z zdravljenjem, toda nenehni obiski v bolnišnici začnejo močno krhati srečni zakon. Ko v njuno življenje vstopita še zapeljivi tovarnar in lepa arhitektka, mlada zakonca resnično podvomita v svoj zakon.
16:15
Bitka parov
V novi bitki parov bodo dekleta morala odigrati strateško igro, moški pa še enkrat dokazati, kaj vse so pripravljeni narediti za svojo ljubezen. Za dokaz svoje ljubezni bodo morali pojesti kosilo, ki ga človek ne bi privoščil niti največjim sovražnikom. Pred tekmovalci pa bodo tudi nove nominacije, ki bodo močno prevetrile odnose v hiši, saj bo prišlo do velikega preobrata. Le kdo bo izdal zaupanje?
17:45
Vrtičkanje
Metka in Tina bosta tokrat navdušili z dvema nekoliko pozabljenima, a zelo starima rastlinama. Na njunem vrtu raste čudežni listni ohrovt, iz katerega bosta pripravili zdrave in okusne prigrizke. Odpravili se bosta tudi na Primorsko, kjer se bosta založili z žižolami in iz njih pripravili odlično žganje.
18:20
Polona ga žge
Ob Polonini kuhinji sta nastala zeliščni in zelenjavni vrt. Koriander, meta, bazilika, peteršilj, timijan, origano in ostala zelišča so dobila svoje gredice, prav tako vsa zelenjava, ki bo iz vrta tekom poletja romala naravnost v kuhinjo. Strokovnjaka Tanja in Željko sta gredice zasadila, Polona pa je v zahvalo poskrbela za kosilo. Kaj se je jedlo in kako je dišal sok iz pravkar posajenih zelišč, pa v oddaji!
18:55
24UR vreme
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Kar si dekle želi
Vse od otroštva Daphne sanja o dnevu, ko bo spoznala svojega očeta. Ker noče več čakati, nekega dne odleti k njemu v London. Tako odkrije, da je njen oče vpliven politik, lord Henry Dashwood. Henry je šokiran, ko se Daphne pojavi pred njim, saj sploh ni vedel zanjo. Kljub negodovanju svoje bodoče žene in njene hčerke jo sprejme v svoj dom. Žal pa nima veliko časa zanjo, saj je njegov urnik zelo natrpan.
22:00
Billy Elliot
Billyjevo življenje se vrti okoli šole, pohajkovanja in treniranja boksa, za katerega suhljati in občutljivi fant ni pretirano nadarjen. Vse se spremeni, ko Billy lepega dne vidi učenke baleta, ki jih uči gospa Wilkinson. Nežni gibi balerin Billyja popolnoma prevzamejo in kmalu začne tudi sam plesati. Wilkinsonova je nad njegovim talentom naravnost navdušena, zato se odloči, da bo dečku nudila vso podporo in pozornost. Toda Billy mora svojo novo aktivnost spretno skrivati pred očetom in bratom, ki sta obremenjena s stavko rudarjev in večnim pomanjkanjem denarja.
00:10
Muha 2
Zaradi ponesrečenega eksperimenta, pri katerem so se zamešale njegove molekule z molekulami navadne muhe, se je Seth spremenil v grotesknega mutanta. Usodne napake ga je rešil strel ljubimke Veronice, ki je kasneje v strahu ugotovila, da je noseča. Njun sin Martin zdaj odrašča na kliniki zlobnega industrialista Antona Bartoka, kjer na njem izvajajo najrazličnejše poskuse. Ko Martin spozna privlačno Beth Logan, se vanjo na mah zaljubi. Njegovi hormoni se prebudijo in preobrazba v muho je neizbežna.
02:10
Zvoki noči