TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 01.06.2015
00:25
Zgaga
Ko si naposled najde primerno bivališče, ugotovi, da nujno potrebuje priključek za kabelsko televizijo. Kmalu na njegova vrata potrka kabelski operater Jim Carrey. Osamljeni Jim nujno potrebuje prijatelja in v Stevenu najde primernega kandidata. Steven medtem ne sluti, da bo imel z Jimom še hude težave.
02:10
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Tobi in njegov lev
Tobi pride zelo dobre volje do svojega prijatelja leva, ki pa je brez vsake energije. Tak je zato, ker je tako zelo zaljubljen v zebrico. Ta je šele pred kratkim prišla iz Afrike in ima leve v drugačnem spominu, zato se leva boji in preplašeno pobegne. Pa se Tobi spomni na svojo progasto črno-belo pižamo.
07:05
Medved Rupert
Rupert in Bert si želita, da bi s hiše na drevesu s teleskopom videla veliko več kot pa vidita sedaj. Zato prosita Ping Pong, da jima s čarovnijo omogoči boljši razgled. Čarovnija je mogočnejša kot sta pričakovala. S teleskopom poletita in res imata boljši razgled. Sprva sta navdušena, nato pa čedalje manj. Kako priti s tega teleskopa?
07:25
Želvica Lulu
07:50
Knjiga čarovnij
Nekega dne prijatelji po pošti prejmejo nenavadno govorečo knjigo, ki jim pove, da se morajo podati v boj proti mogočnemu čarovniku Zarlaku. Ta po celem svetu krade čarovnijo, da bi pobegnil iz zapora v središču Zemlje. Za naše tri študente je to začetek neverjetne dogodivščine, ki je ne bodo nikoli pozabili.
08:15
TV prodaja
08:30
Moje srce je tvoje
Doroteo hoče zažgati Johnnyjevo hišo in mu grozi s pištolo, k sreči pa Ana še pravočasno pokliče policijo. Diego zapeljuje Isabelo, a njej je jasno, da to počne samo zaradi otroka. Fanny se na poti na zmenek pokvari avto, Leona pa ne more priklicati. Ko Leona kasneje ne najdejo nikjer, zvedo, da je v tem času v nesreči umrla neidentificirana oseba.
09:10
Moje srce je tvoje
Vsi si oddahnejo, ko izvedo, da so Leona aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Samo da je živ! Tako se s Fanny končno dobita na zmenku in si razodeneta svoja čustva. Ana in Fernando si hočeta noč vzeti samo zase, a jima otroci to preprečijo. Diego se še vedno dobrika okoli Isabele, ki zelo mačehovsko skrbi za svojega otroka.
10:10
TV prodaja
10:25
Zaljubljen do ušes
Diana od Brigitte zahteva, da Natalii podtika kapljice, ki so v resnici strup. Zdravnik pove Diegu in Alini, da Diana zavrača hrano, kar lahko pripelje do splava, zato Diego zagrozi Diani, da jo bo spravil na zaprti oddelek, kjer bo pod stalno kontrolo osebja. Irene vpraša Alonsa, kaj ima s Karino. Tiburcio spozna, da je Natalia Ireneina hčerka, ki jo je kot dojenčico pustil v Tuxpanu.
11:20
TV prodaja
11:35
Dubrovniška zora
Jana je na obisku pri bolni materi, vendar se še vedno ne pomiri z njo in je povsem zaslepljena z maščevanjem. Za tem odide v Magdalenino stanovanje, poišče Juditin naslov in se vrne v vilo. Nenadoma se na vratih pojavi Rocco, ki se je vrnil z namenom, da se maščuje Juditi, zato jo želi na vsak način najti. Jana mu pove njen naslov. Maris z grozo ugotovi, da je nekdo bil v njenem stanovanju in iskal pisma. V paniki pokliče Judito, vendar jo prekine Rocco, ki Juditi pove, da ima 24 ur, da se vrne v Dubrovnik, če ne, bo ubil Maris. Obe sta popolnoma šokirani.
12:30
TV prodaja
12:45
Prijatelja samo za seks
Odločita se za brezskrben seks brez čustev in obveznosti. Slišati je preprosto, a se podajata v nevarne vode. Kmalu se njune posteljne avanture počasi začnejo spreminjati v strastno razmerje in oba spoznata, da sta sorodni duši. Toda tako Dylana kot Jamie je strah priznati, da sta se zaljubila in tako se znajdeta pred največjo življenjsko preizkušnjo.
15:00
Dubrovniška zora
Maris skuša prepričati Rocca, naj Judito pusti na miru, vendar je on odločen, da se ji bo maščeval. Ko Maro sreča Judito in njuno hčer, je prepričan, da je Zora Roccova hčerka. Judita pa je zaskrbljena za svojo mater, ki jo želi čim prej najti. Medtem Matija odpre in prebere Juditino pismo, ki ga je rešila iz ognja in spozna, da je Maro naredil veliko napako. Ko ga končno najde, prisili Mara, da tudi sam prebere pismo, v katerem mu Judita prizna, da je Zora njegova hčerka.
16:00
Zaljubljen do ušes
Diego pove Natalii, da je Diana nora, saj ga obtožuje posilstva. Vendar se Natalia, glede na izkušnje pred leti, nad tem zamisli. Medtem pa Diana od Brigitte zahteva, da ji pove vse, kar ve o Diegu in Natalii. Tako izve, da je Natalio pred posilstvom rešil prijatelj, ki je Diega odrinil tako močno, da je padel in se udaril v glavo. Diana takoj pomisli na Rodriga.
17:00
24UR popoldne
24UR POPOLDNE je na programu POP TV vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:20
Moje srce je tvoje
Diego v domu za ostarele obišče Yolando in jo povpraša glede skrivnosti okoli Diega Nicolasa. Yolanda mu sicer ne pove ničesar, mu pa namigne, naj v Isabelinem stanovanju poišče dokument, ki bo razčistil vse nejasnosti. Sebastian ima hude bolečine in v bolnišnici ugotovijo, da mu morajo odstraniti slepič.
18:00
Moje srce je tvoje
Diego pove Fernandu, da ni biološki oče Diega Nicolasa. Fernando besen odhiti do Isabele in ji navrže, da je prepričan glede njene vpletenosti pri vseh Enriquejevih podlostih do njegove družine. Vse to pa ni nič proti temu, kar dela z otrokom. Mimogrede opazi, da ima mali Diego Nicolas vročino, zato ga odpelje k zdravniku.
18:55
24UR vreme
Ker vreme močno vpliva na naše življenje, so informacije o njem vedno bolj iskane. Po novem so vremenske napovedi pripravljene ob podpori vrhunskega tujega partnerja MateoGroup. Pri pripravi napovedi sodeluje tudi posebna meteorološka ekipa. Odzivi na vremenske dogodke so tako hitrejši in gledalcu ponujsjo še kakovostnejše informacije. Za posamezne kraje doma in na tujem je prvič mogoče spremljati urne napovedi s temperaturnimi kartami, zaradi česar je načrtovanje dejavnosti na prostem postalo enostavnejše. Individualne napovedi so izdelane tudi za kraje s pomembnejšimi dogodki. Vremensko napoved vodijo priljubljeni obrazi: Jana Morelj, Robert Erjavec in Katja Jevšek.
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Dan najlepših sanj
Želja je veliko, vendar jih ne smemo razkriti, ker potem ne bodo več presenečenja. A gotovo so pred nami najbolj čustvena snidenja te pomladi, združevanja z dolgo pogrešanimi sorodniki ali prijatelji, mogoče srečanja z vzorniki ali celo svetovnimi zvezdami. Mogoče si kdo želi za en dan postati pastir na Veliki planini ali pa odpeljati krog v dirkalnem avtomobilu.
21:00
Billy Elliot
Njegovo življenje se vrti okoli šole, pohajkovanja in treniranja boksa, za katerega suhljati in občutljivi fant ni pretirano nadarjen. Vse se spremeni, ko Billy lepega dne vidi učenke baleta, ki jih uči gospa Wilkinson. Nežni gibi balerin Billyja popolnoma prevzamejo in kmalu začne tudi sam plesati. Wilkinsonova je nad njegovim talentom naravnost navdušena, zato se odloči, da bo dečku nudila vso podporo in pozornost. Toda Billy mora svojo novo aktivnost spretno skrivati pred očetom in bratom, ki sta obremenjena s stavko rudarjev in večnim pomanjkanjem denarja.
23:00
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
23:35
Policijska družina
Na noč čarovnic mora Danny preiskovati napad na moškega, preoblečenega v duhovnika, ki ga je napadel moški, preoblečen v okostnjaka. Detektivka Kate Lansing, ki prav tako preiskuje primer, prepozna duhovniško ogrinjalo, ki naj bi upodabljalo haitskega duha smrti. Sledi vodijo na haitskega templja in mladega Toussaint Lazarda, s katerim je očitno nekaj narobe. Frank skuša pomagati Garrettu, ki postane žrtev izsiljevanja, Jamie pa skuša pomagati nasilnemu duševnemu bolniku.