TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 02.05.2016
20:00
Kar si dekle želi
Vse od otroštva Daphne sanja o dnevu, ko bo spoznala svojega očeta. Ker noče več čakati, nekega dne odleti k njemu v London. Tako odkrije, da je njen oče vpliven politik, lord Henry Dashwood. Henry je šokiran, ko se Daphne pojavi pred njim, saj sploh ni vedel zanjo. Kljub negodovanju svoje bodoče žene in njene hčerke jo sprejme v svoj dom. Žal pa nima veliko časa zanjo, saj je njegov urnik zelo natrpan.
22:00
Billy Elliot
Billyjevo življenje se vrti okoli šole, pohajkovanja in treniranja boksa, za katerega suhljati in občutljivi fant ni pretirano nadarjen. Vse se spremeni, ko Billy lepega dne vidi učenke baleta, ki jih uči gospa Wilkinson. Nežni gibi balerin Billyja popolnoma prevzamejo in kmalu začne tudi sam plesati. Wilkinsonova je nad njegovim talentom naravnost navdušena, zato se odloči, da bo dečku nudila vso podporo in pozornost. Toda Billy mora svojo novo aktivnost spretno skrivati pred očetom in bratom, ki sta obremenjena s stavko rudarjev in večnim pomanjkanjem denarja.
00:10
Muha 2
Zaradi ponesrečenega eksperimenta, pri katerem so se zamešale njegove molekule z molekulami navadne muhe, se je Seth spremenil v grotesknega mutanta. Usodne napake ga je rešil strel ljubimke Veronice, ki je kasneje v strahu ugotovila, da je noseča. Njun sin Martin zdaj odrašča na kliniki zlobnega industrialista Antona Bartoka, kjer na njem izvajajo najrazličnejše poskuse. Ko Martin spozna privlačno Beth Logan, se vanjo na mah zaljubi. Njegovi hormoni se prebudijo in preobrazba v muho je neizbežna.
02:10
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Čebelica Maja
Mravlje se znajdejo v novi nevarnosti, saj jih napade volkec. Maja in Vili prestrašenim mravljam pomagata skriti njihova jajčeca. Kje bodo jajčeca najbolj varna?
07:15
Yoohoo in prijatelji
07:30
Čebelica Maja
Maja in Vili srečata ostarelega kačjega pastirja, ki jima pove, da je nekoč zmagal na pomembni dirki. Žal se je ne more več udeležiti, saj je star in betežen, toda namesto njega se je lahko udeleži Maja. Kačji pastir privoli, da jo bo temeljito pripravil na dirko, ki se je Maja na moč veseli.
07:45
Viking Viki
Potem ko Vikinge sredi morja ujame tornado, se skupaj s svojo ladjo nenadoma znajdejo na Kitajskem. Tam Viki in ostali srečajo deklico Mingzhu in njenega očeta Quana, ki so jima race pojedle vse zaloge riža. Toda Vikingi imajo večje probleme, kot je Quanovo pomanjkanje riža. Kitajski general jih namreč aretira in jih namerava predati kitajskemu cesarju, zato mora Viki sebe in svoje prijatelje čim prej spraviti iz nadležne zagate.
08:00
Mašine pripovedke
Maša nam z zgodbico o pohlepnemu kmetu in naivnemu medvedu pove, da si moramo ljudje stvari deliti. Pohlepni ljudje namreč ne vidije dlje od svojega nosu.
08:05
Smrkci
Gargamel vrže Slodeja iz hiše, zato se ta preseli k Lakomu. Ko Smrkci Lakomu priredijo zabavo, jih Slodej polovi in jih nese Gargamelu, da bi se mu zopet prikupil. Ampak ne računa na Lakoma, ki pride na pomoč.
08:35
Mašine pripovedke
Ne želi si žene bližnjega in ne želi si pite drugega. Tudi car v današnji zgodbi si je poželel ženo svojega lovca in za kazen dobil službo čuvaja na božjem vrtičku.
08:40
Grozni Gašper
08:55
TV prodaja
09:10
Komisar Rex
Michou Lang je pop pevka in nova zvezda na sceni, ki ji je slava stopila v glavo. Zvezdnica se začne obnašati kot primadona, zapusti fanta zaradi menedžerja in zaradi svojih kapric razočara prijatelje. Ko se nekega večera vrača iz studia, njen avtomobil eksplodira in Michou v nesreči umre. Brandtner in njegova ekipa med preiskovanjem odkrijejo presenetljiv vzrok nesreče, ki jih pripelje do osumljenca.
10:10
TV prodaja
10:40
Nedolžna vsiljivka
Julieta pove Ivanu, da pričakuje Felipejevega otroka, vendar mu ne namerava povedati za nosečnost, saj ne želi spraviti v težave njegovega zakona. Monica Gabrieli ponudi svojo pomoč pri učenju, za kar se ji Felipe zahvali. A ko Monica pove mami za inštrukcije, ji Frankie prepove obisk Felipejeve hiše. Laura pred sošolci poniža Monico. Veronico skrbi, saj ne ve, kakšne načrte ima Natalia s Felipejem.
11:35
TV prodaja
12:50
TV prodaja
13:05
Sezona lova
Boog še pomisli ne, da bi se odselil iz paradiža, v katerem živi. Vse se spremeni, ko spozna srnjaka Elliota, ki mu Boog po naključju reši življenje. Elliot je prepričan, da bi moral grizli živeti v divjini, zato se odloči, da bo Booga rešil pred ujetništvom in ga odpeljal v divjino. Toda Boogu se še sanja ne, kako naj preživi v divjini. Ne zna loviti, ne zna uporabljati svojega voha, kaj šele, da bi znal uporabiti svojo moč. Poleg tega neznansko pogreša Beth, za petami pa so mu tudi lovci, saj je napočila sezona lova. Da bi ugnali lovce, morajo Elliot, Boog in druge divje živali združiti moči in se boriti za svoj obstoj.
14:55
Nedolžna vsiljivka
Veronica skuša prepričati Florencio, da ji pomaga izvršiti njen zlobni načrt. Najprej se namerava znebiti Natalie, vendar Florencia ne želi postati morilka. Julieta in Felipe opravita test očetovstva. Carbonell in Santamaria odkrijeta socialno delavko, ki je v preteklosti pod drobnogled vzela Nataliin primer in izvesta, da ima sestro dvojčico. Medtem se Natalia v hiši trudi odkriti dokumente z imenom zdravnika, ki naj bi njeni sestri diagnosticiral raka.
15:55
Italijanska nevesta
Osvaldo se ne more sprijazniti z novico, da otrok ni njegov, medtem ko je Sonia v bolnišnici v strahu za življenje svojega otroka. Belinda izve, da so njeni načrti splavali po vodi. Sonia prizna Osvaldu, da je otrok njegov, vendar sta se z mamo želeli s prevaro dokopati do Pedrovega denarja. Osvaldo zagrozi Pedru, da ga bo ubil. Anibal ugrabi Julieto.
16:55
Komisar Rex
Po odhodu Brandtnerja in Bocka se Rexu in policistom na Dunaju pridružita Marc Hoffmann in Niki Herzog. Njun prvi primer vključuje preiskavo umora mladega para, ki ju je morilec napadel na priljubljenem zbirališču ob Donavi. Niki in Marc se odpravita preiskovat pod krinko, medtem ko jima Rex krije hrbet.
18:55
24UR vreme
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Usodno vino
Brane misli, da je Maja samomorilka. Ko med njima pride do prepira, jo Brane užali in Maja noče njegove pomoči. Vendar si Brane premisli in se vrne ponjo. Maja se mu zlaže, da v centru za zdravljenje odvisnosti dela kot medicinska sestra. Nina privoli v srečanje z Andréjem. Družini se zlaže, da je z Martinom, a on se pojavi v bolnici pri Adamu in vsem je jasno, s kom se je Nina v resnici dobila. Njeno srečanje z Andréjem ne poteka v prijateljskem duhu in Nina začne obžalovati svojo odločitev. Brane v svojem avtu najde stvar, ki pripada Maji. Pride v center za zdravljenje odvisnosti, kjer jo išče kot medicinsko sestro. Kako se bo končala Majina nedolžna laž?
21:00
Dan najlepših sanj
22:30
Nepremagljivi dvojec
Avin odvetnik Travis Tanner, ki jo zastopa v primeru tožbe zaradi malomarnosti, želi, da Harvey z vsemi sredstvi napade Scotty. Stephena prepriča, da podpiše priznanje, da je bila Ava vpletena v umore, toda k sreči Donna uspe izničiti njegovo priznanje. Jessica izve za Mikovo in Rachelino razmerje, kar namerava izkoristiti v svoj prid.
23:25
Prevara
Zdaj je jasno, da Vivianina smrt ni bil splet nesrečnih okoliščin, temveč umor. Heroin naj bi ji vbrizgali namerno. Toda zakaj? Ima to kaj opraviti z družinskim farmacevtskim podjetjem in novim zdravilom, ki so ga testirali? Bena še vedno iščejo in izkaže se, da se je nazadnje pogovarjal z Richardom. Joanna se zbliža s Samantho in v okviru svoje preiskave čedalje več časa preživlja z Julianom. Edwarda izženejo iz družinskega podjetja, medtem ko v Mijino življenje vstopi tujec, zaradi katerega dekle sprejme nekaj hitrih odločitev.
00:20
Dexter
Dexter in Hanna skupaj preživita noč. Debra medtem Dexterja sili, naj umori Hanno, toda Dexter se izgovarja, da bi Debro zaradi tega razjedala slaba vest. Za nameček Dexterja obiščeta Cody in Astor, saj je njun dedek končal v bolnišnici. Deb pa svojemu polbratu končno pove, da je zaljubljena vanj. Sirko se medtem odloči za neposreden pristop in poskuša Dexterja umoriti sredi belega dne.
01:30
Zvoki noči