TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 03.08.2019
00:40
Blagoslovljen
Drama
Izvirnik: Blessed
Režija: Mark Aldridge
Igrajo: James Nesbitt, Natascha McElhone, Gary Lewis, Lil Woods
Ocena IMDb: 6,4/10

Drama o tragediji in upanju; moški, ki je izgubil vse, spozna deklico, ki je tako kot on ostala sama.

Peter je imel vse: ženo, ki jo je ljubil in dve prečudoviti hčerki. V poslu je bil uspešen, bil je borzni posrednik, ki je izredno dobro predvideval gibanje cen delnic. V nekem trenutku pa je izgubil družino in življenje je zanj izgubilo smisel. Zaposlil se je kot svetilničar. Po tragediji ni spregovoril niti besede več. Nekega dne morje na obalo prinese čoln z desetletno Charlotte, ki je očitno preživela brodolom. Charlotte je zelo pametna in zrela za svoja leta; Petra prosi, naj je ne preda oblastem, dokler se njen oče ne vrne. Tako čaka pri Petru na novice o očetu, vendar se izkaže, da brodoloma ni nihče preživel ...

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
02:10
24UR zvečer
Informativni
Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka.

Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.

Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
02:40
Zvoki noči
Glasbeni
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
06:00
24UR
Informativni
24UR je na programu vsak dan ob 19.00.

Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.

Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
07:00
OTO čira čara
Družinski, 1. del
Izvirnik: Oto čira čara

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
07:01
Robocar Poli
Risani, 3. sezona, 25. del
Igrajo: Alyson Leigh Rosenfeld
Ocena IMDb: 6,8/10

Bruner naznani, da je Titan največji v celem mestu. Hkrati naredi svojo lestvico velikosti, s katero pa se drugi ne strinjajo. Reševalna ekipa se odloči, da bo razčistila zadevo, zato prične z merjenjem vseh vozil v mestu. Na poti na merjenje pa se Terry zagozdi v tunelu in tako mora zopet na pomoč priskočiti Poli in ekipa.

Robocar Poli in njegovi prijatelji iz reševalne postaje so super avtomobili, ki vedno radi priskočijo na pomoč tistim, ki se znajdejo v težavah.

Reševalna ekipa je vedno v pripravljenosti, na težave pa jih opozori njihova operaterka Jin. Otroke bodo poučili, kakšne situacije lahko pripeljejo do nesreče ter kako ravnati v primeru nevarnosti.

Država: Južna Koreja
Jezik: Slovenščina
Leto: 2014
07:15
Robovlaki
Risani, 1. sezona, 6. del
Izvirnik: Robot Trains
Režija: Jisoo Han
Igrajo: Bill Rogers, Carrie Savage, Tony Salerno, Ken Spassione, Bill Timoney
Ocena IMDb: 5,9/10

Potem ko je dobil nove izboljšave, se Kaj odloči znova odpreti predor do gorskega predela. Ko mu to res uspe, pa iz predora zaveje leden veter, ki popolnoma zamrzne trg Fontana. Robovlaki Kaj, Rac in Eli se sedaj s skupnimi močmi trudijo trg rešiti iz ledenega objema. Vsekakor se v gorskem predelu dogaja nekaj čudnega.

V svetu vlakov so vsi državljani vlaki.

Med prebivalci posebnega sveta vlakov obstajajo posebni vlaki, ki se lahko preoblikujejo v robote in postanejo robovlaki. Pet junaških vlakov, Kaj, Alf, Jernej, Eli in Rac ima posebne moči, s katerimi se trudijo svoj svet rešiti temnih sil.

Država: Južna Koreja
Jezik: Angleščina
Leto: 2017
07:45
Mala miška Mia
Risani, 1. sezona, 21. del
Izvirnik: Mia mouse

Zelo je vroče, zato babica otrokom razloži, da je treba zalivati jagode, da ne bodo ovenele. Mia in Martin se ponudita, da bosta sama zalila jagode. Ko jih zalijeta, čakata, da bodo jagode dozorele, a čakanju kar ni videti konca. Kaj pa, če bi pomagala jagodam dozoreti? Če jih bosta zelo zalivala, bodo jagode gotovo prej dozorele!

Mia je šestletna miška, ki z babico Mimi, s prijatelji in sosedi živi v globinah ogromne hiše.

Mala navihanka je radovedna, drzna, neustrašna in hoče videti, poskusiti in doživeti vse, kar ji pride pred mišji smrček! Kar je razumljivo, saj je pri šestih letih Mia dovolj stara, da se loti raziskovanja svoje okolice in začenja razumeti, da ni samo ona središče vsega. Vse skupaj pa seveda botruje številnim zanimivim in poučnim dogodivščinam.

Jezik: Slovenščina
Leto: 2012
08:05
Moj mali poni: Čarobno prijateljstvo
Risani, 1. sezona, 19. del
Izvirnik: My little pony: Friendship is magic
Režija: Jayson Thiessen
Igrajo: Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Tara Strong, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver
Ocena IMDb: 7,7/10

V Konjičkovem imajo veliko zvezdnico Glorio, ki se oblači v fina oblačila z dragulji in vstopi tudi v Rubijino trgovino. A Gloria rabi veliko oblačil, saj se stalno preoblači. Ker Rubi nima toliko draguljev, se s pomočjo Pika odpravi na lov za novimi. A draguljev si želijo tudi diamantni psi, zato se Rubi znajde v nevarnosti, Piko pa hitro pokliče na pomoč ostale ponije.

V čarobni deželi pisanih konjičkov živi prav poseben poni, ki ves svoj čas preživi v knjigah.

V čarobni deželi pisanih konjičkov Ponijevo živijo poniji s prav posbno močjo, s katero lahko izpolnijo marsikatero željo. Ena izmed njih še zlasti izstopa, saj ves svoj čas preživi v knjigah. Na vsak način bi rada izboljšala svoje čarovniške spretnosti, zato nima veliko časa za bolj družabne aktivnosti. Toda njena mentorica ji naloži nadvse pomembno nalogo, da knjige končno pusti pri miru in si poišče prijatelje. V bližnji vasici naša junakinja spozna pet novih ponijev, ki jo popeljejo na vznemirljive, smešne in pravljične dogodivščine!

Država: Združene države Amerike
Jezik: Slovenščina
Leto: 2010
08:55
Luna Petunija
Risani, 1. sezona, 3. del
Izvirnik: Luna Petunia
Ocena IMDb: 6,5/10

Luna se s prijatelji odpravi v restavracijo, v kateri ob petkih hrana leti, zato mali prijateljčki nočejo zamuditi imenitnega dogodka. Ker pa ima kuharski šef Zesto obveznosti, vodenje restavracije zaupa Luni. Bo Luna upravičila njegovo zaupanje? Kaj bodo zakuhali in kaj dejansko skuhali Luna in prijatelji?

Če zares verjameš vase, si sposoben narediti osupljive stvari.

Luna Petunija je majhna deklica, ki s pomočjo svojih čarobnih igračk lahko vstopi v sanjsko deželo Fantazijo, v kateri se nauči, kako nemogoče spreminjati v mogoče. Čarobna Fantazija je priložnost za nove pustolovščine, nova prijateljstva in nova znanja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
09:20
Jelenček Niko
Animacija
Izvirnik: Niko & The Way to the Stars
Režija: Michael Henger
Igrajo: Asja Kahrimanović, Matej Recer, Vesna Pernarčič Žunić, Primož Forte, Robert Vertovšek
Ocena IMDb: 6,2/10

Prijazni jelenček Niko že od nekdaj sanja, da bi spoznal slavnega očeta, ki Božičku pomaga raznašati darila.

Niko je navihani jelenček, ki verjame, da je sin enega od Božičkovih letečih jelenov. Ker nikoli ni spoznal svojega očeta, je zelo možno, da to drži, res pa je, da se njegovi poskusi letenja vedno končajo s pristankom na smrček. Medtem ko se ostali jeleni zmrdujejo nad njegovimi poskusi letenja, se na njegovo stran postavi le Julius, leteči veveriček, ki Nika vzame pod svoje okrilje. Ko Niko nekega dne nehote k svoji domači čredi jelenov pripelje trop lačnih volkov, morajo jeleni zapustiti svoj dom, za vse skupaj pa okrivijo Nika. Ta užaloščen zapusti čredo in skuša najti svojega očeta.

Jezik: Slovenščina
Leto: 2008
10:50
Zvezde plešejo
Zabava, 3. sezona, 6. del
Tekma za plesni globus postaja vse bolj napeta, saj je parov vse manj, ob tem pa postajajo vse boljši. Da je prav vsaka oddaja tekma zase, bo pokazala tokratna oddaja, ki v letošnjo sezono prinaša noviteto – gledalci bomo izvedeli, kakšne skrite pregrehe skrivajo v sebi naši tekmovalci. Kdo se ponoči na skrivaj baše s sladoledom, kdo ne more preživeti dneva brez telefona in kdo obožuje ponočevanja z risankami? A brez plesa seveda ne bo šlo niti tokrat!

V plesnem spektaklu se bo predstavilo 12 znanih Slovencev.

Korake v plesni svet bodo ocenjevali sodniki Katarina Venturini, Andrej Škufca, Nika Urbas in Lado Bizovičar. Odločilno vlogo pri ocenjevanju pa bodo imeli tudi gledalci, saj seštevek njihovih in sodniških točk odloči, kateri plesni pari bodo ostali v šovu. Po plesnem spektaklu, med sodniki in plesalci bosta tudi letos krmarila Tara Zupančič in Peter Poles.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
13:15
Dan najlepših sanj
Zabava, 2. sezona, 12. del
Dan najlepših sanj je oddaja, ki bo gledalcem ob ponedeljkih izpolnjevala najbolj goreče, izvirne in skrite želje.

Izpolnitev želja, o katerih so nekateri sanjali desetletja, pa so zaradi let sanje že zdavnaj opustili, ponovno snidenje izgubljenih sorodnikov in podobni primeri do solz ne ganejo samo tiste, ki se jim uresničijo dolgoletne želje, ampak tudi gledalce pred TV sprejemniki. Voditelj Peter Poles bo vsak teden nič hudega slutečim gledalcem med občinstvom pričaral nepozabne trenutke, ki jim bodo še leta kasneje zarisali nasmeh na ustnicah.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
14:50
Delovna akcija
Resničnostni šov, 1. sezona, 8. del
Še ena pozitivna zgodba nas bo popeljala v Idrijo, ki slovi po kleklanju svetovno znane idrijske čipke in po številnih ostalih kulturnih znamenitostih. Tam živi tudi mama Olga s hčerko Rebeko. Olga je imela sanjsko življenje, dokler vanj ni posegel alkohol. Postala je samohranilka, avtoimunska bolezen pa je pustila hude posledice, ki ji zelo otežujejo vsakodnevno funkcioniranje. Zaradi visokih stroškov zdravljenja in Rebekinega šolanja za njuno stanovanje vedno zmanjka denarja. Vsekakor razlog, da ekipa Delovne akcije potrka na njuna vrata.

Čas je za dobra dela in nesebično pomoč – čas je za Delovno akcijo!

V oddaji se bo pri prenovi doma pomagalo družinam, ki si same tega ne morejo privoščiti. S pomočjo ekipe profesionalcev in vrhunskih mojstrov bo v njihovo življenje posijalo novo upanje. Z novim domom pa ne bodo samo izboljšali svojih bivanjskih razmer, temveč bodo predstavili tudi svoje zgodbe, pri čemer jim bo pomagala voditeljica Ana Praznik.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
16:00
Naša mala klinika
Humor, 2. sezona, 15. del
Režija: Branko Djurić
Igrajo: Bojan Emeršič, Sebastian Cavazza, Janez Hočevar, Rado Mulej, Tanja Ribič, Sabina Kogovšek
Ocena IMDb: 6,6/10

Velepičevo udari v križu, zato ji Ferdo Perdec pošlje elektronski voziček. Veso na recepcijo dobi star televizor, ki je popolnoma imun na daljinca. Se pa daljinec izkaže še kako dejaven pri upravljanju Velepičinega vozička! Na NMK se spet prikaže gospod Klizma, Japonec, ki so ga že enkrat brez potrebe operirali samo zato, ker se je držal za trebuh. Klizma pa se spet drži za trebuh, stoka in nihče ga ne razume. Nekako sklenejo, da ima prebavne motnje, saj ga mučijo vetrovi. Zadržijo ga na opazovanju in ga dajo k Debevcu v bolniško sobo. Da se ne bi zadušil zaradi neprijetnih vonjav, Debevc ves čas prižiga dišeče palčke.

V majhni kliniki na robu mesta se dogajajo številne komične peripetije.

V majhni kliniki na robu mesta se med zdravniškim konzilijem in pacienti, poleg življenjsko resnih stvari, kot je obstoj klinike, dogajajo številne komične peripetije, ki nas bodo gotovo nasmejale do solz. Med zdravniki, specialisti, bomo prepoznali primarija Leopolda Kroto, kirurga Jožeta Jarca, sekundarija Igorja Muca, poslovno direktorico Magdo Velepič, receptorja Vesa Lolo Ribarja in številne ostale.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2005
16:50
Naša mala klinika
Humor, 2. sezona, 16. del
Režija: Branko Djurić
Igrajo: Bojan Emeršič, Sebastian Cavazza, Janez Hočevar, Rado Mulej, Tanja Ribič, Sabina Kogovšek
Ocena IMDb: 6,6/10

Na NMK se vsi pripravljajo na sprejem gospe Diamante, ki bo kliniki donirala 5 milijonov tolarjev za nakup novega ultrazvoka. Očitno si gospa išče tudi novega moža in mladi dr. Muc ji takoj pade v oči. Miletovi babici je poginila ljubljena mačka, zato jo mora Mile pokopati. Ker pa ima nujno vožnjo, poginjeno mačko da v zamrzovalno skrinjo na NMK. Tudi gospa Diamante s seboj pripelje svojo ljubljenko, muco Miško, ki je na videz prav taka, kot ona od Miletove babice. Da je ne bo nosila po kliniki, svojo muco zaupa v varstvo Vesotu.

V majhni kliniki na robu mesta se dogajajo številne komične peripetije.

V majhni kliniki na robu mesta se med zdravniškim konzilijem in pacienti, poleg življenjsko resnih stvari, kot je obstoj klinike, dogajajo številne komične peripetije, ki nas bodo gotovo nasmejale do solz. Med zdravniki, specialisti, bomo prepoznali primarija Leopolda Kroto, kirurga Jožeta Jarca, sekundarija Igorja Muca, poslovno direktorico Magdo Velepič, receptorja Vesa Lolo Ribarja in številne ostale.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2005
17:45
MasterChef Slovenija
Resničnostni šov, 5. sezona, 9. del
MasterChef kuhinja praznuje! V čast 25. obletnice Karimove poroke morajo tekmovalci v treh skupinah pripraviti prav posebne torte. Narediti navadno torto je težko, narediti torto za enega najboljših slaščičarjev v Sloveniji pa je hudičevo težka naloga. Vsak od vodij se ukvarja s svojimi težavami. Že tako napeto ozračje v kuhinji še poslabša preobrat – vodje si lahko priborijo dodatnih 15 minut kuhanja za svojo skupino, če pristanejo na poseben pogoj!

MasterChef je najbolj kreativno kuharsko tekmovanje, ki je zasvojilo gledalce po vsem svetu.

Tudi to pomlad se bodo na POP TV ambiciozni ljubiteljski kuharji pomerili med sabo in s časom. Dokazali bodo, da se ničesar in nikogar ne ustrašijo: niti štoparice, neznanih sestavin, zapletenih receptov, niti pozornega pogleda strogih sodnikov, ki bodo odločali o njihovi usodi. Sodniško trojico v novi sezoni sestavljajo Bine Volčič, Luka Jezeršek in Karim Merdjadi. Za naziv MasterChef Slovenija, pokal in 50.000 evrov se bo potegovalo 16 izbranih ljubiteljskih kuharjev, ki se bodo v vsaki oddaji preizkusili v enem od kuharskih izzivov.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
18:50
24UR vreme
Informativni
24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo.

Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Robert Erjavec, Katja Jevšek, Špela Jereb.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
18:55
24UR
Informativni
24UR je na programu vsak dan ob 19.00.

Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.

Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
20:00
To so gadi
Komedija
Režija: Jože Bevc
Igrajo: Bert Sotlar, Dare Valič, Majda Potokar, Jože Horvat, Milada Kalezić, Boris Cavazza
Ocena IMDb: 7,9/10

V zgodbi spoznamo vdovca Štebeta, ki skupaj z gospodijo Rozi skrbi za pet neukrotljivih sinov.

Fantje s svojimi šalami in z nagajivostmi spravljajo v obup vso malomeščansko sosesko, zato jih zmerjajo z 'gadi'. Rozi kar naprej grozi, da jih bo zapustila, in nekega dne čisto zares odide. Malo zatem se pri Štebetovih prikaže Rozijina nečakinja Meri, ki pa se bolj slabo znajde pri gospodinjskih opravilih. Kmalu se za Meri začne zanimati Štebetov prijatelj Tone. Medtem Štebetovi fantje vedno bolj pogrešajo Rozi. Jim jo bo uspelo prepričati, da se vrne nazaj?

To so gadi je ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih komedij in sploh eden izmed najbolj uspešnih slovenskih filmov.

Država: Jugoslavija
Jezik: Slovenščina
Leto: 1977
21:50
Zimska pripoved
Drama
Izvirnik: Winter's Tale
Režija: Akiva Goldsman
Igrajo: Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe, Matt Bomer, Lucy Griffiths, Michael Crane
Ocena IMDb: 6,2/10

Mistična drama se odvija v NY in sega več kot stoletje v zgodovino; pripoveduje o čudežih, prekrižanih usodah ter starodavnem boju med dobrim in zlim.

Večna romantična zgodba, posneta po romanu Marka Helprina, se začne v New York v začetku 20. stoletja, ko postopač Peter med ropom hiše nenačrtovano spozna njeno lastnico Beverly. Med njima, kljub vsem preprekam, vzplamti ogenj iskrene ljubezni, toda zlobni in nasilni gangster Pearly ter kruta usoda poskrbita, da idila ne traja dolgo. Stoletje kasneje se s pomočjo nerazložljivih sil neuslišane ljubezni Peter znajde v sodobnem New Yorku, kjer mlada mamica Virginia prisluhne njegovi neverjetni zgodbi in mu pomaga znova najti sledi za davno izgubljeno ljubeznijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
23:55
Mednarodna prevara
Akcija
Izvirnik: The International
Režija: Tom Tykwer
Igrajo: Clive Owen, Naomi Watts, Armin Mueller-Stahl, Ulrich Thomsen, Brían F. O'Byrne, Michel Voletti
Ocena IMDb: 6,5/10

Louis Salinger je ambiciozni agent Interpola, ki preiskuje korupcijo v največjih svetovnih bankah.

Ker sumi, da se vplivna banka ukvarja s pranjem denarja, preprodajo orožja in financiranjem vojne, Salinger združi moči s tožilko Eleanor Whitman, s katero se odpravita na nevarno iskanje resnice. Sledi ju iz New Yorka vodijo v Berlin, Milano in Carigrad, pri tem pa so jima ves čas za petami plačani morilci, odločeni, da opravijo svojo nalogo.

Režiser filmov Teci, Lola, teci in Parfum se vrača z vrtoglavim trilerjem, v katerem odločni agent Interpola Louis odkrije srhljivo spletko mednarodne bančne institucije, ki se ukvarja s pranjem denarja, nezakonitim trgovanjem z orožjem in destabilizacijo dežel tretjega sveta.

Jezik: Angleščina
Leto: 2009