TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 04.06.2016
00:20
Moulin Rouge
Nicole Kidman igra Satine, fatalno žensko, zvezdo Moulin Rouga in najbolj slavno mestno kurtizano. Ewan McGregor igra mladega pisatelja Christiana, ki ga potegne v vrtinec dekadentnega sveta in človeških strasti, kjer je dovoljeno vse. Le zaljubiti se ne sme. A prepovedan sadež je najslajši. Med Satine in Christianom vzklije ljubezen, ki pa je zaradi številnih okoliščin obsojena na propad.
02:50
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
03:20
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Oto čira čara
07:01
Chuck in prijatelji
Njegova domišljija ne pozna nobenih meja, svoje sanje pa vedno skuša tudi uresničiti. Med drugim si nadvse želi postati dirkalnik, zato s prijatelji zelo rad tekmuje. Dogodivščin mu tako nikoli ne zmanjka, pa čeprav se te včasih rade končajo zelo blatno.
07:25
Tačke na patrulji
07:50
Radovednica Bibi
08:20
Gospodična Žuža
08:35
Wendy
Wendy in Christian sta povabljena na elitno predstavo, na kateri bosta morala pokazati svoje jahalne sposobnosti. Wendy na dogodek povabi tudi Bianco, ki se tam takoj zaljubi v enega izmed tekmovalcev, ki je po naključju tudi stari Christianov tekmec. Zaplete se, ko Christiana diskvalificirajo s tekmovanja in ko v Pennyjini krvi najdejo sledi nezakonitega poživila.
09:05
Lego Nexo vitezi
Tudi v tem svetu se kuhajo težave, saj je kraljevi norec Jestro postal zloben! Uporabil je čarobno govorečo knjigo in zbral vojsko pošasti, ki jo je poslal nad kraljestvo. Zdaj so naše edino upanje Lego Nexo vitezi, ki so pravkar zaključili urjenje.
09:30
Ninja želve
10:00
TV prodaja
10:15
Glej, kdo se zdaj oglaša
V zadnji uspešnici iz trilogije Glej, kdo se oglaša se bližajo božični prazniki. James (John Travolta) nepričakovano dobi zaposlitev kot zasebni pilot Samanthe D'Bonne, očarljive predsednice mednarodne kozmetične firme. Medtem se mora njegova žena Mollie spoprijeti z dolžnostmi, ki jih prinaša materinstvo. Poleg tega v bližnji veleblagovnici preoblečena v palčka pomaga Božičku. Mollie vsekakor ni najboljše volje, živce pa ji načenjata tudi štirinožna kosmatinca Rocks in Daphne, ki se živa ne prenašata. Seveda sta tu s svojimi vragolijami še navihana otroka Julie in Mikey.
12:10
TV prodaja
12:25
Nepremagljivi dvojec
Potem ko je priznala, da je kriva podkupovanja, mora Ava Hessington v zapor. Cameron jo namreč poskuša povezati z umorom šestih protestnikov, ki naj bi jih dal umoriti z njene strani podkupljeni tuji polkovnik. Harvey in Mike ju nazadnje spravita iz zapora, toda kaj, ko tudi onadva menita, da je Ava naročila umore protestnikov. Harvey spozna Darbyjevega pomočnika Stephena Huntleyja. Louis mora medtem preprečiti sovražen prevzem Avinega podjetja. Donna medtem odpusti Miku in Rachel.
13:20
Gospa Eastwood z družbo
13:50
Čista hiša
14:50
Znan obraz ima svoj glas
Na zadnjo majsko nedeljo je pred nami še finalna oddaja Znan obraz ima svoj glas. Še zadnji nedeljski večer spektakularne zabave in vrhunskih imitacij. Še zadnje preobrazbe superfinalistov Tilna, Miša, Jane in Samuela, ki se bodo za vaše glasove in častni naziv zmagovalca borili s preobrazbo, ki si jo bodo določili sami, denar pa bo šel v dobrodelne namene. Za zabavni duet bosta poskrbeli Ines in Renata, ki se bosta preobrazili v like iz Village People, Nejc in Ani pa si bosta delila romantiko kot Robbie Williams in Nicole Kidman. Spektakel večera bo zaključil eden izmed žirantov, ki bo imitiral Darjo Švajger.
18:00
Čista desetka
Zaljubljeni Slavko ne zdrži več negotovosti. Vesni mora povedati, kaj čuti do nje, pa naj se zgodi, kar se ima zgoditi. Toda kako naj sramežljiv fant to pove punci? Težko, seveda. Če pa za nasvet prosi še svoje bistre prijatelje, potem gre seveda še težje. Med tem pa Verica Mirkovo pisarno spremeni v svoj rastlinjak, kar gre Mirku dobesedno v nos. Alergičen je namreč na rože, rože pa so alergične nanj.
18:55
24UR vreme
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Očkov vrtec
Ko Charlie in Phil ostaneta brez službe, svojima sinovoma ne moreta več plačevati dragega vrtca, ki ga vodi ošabna Gwyneth Harridan. Charlie nekega dne dobi odlično idejo, da bi lahko odprla svoj vrtec. Če lahko s Philom skrbita za dva otroka, zakaj ne bi mogla imeti pod nadzorom tudi deset razposajencev? Sliši se enostavno, a v resnici je pred njima kar zahteven izziv, saj ima vsak otrok drugačne zahteve in potrebe. Sčasoma jima posel lepo steče in otrok v njunem vrtcu je čedalje več. Harridanova se zaradi tega počuti ogroženo, Charlie in Phil pa sebi in drugim dokažeta, da znajo tudi očetje poskrbeti za vzgojo otrok.
21:50
Terminal
Viktor se nastani na zapuščenem letališkem terminalu in vsak dan znova poskuša urediti papirje za legalen vstop v Združene države. Sčasoma se nauči angleškega jezika, se spoprijatelji z letališkim osebjem in si najde delo, ki mu omogoča preživetje na letališču. Zaljubi se tudi v stevardeso Amelio.