TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 05.07.2016
00:15
Buden
Michaelovo življenje se znajde v še večji zmešnjavi, ko pobegli zapornik Cooper, ki ga je Britten aretiral pred desetimi leti, ugrabi njegovega sina Rexa. V drugi resničnosti je Hannah jezna na Michaela, ker se ne more udeležiti dogodka, na katerem se bodo poklonili spominu na njunega sina Rexa, saj je preveč zaposlen z iskanjem nekega ugrabljenega najstnika. Indici, ki jih Michael pridobi v obeh resničnostih, pripeljejo do nevarnega soočenja.
01:05
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
01:30
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Veseli avtobuski
07:05
Tačke na patrulji
07:30
Gospodična Žuža
07:40
Lovci na zmaje
08:05
Hotel 13
Tom in Anna nameravata z delom v hotelu med počitnicami zaslužiti nekaj denarja, Flo je vajenka v kuhinji hotela, Victoria je razvajena hotelska gostja, Jack pa je sin lastnika hotela. Posrečena najstniška skupinica pridobi še zadnjo članico, ko v hotel prispe Annina prijateljica Liv. Tom ima svoje razloge za to, da bo počitnice preživel v hotelu. Prejel je namreč skrivnostno sporočilo, da mora v hotelu najti sobo številka 13. Njeno iskanje bo vse skupaj napotilo na vznemirljivo počitniško pustolovščino.
08:20
TV prodaja
08:35
Dr. Oz
09:30
TV prodaja
10:00
Italijanska nevesta
Po Roxanini zavrnitvi je Benito razočaran in žalosten, tolažbo pa mu nudi Gianna. Fiorella pove Pedru, da je videla Eloisino oporoko, v kateri celotno premoženje zapusti Federici. Gael medtem skuša prepričati Gianno, da je opustil droge samo zaradi nje in mu je na zabavi nekdo nekaj podtaknil v pijačo. Eloisa ukaže Roxani, naj takoj zapusti ranč, kar jo popolnoma šokira.
11:00
TV prodaja
11:15
Nedolžna vsiljivka
Natalia pristane v zaporu z najbolj nevarnimi kaznjenci. Veronica se želi prikupiti Felipeju, vendar on ni pri volji za njene nežne dotike in ji pove, da bosta zjutraj skupaj obiskala psihologa Mateosa, zaradi česar ona postane panična. Skrivaj pokliče Lorenza in mu naroči, naj reši situacijo, a žal tokrat ne moreta računati na Benitezovo pomoč. Felipe pričakuje, da bo Veronica odgovorila na vsa njegova vprašanja.
12:15
TV prodaja
12:30
Komisar Rex
V zabaviščnem parku ugrabijo deklico, ki jo kasneje najdejo mrtvo. Ugotovijo, da je bila žrtev otroške pornografije. V bližnji bolnišnici najdejo še eno deklico, ki je k sreči uspela pobegniti ugrabiteljem, vendar je zaradi nadlegovanja v šoku, zato noče govoriti z nikomur. Moser se zaveda, da bi njeno pričanje pripomoglo k rešitvi primera, zato upa, da bi ji znal pomagati njegov štirinožni partner Rex, ki se odlično znajde v družbi otrok.
13:40
Toskana, ljubezen moja
Minila so tri leta, odkar se je Alessandro odločil, da bo začel znova in prenovil zapuščeno in na pol razpadajočo hišo v Villalbi, ki je že vrsto let ovita v tančico skrivnosti. Še vedno upa, da si bo prislužil Aurorino zaupanje in jo ponovno osvojil. Vsak dan ji piše pisma, v katerih ohranja spomine na njuno zvezo in ji pripoveduje o načrtih za skupno prihodnost. Vendar vse kaže, da Auroro njegova dejanja ne ganejo, saj se odloči, da se bo s hčerko Evo odselila daleč stran. Med drugim bi rada izvedela več o svojih koreninah in o družini Gori. A njena radovednost bi lahko ogrozila tako njo kot tudi Alessandra.
15:35
Nedolžna vsiljivka
Kljub temu, da Veronica Felipeja ne uspe prepričati o svoji nedolžnosti, jo reši Martinez, ki za prevaro okrivi Natalio. Kasneje tudi podkupljeni zdravnik priča v korist Veronice, zaradi česar Felipe čuti krivdo in ji obljubi, da bosta popravila njuno razmerje. Natalia svojo sojetnico prosi za pomoč, medtem ko Felipe in Antonio skušata odkriti, kako je lahko dvignila ogromno količino denarja iz banke. Zaslepljen z jezo Felipe proti Natalii poda novo obtožbo zaradi kraje denarja.
16:30
24UR popoldne
24UR POPOLDNE je na programu POP TV vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
16:55
Italijanska nevesta
Roxana se pripravlja na odhod iz ranča, ko ugotovi, da nima kam. Potem ko jo vsi prijatelji zavrnejo, ji pomoč ponudi Benito. Prenočišče ji zagotovi pri njegovih starših, ki jim pove, da sta z Roxano zaročena. Osvaldo pripravlja napad na Pedra. Eloisa medtem zdravnika prosi za analizo kapljic, ki ji jih je dala Federica, saj se po njih počuti slabo.
17:55
Komisar Rex
Sredi noči vlak zbije moškega, za katerega domnevajo, da je storil samomor, dokler dr. Graf ne odkrije, da je bila žrtev mrtva že pred nesrečo. Ekipa policistov se poda za iskanjem dokazov, ki jih kmalu pripeljejo do odlagališča za stare avtomobile v predmestju Dunaja. Kmalu se Rex znajde na divji vožnji v zadnjem delu kombija, Moser za volanom kamiona, medtem ko mu Stockinger daje navodila za pot.
18:55
24UR vreme
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Gorski zdravnik
Gorski vodnik Erik boleha za nenavadno mrzlico. Po pregledu Martin odkrije, da po ločitvi od žene Erik jemlje nepredpisana zdravila za Parkinsonovo bolezen. Zdravnik mu prepove nadaljnje delo in ga napoti v bolnišnico, medtem ko skupina turistov čaka svojega vodnika, ki ga ni od nikoder. Odločijo se, da bodo sami odšli na planinarjenje, kar pa se slabo konča. Zasebno se mora Martin spopadati z razmerjem na daljavo. Hans Klaro zaprosi za roko.
20:45
Gorski zdravnik
Mladi Jonas, ki je v gorski nesreči izgubil oba starša, mora začasno v mladinski dom, dokler skrbništva nad njim ne prevzame njegov stric. Martina grize vest, ker ni mogel rešiti dečkovih staršev, zato socialno delavko prosi, če bi Jonas lahko nekaj časa bival na Gruberjevi domačiji. Hans je depresiven zaradi Klarine zavrnitve ter sumničav do Lisbethinega novega oboževalca.
21:55
Preverjeno
22:45
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
23:15
Dekle s popolnim spominom
Carrie in Al preiskujeta smrt študenta Sama Millerja, ki ga je naplavilo na brooklynsko obalo. Carrie se spomni, da je že videla žrtev na letaku za pogrešane osebe. Preiskovalci odkrijejo, da je Sam živel s skupino naravovarstvenikov v zapuščeni bolnišnici na otoku blizu Manhattna. Sledi jih vodijo do profesorja Hughesa, s katerim sta s Samom delala na skupnem projektu. A tudi Hughesa kmalu za tem najdejo mrtvega.