TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 06.07.2016
00:05
Policijska družina
Na policijsko postajo prejmejo klic obupane ženske, ki grozi, da bo ubila moškega, krivega za smrt njenih staršev, ter storila samomor. Danny se trudi, da bi jo še pravočasno izsledil in preprečil tragedijo. Jamie se zaplete z lepo neznanko in kmalu odkrije, da je vpletena v sumljive posle, zato se odloči, da bo skušal razkrinkati njenega delodajalca, preden jo aretira. Frank spremlja vnuka Seana na šolski izlet v muzej.
00:55
Buden
Michael in Vega preiskujeta domnevni samomor, ki se je zgodil na razkošni jahti. Pri tem Michael po naključju spet sreča Rexovo bivšo varuško Kate. Zanimivo je, da se Kate nenadoma pojavi tudi v drugi realnosti, le da je tokrat osumljenka. Dr. Lee in dr. Evansova skušata Michaelu pomagati razbrati varuškin pomen in zakaj v eni resničnosti nastopa kot dobra, v drugi pa kot slaba oseba.
01:45
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
02:15
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Veseli avtobuski
07:05
Tačke na patrulji
07:30
Gospodična Žuža
07:40
Lovci na zmaje
08:05
Hotel 13
Tom in Anna nameravata z delom v hotelu med počitnicami zaslužiti nekaj denarja, Flo je vajenka v kuhinji hotela, Victoria je razvajena hotelska gostja, Jack pa je sin lastnika hotela. Posrečena najstniška skupinica pridobi še zadnjo članico, ko v hotel prispe Annina prijateljica Liv. Tom ima svoje razloge za to, da bo počitnice preživel v hotelu. Prejel je namreč skrivnostno sporočilo, da mora v hotelu najti sobo številka 13. Njeno iskanje bo vse skupaj napotilo na vznemirljivo počitniško pustolovščino.
08:20
TV prodaja
08:35
Dr. Oz
09:30
TV prodaja
10:00
Italijanska nevesta
Roxana se pripravlja na odhod iz ranča, ko ugotovi, da nima kam. Potem ko jo vsi prijatelji zavrnejo, ji pomoč ponudi Benito. Prenočišče ji zagotovi pri njegovih starših, ki jim pove, da sta z Roxano zaročena. Osvaldo pripravlja napad na Pedra. Eloisa medtem zdravnika prosi za analizo kapljic, ki ji jih je dala Federica, saj se po njih počuti slabo.
11:00
TV prodaja
11:15
Nedolžna vsiljivka
Kljub temu, da Veronica Felipeja ne uspe prepričati o svoji nedolžnosti, jo reši Martinez, ki za prevaro okrivi Natalio. Kasneje tudi podkupljeni zdravnik priča v korist Veronice, zaradi česar Felipe čuti krivdo in ji obljubi, da bosta popravila njuno razmerje. Natalia svojo sojetnico prosi za pomoč, medtem ko Felipe in Antonio skušata odkriti, kako je lahko dvignila ogromno količino denarja iz banke. Zaslepljen z jezo Felipe proti Natalii poda novo obtožbo zaradi kraje denarja.
12:15
TV prodaja
12:30
Komisar Rex
Sredi noči vlak zbije moškega, za katerega domnevajo, da je storil samomor, dokler dr. Graf ne odkrije, da je bila žrtev mrtva že pred nesrečo. Ekipa policistov se poda za iskanjem dokazov, ki jih kmalu pripeljejo do odlagališča za stare avtomobile v predmestju Dunaja. Kmalu se Rex znajde na divji vožnji v zadnjem delu kombija, Moser za volanom kamiona, medtem ko mu Stockinger daje navodila za pot.
13:40
Toskana, ljubezen moja
Edoardo prizna, da je kriv za Aurorino ugrabitev, zato pristane za rešetkami. Njegov brat Alessandro mu tokrat ne bo pomagal rešiti situacije, v kateri se je znašel. Ko preiskovalci najdejo nove dokaze, Edoarda oprostijo in izpustijo iz zapora. Medtem ko je pozornost prebivalcev Villalbe na Edoardu, v mesto prispejo zlovešče osebe, ki uporabljajo čudne simbole in se ne bojijo uporabiti bodal.
15:35
Nedolžna vsiljivka
Veronica in Lorenzo se odločita, da se bosta za nekaj časa nehala videvati, saj se ona želi posvetiti njenemu odnosu s Felipejem in ga prepričati, da ga še vedno ljubi. Felipe je besen, ko ugotovi, da se je Lucas izpisal iz šole. Po hudem prepiru Lucas ukrade denar Benitezu in z njim kupi drogo od Federica. Antonio in Felipe sumita, da je Frankie pomagala Natalii pri njeni prevari.
16:30
24UR popoldne
24UR POPOLDNE je na programu POP TV vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
16:55
Italijanska nevesta
Joaquino skrbi za Roxano, saj ne ve, kje se nahaja. Vittorio pobesni, ko odkrije, da so njegovi bančni računi prazni. Za tem ga obišče Reynaldo, ki je jezen, da mu je lagal o svoji bolezni in mu pove, da ni več njegov prijatelj. Gianno skrbi za Fiorello, saj sumi, da ji nekaj prikriva. Pedro se povzpne na svojega konja in z njim namerava zapustiti hlev, ko ju napade podivjani pes.
17:55
Komisar Rex
Mladi par, ki je kampiral na obrežju Donave, najdejo umorjen. Izkaže se, da sta bila zaljubljenca žrtvi serijskega morilca, ki preži na mlade pare na tem območju. Policisti se odločijo, da kriminalcu nastavijo past, zato pod krinko pošljejo Mosera in policistko, ki bosta igrala zaljubljeni par. Rexu zaupajo pomembno nalogo, saj ju ne sme izpustiti izpred oči.
18:55
24UR vreme
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Gorski zdravnik
Martin tokrat skuša pomagati Ursu Rensingu, ki ima možgansko anevrizmo. Pacient se boji, da bo kmalu umrl, zato se želi posloviti od svojega sina Nica, vendar mu žena zaradi njegovih preteklih problemov z alkoholom ne dovoli obiskov. Očeta in sina druži ljubezen do letalskih modelov, zato se v gorah dobita na skrivaj, da bi se družila, ko se zgodi tragična nesreča.
20:45
Gorski zdravnik
V mesto se nepričakovano vrne Martinova bivša zaročenka Julia, da bi operirala nečaka profesorja Boeninga. Vendar pri operaciji pride do težav, saj se ji roke neprestano nekontrolirano tresejo, zato Martin prevzame kirurški poseg. Izkaže se, da ima Julia poškodbo možganov, ki se drastično slabša. Hans odide na večerjo z Nicole, ko srečata Klaro, ki v gostilni povzroči pravi škandal.
21:55
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
22:25
Dekle s popolnim spominom
Po umoru milijonarja Cosgrovea, Carrie in Ala sledi vodijo na elitno šolo, ki jo obiskuje žrtvin sin Marshall. Marshall preiskovalcema pove, da je bil njegov oče jezen na učitelja Reida zaradi slabe ocene in priporočila. Vendar tudi njega kmalu najdejo umorjenega. Carrie na šoli odkrije podzemne tunele, ki jih je očitno morilec uporabil, da je ostal neopažen. Preiskovalci kmalu odkrijejo, da se za zločinom skriva veliko večja prevara, ki je povezana s podkupovanjem učitelja in prirejanjem ocen.
23:15
Policijska družina
Nosečnica je med sprehodom žrtev krute igre treh mladostnikov, ki napadajo naključne mimoidoče. Sama ne utrpi večjih poškodb, vendar po napadu izgubi otroka. Policisti skušajo izslediti nepridiprave, preden nastrada še več civilistov. Ko za napad osumijo zloglasnega prekupčevalca z drogami, kmalu za tem odkrijejo njegovo truplo v temni ulici. Danny sumi, da se mu je nekdo želel maščevati sam.