TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 06.09.2016
00:00
Dekle s popolnim spominom
Drama, 3. sezona, 3. del
Izvirnik: Unforgettable
Režija: Jean de Segonzac
Igrajo: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao, Jane Curtin, Dallas Roberts, Tawny Cypress
Ocena IMDb: 6,7/10

Carrie in Al se znajdeta v nevarni situaciji, ko začneta preiskovati umor mlade ambiciozne novinarke Annabel Parker, ki je hotela razkriti vpletenost direktorja obveščevalne agencije Calvina Claridgea v seks škandal. Tako Carrie kot Al uporabita svoje zveze na visokih položajih, da bi pridobila informacije, ki bi jima pomagale razrešiti primer. Alovo bivše dekle Emily ga opozori, da Claridgeu želijo podtakniti afero in tako škoditi njegovi karieri.

Carrie Wells je bivša policistka s prav posebnim darom.

Vse odkar je bila pred leti priča umoru svoje starejše sestre, si je Carrie sposobna do zadnje podrobnosti zapomniti prav vse dogodke in prizore, ki jih je kdajkoli doživela oziroma videla. S svojo sposobnostjo priskoči na pomoč detektivom s katerimi poskuša rešiti zapletene primere.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
00:55
Razuzdanec
Drama, 1. sezona, 3. del
Izvirnik: Rake
Režija: Cherie Nowlan
Igrajo: Greg Kinnear, John Ortiz, Miranda Otto, Necar Zadegan, Bojana Novakovic, Tara Summers
Ocena IMDb: 6,9/10

Keegan je navdušen nad priložnostjo, da na sodišču proti lakomni zavarovalnici zagovarja nedolžno mamo s sinom, obolelim za rakom. Toda izkaže se, da Carol ni tako nedolžna, kot se je sprva zdelo, in da njen sin sploh ni bolan. Še več: Carol je odvisna od iger na srečo in se zato utaplja v dolgovih. Ben je ves iz sebe zaradi svojega očeta, ki ga je zadela kap, Keegan pa se zameri legendarnemu deskarju Tonyju Hawku, ki se zato ne želi udeležiti dobrodelne dražbe na Finnovi šoli.

Keegan Deane je razvpiti odvetnik, ki je v svoji bogati odvetniški karieri na sodišču uspešno zagovarjal že marsikaterega zločinca.

Toda medtem ko v sodniški dvorani blesti po zaslugi svoje iznajdljivosti, brezkompromisnosti in brezvestnosti, ga v zasebnem življenju tare cel kup težav. Deane je namreč nepoboljšljivi hazarder z zajetnimi dolgovi, za nameček pa mu zaradi suma utaje davkov za ovratnik diha davčna služba. Da njegove bivše psihotične punce sploh ne omenjamo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
01:45
24UR zvečer
Informativni
Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka.

Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.

Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
02:20
Zvoki noči
Glasbeni
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
06:00
24UR
Informativni
24UR je na programu vsak dan ob 19.00.

Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.

Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
07:00
Veseli avtobuski
Risani, 1. sezona, 13. del
Izvirnik: Busy buses

Veseli avtobuski so dobri prijatelji. Domujejo v Zornikovi garaži.

Glavni junak Edi je zvedav in živahen šolski avtobusek. Nenavadne dogodivščine ga spremljajo iz epizode v epizodo. Skupaj s prijatelji raziskuje in rešuje zapletene situacije ter se vseskozi zabava. Njegov prijatelj Korl je avtobus, ki vozi na podeželje. Albert je starejši in umirjeni dvonadstropni mestni avtobus, Lucija prefinjena in domišljava avtobuska, Slavko pa izkušen letališki avtobus.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Slovenščina
Leto: 2007
07:10
Čebelica Maja
Risani, 1. sezona, 48. del
Izvirnik: Maya the bee
Ocena IMDb: 6,6/10

Maja in Vili spoznata rogača, ki se pripravlja na svojo poslednjo bitko. Seveda mu bosta čebela in trot pri tem z veseljem pomagala. Žal pa vsem trem pri tem prekriža račune čriček.

Spremljamo dogodivščine male in navihane čebelice Maje.

Pri raziskovanju narave Maji družbo dela prijatelj Vili, skupaj pa spoznata tudi mnoge druge prebivalce travnika. Maji nikoli ne zmanjka navdušenja nad skrivnostnim svetom okoli nje, svoje veselje pa vedno rada deli s prijatelji.

Država: Francija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2012
07:25
Čebelica Maja
Risani, 1. sezona, 49. del
Izvirnik: Maya the bee
Ocena IMDb: 6,6/10

Maja se spoprijatelji z mladim trotom Edgarjem, ki pa je še bolj strahopeten kot Vili. Ker se boji zapustiti panj, saj ne ve, kaj ga čaka v širnem svetu, je Maja tista, ki mu mora priskočiti na pomoč in ga prepričati, da življenje v naravi ni tako zahtevno.

Spremljamo dogodivščine male in navihane čebelice Maje.

Pri raziskovanju narave Maji družbo dela prijatelj Vili, skupaj pa spoznata tudi mnoge druge prebivalce travnika. Maji nikoli ne zmanjka navdušenja nad skrivnostnim svetom okoli nje, svoje veselje pa vedno rada deli s prijatelji.

Država: Francija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2012
07:40
Lovci na zmaje
Risani, 1. sezona, 36. del
Izvirnik: Dragon hunters
Ocena IMDb: 6,6/10

Svet so preplavili gromozanski zmaji, ki ustrahujejo vse naokoli.

Lian Ču in Gvizdo sta lovca na zmaje, vendar pa v tem nista prav dobra. Njuno glavno vodilo v življenju je ''pazi, da ne postaneš večerja.'' Poleg tega svojega dela ne opravljata iz posebej plemenitih razlogov, saj ju najbolj zanima dobro plačilo. Na raznoraznih pustolovščinah ju spremlja mlada Zoja, ki ima nekoliko drugačen pogled na svet.

Država: Francija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2008
08:05
Anubisova hiša
Družinski, 1. sezona, 54. del
Izvirnik: House of Anubis
Režija: Tim Hopewell
Igrajo: Alex Sawyer, Eugene Simon, Brad Kavanagh, Jade Ramsey, Tasie Lawrence, Francis Magee
Ocena IMDb: 7,5/10

Dekleta živijo pod budnim očesom svojega skrbnika Victorja Rodenmaarja, vse pa se spremeni, ko na dan prihoda nove učenke iz Amerike, Nine Martin, izgine ena izmed dosedanjih tamkajšnjih učenk, Joy Mercer. Njeno skrivnostno izginotje kmalu začne buriti duhove v internatu, dekleta pa so odločena, da bodo začela raziskovati na lastno pest in prišla do dna skrivnostnim dogodkom.

V mladinski nanizanki spremljamo skupino najstnic, ki živijo v enem izmed britanskih zasebnih internatov po imenu Anubis House.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
08:20
TV prodaja
Propagandni
Jezik: Slovenščina
Leto: 2015
08:35
Kuharski dvoboj tortic
Resničnostni šov, 4. sezona, 10. del
Izvirnik: Cupcake wars
Režija: Sid
Igrajo: Justin Willman, Florian Bellanger, Jake Blecha, Justin Blecha, Candace Nelson, Lauren Simon
Ocena IMDb: 5,7/10

Štirje najboljši ameriški slaščičarji se bodo pomerili v peki tortic. Pomemben ne bo le okus, temveč tudi oblika in seveda dekoracija tortic.

Pod budnim očesom treh sodnikov, med katerimi sta tudi slaščičarja in podjetnika Candace Nelson in Florian Bellanger, bodo tekmovalci morali pokazati vso svojo nadarjenost in inovativnost. Zmagovalec bo dobil 10.000 dolarjev in priložnost, da razstavi svojo zmagovalno kolekcijo tortic.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
09:30
TV prodaja
Propagandni
Jezik: Slovenščina
Leto: 2015
10:00
Italijanska nevesta
Telenovela, 1. sezona, 165. del
Izvirnik: Muchacha Italiana viene a casarse
Režija: Pedro Damián
Igrajo: Livia Brito, José Ron, Isela Vega, Ela Velden, Paula Marcellini, Mike Biaggio
Ocena IMDb: 7,1/10

Pedro prosi Fiorello naj naredi nosečniški test, da se bosta prepričala, ali je noseča, nato pa še DNA test, da bi izvedela, kdo sta njena biološka starša. Gianna jo prav tako spodbuja, naj da svojima staršema drugo priložnost, saj je lahko srečna, da ju sploh ima. Možje v modrem pridejo na ranč, da bi Pilar odpeljali za zapahe. Pilar zaupa Alini, da ji je Federica priznala umor. Fiorella po naključju sliši prepir med Santinom in Sergiem ter tako izve, da obstaja možnost, da je Sergio njen oče.

Fiorella je italijansko dekle, ki je odgovorno za vso družino. Skrbi za umirajočega očeta in bolehno sestro Gianno. Mama pa ji je umrla že v otroštvu.

Ko oče umre, Fiorella izgubi še službo, zato ji prav pride pomoč očetovega prijatelja. Vittorio je Italijan, ki živi v Mehiki. Fiorelli pošlje denar za očetov pogreb. Kasneje jo tudi zasnubi, a ji pošlje svojo sliko iz mladih let. Navdušena nad privlačnim mladim snubcem se Fiorella še v Italiji s kolesom zaleti v Mehičana Pedra, ki bo kmalu postal njena velika ljubezen.

Država: Mehika
Jezik: Španščina
Leto: 2014
10:55
TV prodaja
Propagandni
Jezik: Slovenščina
Leto: 2015
11:10
Nedolžna vsiljivka
Telenovela, 1. sezona, 120. del
Izvirnik: Quien eres tu
Režija: Rodolfo Hoyos
Igrajo: Laura Carmine, Julián Gil, Isabel Cristina Estrada, Lincoln Palomeque, Marisol del Olmo, Jose Narvaez
Ocena IMDb: 7,5/10

V zadnjem delu Benitez namerava zapustiti mesto, saj se boji, da so ga razkrinkali, ko ga prestrežejo možje v modrem. Natalia izve, kje se nahaja USB ključek in s Felipejem se ga odpravita poiskati. Medtem se Veronici uspe rešiti, zato napade Frankie in pobegne iz ujetništva. Lorenza obvesti o policijski zasedi in se odpravi po iskani seznam. Lorenzo v besu pograbi pištolo in se odpravi za Natalio. Toda bo lahko ločil sestri dvojčici? Ali Natalio in Felipeja čaka srečen konec?

Veronica in Natalia Garrido sta dvojčici, ki imata za seboj tragično preteklost.

Dvojčici Veronico in Natalio Garrido so po nesreči v mladosti ločili in usoda ju po 14. letih ponovno zbliža. Toda pretkana Veronica ima z Natalio zlobne namene, zato ji zaupa, da je poročena s Felipejem Esquivelom, bogatim sinom lastnika luksuznih hotelov. Dobrosrčni Natalii Veronica natrosi kup laži, med drugim tudi to, da je hudo bolna in umira. Pred smrtjo bi rada poiskala svojega izgubljenega sina, ki živi v Panami. Vendar Veronica v resnici načrtuje umor svoje sestre in se želi okoristiti z bogastvom družine Esquivel. Natalia jo zamenja in niti ne sluti, da bo ravno Felipe postal njena velika ljubezen, za katero se bo morala še pošteno boriti. Tudi proti lastni sestri.

Država: Kolumbija
Jezik: Španščina
Leto: 2012
12:10
TV prodaja
Propagandni
Jezik: Slovenščina
Leto: 2015
13:30
Zdravnica malega mesta
Drama, 3. sezona, 9. del
Izvirnik: Hart of Dixie
Režija: David Paymer
Igrajo: Rachel Bilson, Jaime King, Cress Williams, Wilson Bethel, Scott Porter, Tim Matheson
Ocena IMDb: 7,8/10

Zoe izve za Wadovo novo simpatijo in odločena je, da bo temu hitro naredila konec. Lavon medtem prosi Georgea za pomoč pri preprečitvi združitve Bluebella s sosednjim mestom Fillmore. Zoe poskuša domačine zavarovati pred novico o združitvi mest, zato izkoristi Joela in AnnaBeth ter ustvari škandal, s katerim želi preusmeriti pozornost domačinov.

Mlada newyorška zdravnica se poda na zanimivo dogodivščino, ki ji spremeni življenje.

Zoe Hart je lepa, nadarjena in prepričana, da bo tako kot njen oče nekega dne postala uspešna srčna kirurginja. Toda ko izve, da ne bo dobila pomembne štipendije, s pomočjo katere bi lahko uresničila svoje ambicije, se Zoe podre ves svet. Ker ne ve, kaj naj stori, se odloči sprejeti ponudbo skrivnostnega zdravnika Harleyja Wilkesa, ki jo povabi, da začne delati na njegovi kliniki v podeželskem mestecu BlueBell v Alabami.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
14:30
Ostani z menoj
Telenovela, 1. sezona, 5. del
Izvirnik: A que no me dejas
Režija: Lili Garza
Igrajo: Arturo Peniche, Camila Sodi, Laura Carmine, Socorro Bonilla, Gabriela Zamora, Moises Arizmendi
Ocena IMDb: 6,3/10

Paulina in Adrian načrtujeta skrivno poroko. Nuria nagovarja Edgarja, da za Mauricia od Gonzala zahteva višjo vsoto. Čeprav Ines in Raquel poskrbita za Mauricia in ga odpeljeta v šolo, Nuria poskrbi, da se malček spet znajde pri Edgarju, ki se takoj znese nad njim. Nuria tudi zaloti Paulino z Adrianom in že teče k očetu.

Gonzalo, Paulinin oče, nasprotuje zvezi Pauline in Adriana, v Paulino pa se zaljubi še Camilo.

Paulina in Adrian sta zaljubljena in svojo ljubezen želita okronati s poroko. Kljub temu, da njen oče Gonzalo Murat, ki je premožen hotelir in poslovnež, nasprotuje njenemu izbrancu, in kljub Adrianovi sestri Julieti, ki Gonzala krivi za očetovo smrt in zato sovraži bratovo izvoljenko, in kljub Paulinini sestri Nurii, ki je že vse življenje ljubosumna na Paulino. Iz študija v tujini se vrne Camilo, ki se takoj zaljubi v Paulino. Ljubi jo tako močno, da jo brani pred vsemi sovražniki in je za njeno srečo pripravljen sprejeti tudi njen zakon z Adrianom.

Država: Mehika
Jezik: Španščina
Leto: 2015
15:30
Sestrske vezi
Telenovela, 1. sezona, 1. del
Izvirnik: Tres veces Ana
Režija: Juan Carlos Alcalá
Igrajo: Angelique Boyer, Sebastián Rulli, David Zepeda, Blanca Guerra, Susana Dosamantes, Ramiro Fumazoni
Ocena IMDb: 8,7/10

Bo usoda spet vse tri sestre pripeljala skupaj?

Identične trojčice Ana Laura, Ana Leticia in Ana Lucia doživijo tragično prometno nesrečo, v kateri umreta njihova starša. V tragediji Ana Laura izgubi nogo, nezavestno Ano Lucio odnese tok reke, Ana Leticia pa jo odnese brez praske. Medtem ko so njeni bližnji prepričani, da je Ana Lucia umrla, na rečnem bregu na njo naleti Soledad, ki se odloči, da bo najdeno dekle vzela za svoje. Po več letih Ana Laura še vedno išče svojo sestro, po drugi strani pa Ana Leticia upa, da je Ana Lucia mrtva, saj želi vso dediščino samo zase.

Država: Mehika
Jezik: Španščina
Leto: 2016
16:30
24UR popoldne
Informativni
Popoldanska informativna oddaja.

24UR POPOLDNE je na programu POP TV vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.

Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
16:55
Italijanska nevesta
Telenovela, 1. sezona, 166. del
Izvirnik: Muchacha Italiana viene a casarse
Režija: Pedro Damián
Igrajo: Livia Brito, José Ron, Isela Vega, Ela Velden, Paula Marcellini, Mike Biaggio
Ocena IMDb: 7,1/10

Fiorella se pretvarja, da ni slišala prepira med Santiniom in Sergiem. Obupana je, saj obstaja možnost, da sta s Pedrom brat in sestra. Federica se namerava znebiti Dominga, da je ne bi izdal policiji. Eloisa zbere družino, da bi prisustvovali branju njene oporoke. Ravno takrat na posestvo vdre policija, ki namerava pridržati Federico zaradi umora in poskusa umora. Eloisa prosi Pedra in Osvalda, naj rešita družinsko podjetje pred propadom.

Fiorella je italijansko dekle, ki je odgovorno za vso družino. Skrbi za umirajočega očeta in bolehno sestro Gianno. Mama pa ji je umrla že v otroštvu.

Ko oče umre, Fiorella izgubi še službo, zato ji prav pride pomoč očetovega prijatelja. Vittorio je Italijan, ki živi v Mehiki. Fiorelli pošlje denar za očetov pogreb. Kasneje jo tudi zasnubi, a ji pošlje svojo sliko iz mladih let. Navdušena nad privlačnim mladim snubcem se Fiorella še v Italiji s kolesom zaleti v Mehičana Pedra, ki bo kmalu postal njena velika ljubezen.

Država: Mehika
Jezik: Španščina
Leto: 2014
18:55
24UR vreme
Informativni
24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo.

Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Robert Erjavec, Katja Jevšek, Jana Morelj.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
18:58
24UR
Informativni
24UR je na programu vsak dan ob 19.00.

Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.

Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
20:00
Gorski zdravnik
Drama, 9. sezona, 2. del
Izvirnik: Der Bergdoktor
Režija: Dirk Pientka
Igrajo: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch, Natalie O'Hara
Ocena IMDb: 5,4/10

Potem ko je Lisbeth v cerkvi našla zapuščenega dojenčka, ki je zbolel, se Martin trudi izslediti otrokova starša. Sled ga pripelje do znane babice, ki naj bi bila vpletena v primer, medtem ko se otrokovo zdravstveno stanje hitro slabša. Družino Gruber tokrat čakajo pestri prazniki, ki jih še nekaj časa ne bodo pozabili.

Serija predstavlja pustolovščine zdravnika in gorskega reševalca v idiličnih krajih avstrijskih Alp.

Spremljamo dogodivščine tirolskega zdravnika, dr. Martina Gruberja, ki je 15 let v New Yorku delal kot kirurg, nato pa prišel domov v Ellmau na mamin rojstni dan. A podeželje ni tako lagodno in mirno, kot se ga spominja. Soočiti se mora s smrtjo svakinje Sonje, ki je bila tudi njegova prva ljubezen, ter nepričakovanim odkritjem, da ima hčer. Zaradi spleta okoliščin se odloči, da bo prevzel ordinacijo ostarelega zdravnika dr. Melchingerja in skupaj z bratom Hansom pomagal pri reševanju tveganih nesreč v bližnjih gorah.

Jezik: Nemščina
Leto: 2015
21:00
Preverjeno
Magazin, 36. del
Preverjeno je tedenska informativna oddaja z urednico in voditeljico Alenko Arko.

Skozi oči izkušene novinarske ekipe spoznamo resnične, zanimive, pretresljive in provokativne zgodbe, ki se dotikajo vseh nas.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
22:00
24UR zvečer
Informativni
Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka.

Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.

Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
22:35
Črni seznam
Akcija, 2. sezona, 10. del
Izvirnik: The blacklist
Režija: Michael W. Watkins
Igrajo: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Hisham Tawfiq, Ryan Eggold
Ocena IMDb: 8,2/10

Soočenje med Redom in Lutherjem Braxtonom se nadaljuje. Braxton ugrabi Liz in jo odpelje na skrivno lokacijo na Aljaski, kjer skuša od nje dobiti določene informacije iz njenega otroštva. Izkaže se, da je Liz popolnoma potlačila travmatične dogodke, zato Braxton pripelje nevrologinjo Selmo Orchard, ki bo s pomočjo terapije pridobila želene informacije. Medtem se Red trudi izvedeti kje se nahaja Liz, preden Braxton dobi kar želi.

Serija spremlja bivšega FBI-jevega agenta Raymonda Reddingtona.

Potem ko se je desetletja izmikal aretaciji, se Raymond Reddington z vzdevkom Red sam preda svojim bivšim šefom in jim ponudi kupčijo, ki je FBI ne more zavrniti: če mu bodo dovolili sodelovati z novo FBI-jevo psihologinjo Elizabeth Keen, jim bo izdal imena najnevarnejših teroristov in zločincev na svetu, najprej pa jim bo pomagal uloviti nevarnega srbskega terorista, za katerega so dolga leta predvidevali, da je mrtev. Čeprav na videz Elizabetha nima nikakršne povezave z Redom, se hitro izkaže, da temu ni tako.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
23:30
Dekle s popolnim spominom
Drama, 3. sezona, 4. del
Izvirnik: Unforgettable
Režija: Jean de Segonzac
Igrajo: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao, Jane Curtin, Dallas Roberts, Tawny Cypress
Ocena IMDb: 6,7/10

S pomočjo svojega odličnega spomina Carrie ugotovi, da je nova žrtev, ki jo preiskujejo, mestni uradnik Scott Standley, s katerim je igrala poker v ilegalnem podzemnem kazinoju. S svojim priznanjem veliko postavi na kocko, saj ji grozi, da bi izgubila službo. A trenutno je bolj pomembno to, da ujamejo morilca, zato Carrie privoli, da se bo pod krinko vrnila za igralno mizo.

Carrie Wells je bivša policistka s prav posebnim darom.

Vse odkar je bila pred leti priča umoru svoje starejše sestre, si je Carrie sposobna do zadnje podrobnosti zapomniti prav vse dogodke in prizore, ki jih je kdajkoli doživela oziroma videla. S svojo sposobnostjo priskoči na pomoč detektivom s katerimi poskuša rešiti zapletene primere.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011