TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 06.12.2015
21:00
Umri pokončno 5
Se težave lepijo nanj ali jih išče sam? Tokrat se odpravi v Moskvo, da izsledi svojega odtujenega sina Jacka, ki se je znašel v težavah z oblastmi. Oče in sin morata pozabiti na stare zamere, če hočeta preprečiti zločin z morebiti katastrofalnimi posledicami na najbolj zapuščenem kraju na svetu – v Černobilu. Bosta odnesla celo kožo iz divjih cestnih pregonov in smrtonosnih strelskih obračunov?
22:55
Stepfordske ženske
Ko nenadoma ostane brez službe, doživi živčni zlom. Po tem dogodku se z Walterjem odločita za nov začetek in se preselita v idilično mestece Stepford. Toda Joanna kmalu postane sumničava, kajti prav vse ženske v mestu so lepe, srečne in neverjetno spretne pri ročnih delih. Skratka, preveč popolne. Čez čas se tudi Walter prične čudno obnašati. Kaj se dogaja?
00:45
Anakonda 4: Krvava sled
V ta namen se odloči pridobiti kri izredno redke orhideje, ki naj bi imela posebno regenerativno moč. Ko serum, pripravljen iz krvi orhideje, preizkusijo na mladih kačah, pa te prek noči zrastejo v prave pošasti, ki požirajo in pobijajo vse pred seboj. Zdaj mora neustrašna strokovnjakinja za plazilce Amanda narediti vse, da bi uničila morilsko leglo kač, ki se zdi neuničljivo.
02:30
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Oto čira čara
07:01
Pixi in čarobni zid
07:30
Chuck in prijatelji
Njegova domišljija ne pozna nobenih meja, svoje sanje pa vedno skuša tudi uresničiti. Med drugim si nadvse želi postati dirkalnik, zato s prijatelji zelo rad tekmuje. Dogodivščin mu tako nikoli ne zmanjka, pa čeprav se te včasih rade končajo zelo blatno.
07:55
Mojster Miha - projekt gradimo
08:20
Čebelica Maja
Lara se pretvarja, da je sposobna spreminjati vreme, v resnici pa le pravilno prebira znamenja narave. Ko odkrije, da je njena sposobnost drugim zelo zanimiva, se pred njimi začne na vse pretege hvalisati. Toda Maja jo hitro postavi na laž.
08:35
Smrkci
Zlobni čarovnik Gargamel dobi čarobni jajci, ki mu bosta omogočili, da bo z Atom Smrkom zamenjal telesi. Je lahko načrt še kaj boljši? V Atovi koži bo Smrkce lahko popeljal naravnost v svoj lonec! Ampak usoda ima druge načrte ...
08:50
Maša in medved
Maša se napravi v super junakinjo in hoče vsakogar v gozdu pred čim rešiti, vendar naleti le na posmeh. Le kdo potrebuje njeno pomoč?! Nato pa se medvedu zatakne noga v železniške tire in grozi mu, da ga bo povozil vlak. Na pomoč mu priskoči njegova mala prijateljica Maša in dokaže, da je res prava super junakinja!
09:00
Wendy
Wendy in Penny sta prijetno presenečeni, ko dobita priložnost za nastop v televizijskem oglasu, Vanessa pa je zato vsa iz sebe od zavisti. Toda Wendy kmalu spozna, da je imela Vanessa prav glede tega, da Penny ne bi smeli izkoriščati za televizijsko oglaševanje. Christian pa se težko privaja na sodelovanje z drugimi, saj se je do zdaj odlično znašel takrat, ko jim je nasprotoval.
09:25
Winx klub
Zahrbtna Selina bo vilam povzročila kar nekaj težav s svojo magično knjigo, ki lahko s svojimi čarobnimi močmi oživi junake iz mitov in legend. Winxice so odločene, da bodo Trixicam in Selini preprečile njihove zle namere. Da bi se znebile magične knjige pa morajo na pomoč poklicati vilo Eldoro. Bo pogumnim Winxicam uspelo uresničiti njihov načrt?
09:50
Pikica in Pepermint
10:00
Grozni Gašper
Teta Beti Gašperja odpelje po nakupih, da bo mami kupil darilo za rojstni dan. V trgovini z bratrancem Domnom počneta vse mogoče neumnosti, a med njimi Gašperju uspe z vodno pištolo ustreliti pravega kriminalca, zato od trgovine dobi darilo – za mamo!
10:30
Kako izuriti svojega zmaja
Potem ko Vikingi in zmaji zaživijo v sožitju in se ogenj bruhajoče pošasti urijo v okviru Akademije za urjenje zmajev, se Hiccup in ostali najstniški Vikingi znajdejo pred novim izzivom: soočiti se morajo z zmaji, ki jih ni mogoče izuriti, in sovražniki, ki so pripravljeni narediti vse, da bi uničili harmonijo med Vikingi in zmaji.
10:55
Hotel 13
Tom in Anna nameravata z delom v hotelu med počitnicami zaslužiti nekaj denarja, Flo je vajenka v kuhinji hotela, Victoria je razvajena hotelska gostja, Jack pa je sin lastnika hotela. Posrečena najstniška skupinica pridobi še zadnjo članico, ko v hotel prispe Annina prijateljica Liv. Tom ima svoje razloge za to, da bo počitnice preživel v hotelu. Prejel je namreč skrivnostno sporočilo, da mora v hotelu najti sobo številka 13. Njeno iskanje bo vse skupaj napotilo na vznemirljivo počitniško pustolovščino.
11:25
TV prodaja
11:40
Božiček, vrni me nazaj!
Ko si nekega dne zaželi videti, kakšno bi bilo njeno življenje, če ne bi rodila treh otrok, ji Božiček v veleblagovnici na njeno veliko presenečenje izpolni željo. Sophie se hitro zave, da njeno življenje brez otrok ne bi bilo niti slučajno tako lepo, kot je zdaj, zato si zaželi nazaj svoje staro življenje. Toda izrazitev želje tokrat ni dovolj in vse kaže, da bo Sophie morala najti drugačen način, kako se vrniti v svoje družinsko življenje.
13:30
TV prodaja
13:45
Slavni načrtovalci porok
14:50
Ukradeni izum
Jasno je, da je Amanda zaradi odkritja vsa iz sebe, toda ali je to dovolj dober razlog, da sodelavca celo umori? Oblasti, ki preiskujejo njegov skrivnostni umor, so prepričane, da ga je umorila Amanda, zato je ta primorana oprati svoje ime in si ponovno prisvojiti svoj izum. Kmalu pa začne tudi njej nekdo streči po življenju.
16:40
Blondinki z gimnazije
Sedaj pa se tudi njeni angleški sestrični Annabelle in Isabelle trudita podoživeti izkušnje svoje starejše sorodnice. Ko začneta obiskovati prestižno srednjo šolo v Kaliforniji, sta prepričani, da bosta naredili velik vtis na sošolce in profesorje, toda kaj, ko se izkaže, da je šola polna mladih snobov. Ko jima priljubljene dijakinje podtaknejo zločin, sta Anna in Lizzy odločeni, da bosta dokazali ne le svojo nedolžnost, temveč tudi svoje sposobnosti.
18:20
Polona ga žge
Pred nami je veseli december in otroške oči so že široko odprte v zanosu velikega pričakovanja. Prvi od dobrih mož bo prišel Miklavž, zato bo Polona pekla za otroke, ki bodo v oddaji pričakali tudi Miklavža. Izdelovali bodo kekse spekulas, pa parkeljne z rozinami in dolgimi rdečimi jeziki, otroci se bodo pogreli tudi ob najboljši vroči čokoladi s penicami. Skupaj bodo peli in se veselili daril.
18:55
24UR vreme
Ker vreme močno vpliva na naše življenje, so informacije o njem vedno bolj iskane. Po novem so vremenske napovedi pripravljene ob podpori vrhunskega tujega partnerja MateoGroup. Pri pripravi napovedi sodeluje tudi posebna meteorološka ekipa. Odzivi na vremenske dogodke so tako hitrejši in gledalcu ponujsjo še kakovostnejše informacije. Za posamezne kraje doma in na tujem je prvič mogoče spremljati urne napovedi s temperaturnimi kartami, zaradi česar je načrtovanje dejavnosti na prostem postalo enostavnejše. Individualne napovedi so izdelane tudi za kraje s pomembnejšimi dogodki. Vremensko napoved vodijo priljubljeni obrazi: Jana Morelj, Robert Erjavec in Katja Jevšek.
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Slovenija ima talent
Pred velikim finalom je pred nami prav posebna oddaja, ki bo brez cenzure razkrila vse neobjavljene štose, kočljive posnetke žirantov, največje napake voditeljev, ujete najbolj nerodne trenutke tekom snemanja vseh dosedanjih oddaj. Postregli bodo tudi z ekskluzivnimi posnetki polfinalistov, kako poteka njihov dan, odkar so postali eni izmed desetih finalistov letošnje sezone Slovenija ima talent!
21:55
Loči me in zapelji
Kljub izjemnemu seznamu strank, neznanskemu številu zmag in spoštovanju vrstnikov, mu je postalo dolgčas, zato išče nove izzive. Vse se spremeni, ko Miles spozna sebi enako, uničujočo Marylin Rexroth. Marylin se ločuje od bogatega moža Rexa, ki je tudi Milesova stranka. Po Milesovi zaslugi Marylin ostane brez vsega. Ker ne trpi poraza, skuje načrt za maščevanje. Skrivne taktike, prevare in izjemna privlačnost med Marylin in Milesom pa se razvijejo v klasičen boj spolov.
23:55
Fantje ne jočejo
Teena se je odločila, da bo prevzela moško identiteto. V želji, da bi zaživela kot moški, se Teena Brandon pri dvajsetih letih iz Lincolna v Nebraski preseli v mesto Falls City in postane Brandon Teena. V moških kavbojkah, s povezanim oprsjem in z nogavicami v mednožju daje vtis pravega moškega, zato jo tamkajšnji moški, ki ne vedo za njeno skrivnost, brez zadržkov sprejmejo medse. Ko se Brandon zaljubi v najstnico Lano, je njegova sreča nepopisna. Toda nekega dne Brandon zaradi prometnega prekrška pristane v zaporu in takrat pride na dan njegova prava identiteta.
02:10
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.