TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 07.07.2016
00:05
Buden
Potem ko FBI-jev agent Santoro podvomi v njegove metode pri iskanju serijskega morilca, za katerega so vsi prepričani, da je mrtev, Michael nenadoma postane glavni osumljenec v lastni preiskavi. Hannah medtem razmišlja o selitvi v Oregon in ponovnem študiju. Oba Michaelova terapevta menita, da bi bila selitev po vsej verjetnosti dobra tudi zanj, opozorita pa ga, da bi se morda v tem primeru moral posloviti od ene izmed resničnosti.
00:55
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
01:25
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Veseli avtobuski
07:05
Tačke na patrulji
07:30
Gospodična Žuža
07:40
Lovci na zmaje
08:05
Hotel 13
Tom in Anna nameravata z delom v hotelu med počitnicami zaslužiti nekaj denarja, Flo je vajenka v kuhinji hotela, Victoria je razvajena hotelska gostja, Jack pa je sin lastnika hotela. Posrečena najstniška skupinica pridobi še zadnjo članico, ko v hotel prispe Annina prijateljica Liv. Tom ima svoje razloge za to, da bo počitnice preživel v hotelu. Prejel je namreč skrivnostno sporočilo, da mora v hotelu najti sobo številka 13. Njeno iskanje bo vse skupaj napotilo na vznemirljivo počitniško pustolovščino.
08:20
TV prodaja
08:35
Dr. Oz
09:30
TV prodaja
10:00
Italijanska nevesta
Joaquino skrbi za Roxano, saj ne ve, kje se nahaja. Vittorio pobesni, ko odkrije, da so njegovi bančni računi prazni. Za tem ga obišče Reynaldo, ki je jezen, da mu je lagal o svoji bolezni in mu pove, da ni več njegov prijatelj. Gianno skrbi za Fiorello, saj sumi, da ji nekaj prikriva. Pedro se povzpne na svojega konja in z njim namerava zapustiti hlev, ko ju napade podivjani pes.
11:00
TV prodaja
11:15
Nedolžna vsiljivka
Veronica in Lorenzo se odločita, da se bosta za nekaj časa nehala videvati, saj se ona želi posvetiti njenemu odnosu s Felipejem in ga prepričati, da ga še vedno ljubi. Felipe je besen, ko ugotovi, da se je Lucas izpisal iz šole. Po hudem prepiru Lucas ukrade denar Benitezu in z njim kupi drogo od Federica. Antonio in Felipe sumita, da je Frankie pomagala Natalii pri njeni prevari.
12:15
TV prodaja
12:30
Komisar Rex
Mladi par, ki je kampiral na obrežju Donave, najdejo umorjen. Izkaže se, da sta bila zaljubljenca žrtvi serijskega morilca, ki preži na mlade pare na tem območju. Policisti se odločijo, da kriminalcu nastavijo past, zato pod krinko pošljejo Mosera in policistko, ki bosta igrala zaljubljeni par. Rexu zaupajo pomembno nalogo, saj ju ne sme izpustiti izpred oči.
13:40
Toskana, ljubezen moja
Alessandro tvega svoje življenje in reši Auroro, ki se skoraj utopi v divjih vodah. Srečna, da sta oba ostala živa, se strastno objameta. Aurora je vzhičena, da lahko končno objame Evo in sestri Marzio ter Tesso, ki sta bili prepričani, da je umrla. Medtem se nadaljuje preiskava umorjenega dekleta, za katerega se izkaže, da je prav tako pripadala družini Gori. Ali obstaja povezava med skrivnostno smrtjo in Aurorino ugrabitvijo? Kaj pomeni skrivnostni simbol pentagrama?
15:35
Nedolžna vsiljivka
Lucia v Lucasovi sobi odkrije drogo, a to zamolči pred Benitezom. Diego izve za skrivno razmerje med Gabrielo in Arturom. Felipe prosi Manuela, naj naredi preiskavo uslužbencev v hotelu. Veronica uspe na tabličnem računalniku izbrisati vse podatke, ki kažejo na njeno krivdo. Za tem skuša prepričati Frankie, da je nedolžna, medtem ko se Natalia v zaporu pripravlja na svoje sojenje.
16:30
24UR popoldne
24UR POPOLDNE je na programu POP TV vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
16:55
Italijanska nevesta
Potem ko je Pedra na konju napadel podivjani pes, je padel in se hudo poškodoval. Osvaldo obvesti Benigna, da je njegov načrt uspel. Aitana želi obvestiti medije o nesreči, ko ji oče pove, da se morata prej znebiti še Osvalda. Eloisa zahteva, da Pedra premestijo na ranč, kjer bo okreval. Gianna sumi, da je posvojena. Fiorella obišče Pedra, ki se zbudi iz kome in šokiran ugotovi, da je oslepel.
17:55
Komisar Rex
Nemški turist v parku prosi skupino mladeničev za dovoljenje, da jih lahko fotografira. Kasneje ga najdejo umorjenega v svoji hotelski sobi. Fotografije, ki jih je posnel, so edina sled, ki lahko preiskovalce pripelje do morilca. Upokojeni detektiv Max Koch dobi nalogo, da opazuje park in prijavi vsako sumljivo dogajanje. Skupaj z Rexom nepričakovano odkrijeta novi zločin.
18:55
24UR vreme
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Gorski zdravnik
Po mestu se govori, da ima Hans novo dekle. Klara je ljubosumna, čeprav je ona kriva za konec njunega razmerja. Lisbeth sinu skuša svetovati in mu pomagati zgladiti spore z bivšo punco. Tudi Martin se znajde v ljubezenskih težavah, saj sta se z njegovo bivšo zaročenko Julio ponovno zbližala, potem ko jo je pozdravil. Nenapovedano se z Dunaja v Ellmau vrne tudi Andrea.
20:45
Gorski zdravnik
Martina peče vest, saj je prevaral Andreo. Ne želi ji lagati, vendar ve, da jo bo izgubil, če ji prizna resnico. Ko odpelje Lilli v šolo, ob cesti zdravnik opazi mlado dekle, ki je skočilo v prepad. Gre za gensko bolezen ali je na ta način samo želela pritegniti pozornost? Klara spakira kovčke in se odloči zapustiti Hansa, ko on pade z lestve in nepremično obleži na tleh.
21:55
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
22:25
Dekle s popolnim spominom
Preiskovalci tokrat raziskujejo serijo bombnih napadov v soseski na Manhattnu, za katere sumijo, da so delo muslimanskih teroristov. A Carrie se ne strinja z njihovimi ugotovitvami, zato se odloči, da bo raziskovala na lastno pest. Sledi jo pripeljejo do strokovnjaka za eksploziva, ki ima za seboj že več zločinov. Kmalu bo morala uporabiti svoj popolni spomin, da bo deaktivirala bombo, ki jo je nastavil bombaš.
23:15
Policijska družina
Danny in Baezova preiskujeta sumljiv primer smrti zdravnikove žene. Žrtev naj bi tik pred smrtjo bila podvržena plastični operaciji, za katero njen mož ni vedel. Sumijo, da gre za primer smrti zaradi zdravniške malomarnosti in nezvestobo. Medtem Frank Jamieju naroči, naj razišče star primer umora in o tem molči pred drugimi. Toda Eddie ugotovi, da njen partner dela za njenim hrbtom, zaradi česar se razjezi nanj.